Nilüfer Belediyesi

Nilüfer Belediyesi

Son dakika Nilüfer Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nilüfer Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nilüfer Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nilüfer Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nilüfer belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 nilüfer belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm nilüfer belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
O köpekler sahipli çıktı! Oğlunu korumak isterken çenesi kırılmıştı
O köpekler sahipli çıktı! Oğlunu korumak isterken çenesi kırılmıştı Bursa’da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. 1’i bir çiftliğe, 3’ü ise fabrikalara ait 4 köpeğin de aralarında olduğu, bölgedeki 16 köpek, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından toplatılarak, Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde müşahede altına alındı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Gündem
Yeğenini çöp evde alıkoyan teyze, 18 ay sonra tahliye edildi
Yeğenini çöp evde alıkoyan teyze, 18 ay sonra tahliye edildi Bursa'da, kaçırıldığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (12), çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu suçlamasıyla tutuklanan Kamuran Pınar A. (46), 18 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tahliye kararına gerekçe olarak, 'Sanığın üzerine atılı suçun vasfının lehine değişme ihtimali' gösterilirken, duruşma 10 Mayıs'a ertelendi.
2.02.2024 Gündem
Yüzde 90 görme engelli atlete, 'maç izleme' cinayetinde 22,5 yıl hapis
Yüzde 90 görme engelli atlete, 'maç izleme' cinayetinde 22,5 yıl hapis Bursa’da, futbol maçı izlemek için bir araya geldiği arkadaşı Kadir Şahin'i (38) çıkan tartışmada bıçakla öldürüp, Sedat İrtem’i de (30) yaralayan yüzde 90 görme engelli sporcu Suat Öner (40), tutuklu yargılandığı davada toplam 22,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Öner, son savunmasında, “Kendimi savunmak isterken bu olaylar yaşandı” dedi.
4.01.2024 Gündem
Antidepresan bitkilerine dikkat! Uzmanlardan ginkgo ve passiflora uyarısı geldi
Antidepresan bitkilerine dikkat! Uzmanlardan ginkgo ve passiflora uyarısı geldi Ziraat Mühendisi Kemal Özdemir, "Sarı kantaron, lavanta, oğulotu, tıbbi papatya, ginkgo, passiflora gibi antidepresan bitkileri doktor kontrolünde kullanılmalı. Aksi takdirde olumsuz etkileri de olabilir" dedi.
26.12.2023 Yaşam
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar...
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar... Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşmasında, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. UCİM avukatı Mine Rana Kahramanoğlu, "Duruşma 4 Ekim'e kaldı. Biz de her celse çocuğumuzun yanında olacağız" dedi.
12.07.2023 Gündem
1 yıl boyunca çöp evde kilitli tutulmuştu! Cem Muhammet'in teyzesi ile ilgili flaş gelişme
1 yıl boyunca çöp evde kilitli tutulmuştu! Cem Muhammet'in teyzesi ile ilgili flaş gelişme Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ikinci duruşma görüldü. Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi avukatının katılma talebi reddedilirken, teyze Acar hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
24.05.2023 Yaşam
Yeğenini 'çöp ev'de odaya kilitlemişti! 27 yıl hapis istemiyle hakim karşısında
Yeğenini 'çöp ev'de odaya kilitlemişti! 27 yıl hapis istemiyle hakim karşısında Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle Bursa 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Bursa Barosu Çocuk Hakları Merkezi ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin (UCİM) davaya katılma talebi reddedildi.
6.03.2023 Yaşam
Çöp evde bulunan Cem Muhammet davasında yeni gelişme! İşte istenen ceza
Çöp evde bulunan Cem Muhammet davasında yeni gelişme! İşte istenen ceza Korkunç olay Bursa’da yaşandı. Kaçırdığı öne sürülen 10 yaşındaki yeğeni Cem Muhammet A.'yı 'çöp ev'de aylarca kilitli odada alıkoydu. Ortaya çıkan skandal sonrası tutuklanan teyze Kamuran Pınar Acar hakkındaki soruşturma ise tamamlandı. İşte dava ile ilgili son dakika gelişmesi ve Acar hakkında istenen ceza...
8.01.2023 Yaşam
Bursa’daki çöp evden çıkan çocuğun annesi ilk kez konuştu! 'Sonuna kadar şikayetçiyim'
Bursa’daki çöp evden çıkan çocuğun annesi ilk kez konuştu! 'Sonuna kadar şikayetçiyim' Bursa’da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulup, baygın halde bulunan Cem Muhammet A.'nın (9) Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A. (48), yıllardır yaptığı kayıp başvuruları hakkında işlem yapmayan görevliler hakkında şikayetçi olacağını belirterek, “Kız kardeşimin suçlu olduğu kadar, hiçbir şey yapmayan memur ve amirlerden de sonuna kadar şikayetçiyim" dedi.
26.07.2022 Yaşam
Çöp evde bulunan çocuğun son durumu! Muhammed Cem’in sağlık durumu nasıl, çöp evdeki çocuğun annesi ve teyzesi tutulandı mı?
Çöp evde bulunan çocuğun son durumu! Muhammed Cem’in sağlık durumu nasıl, çöp evdeki çocuğun annesi ve teyzesi tutulandı mı? Çöp evdeki çocuğun annesi ve teyzesi tutulandı mı, Çöp evde bulunan çocuğun son durumu nasıl? Çöp evde bitkin halde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammed'in son durumuyla ilgili tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan açıklama geldi. Öte yandan yaklaşık 1 yıldır da 9 yaşındaki yeğenini bu evde alıkoyan teyze Kamuran Pınar A. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da, "Bursa'da çöp evde tutulan çocuğun annesinin 2 yıl önce kayıp ilanı verdiği belirlendi.  Peki, Muhammed Cem’in sağlık durumu nasıl?
26.07.2022 Yaşam
Bir dönem Müge Anlı'nın programındaydı! Ünlü psikiyatrist Arif Verimli'den çöp evde bulunan çocukla ilgili çarpıcı yorum
Bir dönem Müge Anlı'nın programındaydı! Ünlü psikiyatrist Arif Verimli'den çöp evde bulunan çocukla ilgili çarpıcı yorum Bursa'da kiraladığı evi çöplüğe çeviren ve yaklaşık 1 yıldır da 9 yaşındaki yeğenini bu evde alıkoyan teyze Kamuran Pınar A. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir dönem Müge Anlı'nın programında psikiyatristlik yapan Prof. Dr. Arif Verimli, konuyla ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu. Çocuğun yüzünü kapattığı fotoğrafı paylaşan Verimli, "Seni ablasına bırakan sözde annen, muhtemel kendisinden kaçırılan ya da kendisi aramayan sözde baban, olayın çöp evde olması sebebiyle ihtimal ki çok h.. teyzen (etiği aşmamalıyım), o mahallenin muhtarı, apartman komşuları ve bizler yüzümüzü kapatmalıyız utançtan! Düzeleceksin.." yazdı.
25.07.2022 Gündem
Dispozofobi (çöp toplama hastalığı) nedir, neden olur? Çöp biriktirme hastalığı tedavisi nasıl yapılır, belirtileri neler?
Dispozofobi (çöp toplama hastalığı) nedir, neden olur? Çöp biriktirme hastalığı tedavisi nasıl yapılır, belirtileri neler? Dispozofobi nedir, nasıl tedavi edilir, belirtileri ve nedenleri nelerdir? soruları Bursa’da çöp ev olayı sonrası gündeme geldi. Bursa'da tahliye için girilen çöp evde bulunan 9 yaşındaki çocuk tüyleri diken diken etti.  Çelişkili ifadeler veren anne ve teyze birbirlerini suçlarken Dispozofobi yani çöp toplama hastalığıyla ilgili yapılan aramalar arttı. Peki, çöp toplama hastalığı neden olur, çöp toplama hastalığının tedavisi ne, dispozofobi nasıl tedavi edilir, belirtileri ve nedenleri nedir?
25.07.2022 Sağlık
Çöp evde kilitli bulunan çocuğun annesi konuştu! Bursa çöp ev olayı nedir, 9 yaşındaki Cem Muhammed’in sağlık durumu nasıl, annesi ne dedi?
Çöp evde kilitli bulunan çocuğun annesi konuştu! Bursa çöp ev olayı nedir, 9 yaşındaki Cem Muhammed’in sağlık durumu nasıl, annesi ne dedi? Bursa'da kirasını ödemediği için icra takibi başlatılan Kamuran Pınar A.'nın oturduğu eve giden ekipler bir odada kilitli 9 yaşında bir çocuk buldu. Türkiye’yi derinden sarsan olayın detayları sorgulanırken, çocuğun annesi ilk kez konuştu. Cem Muhammed A., Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A.'ya teslim edilmesinin ardından yapılan araştırma sonrası, annesinden alınarak Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde koruma altına alındı.
25.07.2022 Yaşam
Bursa çöp ev olayı nedir, 9 yaşındaki Muhammed’in teyzesi ifadesinde ne dedi? Teyze Kamuran Pınar kimdir, tutuklandı mı?
Bursa çöp ev olayı nedir, 9 yaşındaki Muhammed’in teyzesi ifadesinde ne dedi? Teyze Kamuran Pınar kimdir, tutuklandı mı? Bursa’daki çöp ev olayı tüm Türkiye’nin kanını dondurdu. Bursa'da bir çöp evde ölmek üzereyken bulunan 9 yaşındaki C.M.A.'nın hayatı resmen ciğer yaktı.  C.M'nin uzun süredir baygın bulunduğu odada kilitli tutulduğu ortaya çıktı. Söz konusu olaydan sonra Bursa çöp ev olayı nedir, 9 yaşındaki Muhammed’in teyzesi ifadesinde ne dedi? Teyze Kamuran Pınar kimdir, tutuklandı mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
25.07.2022 Yaşam
9 yaşındaki yeğenini alıkoyan acımasız teyzenin ilk ifadesi ortaya çıktı
9 yaşındaki yeğenini alıkoyan acımasız teyzenin ilk ifadesi ortaya çıktı Bursa'da kiraladığı evi çöplüğe çeviren ve yaklaşık 1 yıldır da 9 yaşındaki yeğenini bu evde alıkoyan teyze Kamuran Pınar A. çocuğa eziyet suçundan tutuklandı. Öte yandan emniyette susma hakkını kullanan Kamuran Pınar A.'nın savcılıktaki ifadesinde, annesi istemediği için yeğenine kendisinin baktığını söyledi.
24.07.2022 Gündem
Eski CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, son yolculuğuna uğurlandı
Eski CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski CHP Milletvekili Kemal Demirel (67), son yolculuğuna uğurlandı.
4.05.2022 Siyaset
Bursa'da CHP lideri Kılıçdaroğlu'na vatandaştan tepki!
Bursa'da CHP lideri Kılıçdaroğlu'na vatandaştan tepki! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'daki programı kapsamında Osmangazi ilçesine geçerek, Emek Adnan Menderes Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na ziyareti sırasında bir vatandaş, "İşe yaramaz insanlardan kendiniz arınmadığınız sürece siz gönüllerin başkanı olamayacaksınız. Sizi her şekilde başkan olarak görmek istiyoruz ama siz bu gidişte mahallemizdeki muhtar bile olamayacağınıza emin olun" diyerek, tepki gösterdi. Vatandaş korumalar tarafından uzaklaştırıldı.
26.03.2021 Siyaset
Balkondan inşaat çalışmasını izlerken fark etti! Eve getirip yıkayınca...
Balkondan inşaat çalışmasını izlerken fark etti! Eve getirip yıkayınca... Bursa'da, evinin balkonunda bir inşaatın çevre düzenlenme çalışmalarını izleyen Erdoğan Tunaboylu, iş makinesinin topraktan bir taş çıkardığını gördü. Taşı suyla yıkayarak, incelediği sırada kabartmaları fark eden Boylu, durumu yetkililere bildirdi. Yetkililerce yapılan incelemede, taşın Erken Roma Dönemine ait mezar steli olduğu belirlendi.
13.01.2021 Yaşam
Apple'ın açığını bulan Oğuz'a iyi haber!
Apple'ın açığını bulan Oğuz'a iyi haber! Apple'ın açığını bulan ve ABD’li şirketten 100 lira ile ödüllendirilen Bursalı Oğuz Akçay’a (17), Nilüfer Belediyesi'nden destek geldi. Belediye, Akçay'ın eğitimi için burs sağlayacak.
20.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Sokak hayvanlarını öldüreceğini söyleyen belediye çalışanı gözaltına alındı
Sokak hayvanlarını öldüreceğini söyleyen belediye çalışanı gözaltına alındı Bursa’da, sosyal medyada sokak köpeklerini öldüreceğine dair paylaşımlarda bulunan H.A., polis tarafından gözaltına alındı. H.A.´nın öldüreceğini belirtip, fotoğrafını paylaştığı köpek de tedaviye alındı.
10.11.2019 Gündem
VakıfBank'tan beşinci zafer
VakıfBank'tan beşinci zafer VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi'nin 5. haftasında deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni 13-25, 18-25 ve 21-25'lik setlerle 3-0 mağlup etti. Ligde 5'te 5'te yapan sarı-siyahlılar, ligin 6. haftasında Nilüfer Belediyesi'yle 24 Kasım Cumartesi günü saat 14:00'te VakıfBank Spor Sarayı'nda karşılaşacak.
10.11.2021 Voleybol
Sırılsıklam tenis
Sırılsıklam tenis Hülya Avşar, Bursa’da adına düzenlenen Nilüfer Belediyesi Hülya Avşar Cup Senior Tenis Turnuvası’na katıldı.
1.10.2018 Magazin
Nilüfer Müzik Festivali çok daha güçlü
Nilüfer Müzik Festivali çok daha güçlü Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali bu yıl, 7-9 Eylül tarihleri arasında müzik dünyasının ünlü isimlerini ağırlayacak.
25.08.2018 Magazin
Vahşet! Dört bacağını da kesip...
Vahşet! Dört bacağını da kesip... Bursa'da ormanda dört bacağı da kesilmiş kedi bulundu. Vatandaşlar, bu vahşeti yapanların bir an önce bulunarak adalete teslim edilmesi için harekete geçti.
15.08.2018 Yaşam
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı Bursa'da Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor Kulübünün merhum başkanı İbrahim Yazıcı'nın adını taşıyan 6 bin kişilik stat açıldı.
7.05.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Nilüfer Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nilüfer belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.