Bursa'nın 20 günlük suyu kaldı!
Bursa'nın 20 günlük suyu kaldı! Bursa'nın içme suyu ihtiyacının karşılandığı iki barajdan biri olan 60 milyon metreküp su kapasiteli Nilüfer Barajı, bölgenin bir süredir yağış almaması sebebiyle tamamen kurudu. 125 milyon metreküp su kapasiteli Doğancı Barajı'nda su oranı yüzde 27'ye düşerken, şehirde tasarruf çağrısı yapılıyor. 40 yıldır böyle bir durum ortaya çıkmadığını kaydeden yetkililer, yazın suların kesilebileceğini ifade ediyor.
28.02.2023 Gündem
Çöp evde bulunan Cem Muhammet davasında yeni gelişme! İşte istenen ceza
Çöp evde bulunan Cem Muhammet davasında yeni gelişme! İşte istenen ceza Korkunç olay Bursa’da yaşandı. Kaçırdığı öne sürülen 10 yaşındaki yeğeni Cem Muhammet A.'yı 'çöp ev'de aylarca kilitli odada alıkoydu. Ortaya çıkan skandal sonrası tutuklanan teyze Kamuran Pınar Acar hakkındaki soruşturma ise tamamlandı. İşte dava ile ilgili son dakika gelişmesi ve Acar hakkında istenen ceza...
8.01.2023 Yaşam
Nilüferleri koparmanın cezası 146 bin TL
Nilüferleri koparmanın cezası 146 bin TL Antalya'nın bazı tatlı su kaynakları ve Belek'te bulunan otel içindeki göletlerde, rengarenk nilüferler çiçek açtı. Milli park, tabiat parkı gibi koruma alanlarındaki nilüferleri koparmanın cezasının 146 bin TL olduğu belirtildi.
11.05.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri