Nicki Minaj

Nicki Minaj

Son dakika Nicki Minaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nicki Minaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nicki Minaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nicki Minaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nicki minaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 nicki minaj haberi bulunmuştur. Tüm nicki minaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
TikTok'un yeni akımı dalga dalga yayılıyor! Metroda karşılaşabilirsiniz
TikTok'un yeni akımı dalga dalga yayılıyor! Metroda karşılaşabilirsiniz TikTok'ta kamusal alanda çekilen videolar yeni bir şey değil. İnsanlar kalabalık sokaklarda, üniversite kampüslerinde, kafelerde ve parklarda kendilerini kayıt altına alıyor. Ancak toplu taşıma araçlarında, özellikle de dans ederken kendinizi kaydetmek, bambaşka bir ses getirebilir. Bu kez yeni trend Londra'dan geliyor! Tube Girl bir fenomene dönüşmek üzere...
20.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Zeynep Bastık Dünya Kupası’nda sahne alacak!
Zeynep Bastık Dünya Kupası’nda sahne alacak! Şarkıcı Zeynep Bastık, Katar 2022 Dünya Kupası töreninde sahne alacağını duyurdu. Bastık, BTS, Nicki Minaj gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşacak.
22.11.2022 Magazin
2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor! BTS’nin üyesi Jung Kook ve Fahad Al-Kubaisi sahne alacak! 2022 FIFA dünya kupası diğer resmi şarkısı Dreamers!
2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor! BTS’nin üyesi Jung Kook ve Fahad Al-Kubaisi sahne alacak! 2022 FIFA dünya kupası diğer resmi şarkısı Dreamers! Dünyanın gözü Katar’daki futbol şöleninde olacak. Dünyaca ünlü K Pop grubu BTS’nin üyelerinden Jung Kook'un yer alacağı açılış töreni için nefesler tutuldu. 2022 FIFA Dünya Kupası açılışını BTS’nin üyelerinden Jung Kook ve Katarlı şarkıcı Fahad Al-Kubaisi'nin FIFA Dünya Kupası Resmi Müziğinin diğer hit single'ı olan Dreamers'ın performansı yer alacak. Peki, BTS üyesi Jung Kook kimdir? İşte Dreamers, Jung Kook - Fahad Al-Kubaisi düeti!
20.11.2022 Kültür Sanat
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi!
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi! 2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor. Gözler ev sahibi Katar’a çevrilirken FIFA Dünya Kupası organizasyonlarında kullanılan şarkılar futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Çoğu ünlü isimler tarafından seslendirilen ve döneminde hit olan Dünya Kupası şarkılarının listesini derledik. İşte geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları!
20.11.2022 Kültür Sanat
2022 Dünya Kupası açılış şarkısı ne? Dünya Kupası Tukoh Taka şarkısını kimler seslendirdi? Tukoh Taka ne demek?
2022 Dünya Kupası açılış şarkısı ne? Dünya Kupası Tukoh Taka şarkısını kimler seslendirdi? Tukoh Taka ne demek? Katar Dünya Kupası için nefesler tutuldu. Orta Doğu'da Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan ilk Arap ülkesi olan Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası milyonlarca dolar harcadı. Maskotundan, organizasyonuna, futbol topundan, şarkısına her şey yeniden planlandı. Organizasyona önem veren Katar her detay için incelikli planlama yaptı. 2022 FIFA Dünya Kupası'nın resmi şarkısı da özel olarak yapıldı. Dünyaca ünlü şarkıcıların seslendirdiği Dünya Kupası Tukoh Taka şarkısı yayınlandı. Peki, 2022 Dünya Kupası açılış şarkısı ne? Dünya Kupası Tukoh Taka şarkısını kim seslendirdi? Tukoh Taka ne demek, anlamı ne? İşte 2022 Dünya Kupası Tukoh Taka şarkısı…
20.11.2022 Şampiy10
Kim Kardashian ve Nicki Minaj'ı şok eden olay! Otomobilin bagajında ölü bulundu...
Kim Kardashian ve Nicki Minaj'ı şok eden olay! Otomobilin bagajında ölü bulundu... Kardashianlar ve Nicki Minaj'ı şok eden olay Los Angeles'ta meudana geldi. Ünlü ismin cesedi otomobilinin bagajında bulundu.
31.12.2021 Magazin
Nicki Minaj'a kötü haber! Çarpıp kaçtı...
Nicki Minaj'a kötü haber! Çarpıp kaçtı... Ünlü şarkıcı Nicki Minaj'ın babası, yürürken bir arabanın çarpıp kaçması sonucunda yaşamını yitirdi.
15.02.2021 Magazin
Ünlü müzisyen Sophie Xeon hayatını kaybetti!
Ünlü müzisyen Sophie Xeon hayatını kaybetti! Prestijli müzik ödülü Grammy'e aday gösterilen ve Lady Gaga, Madonna ve Nicki Minaj gibi isimlerle birlikte çalışan yapımcı ve DJ Sophie Xeon, Atina'da yaşamını yitirdi.
31.01.2021 Magazin
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Nicki Minaj Suudi Arabistan'da konser verecek! 'Ölüm cezası!'
Nicki Minaj Suudi Arabistan'da konser verecek! 'Ölüm cezası!' Rapçi ve model Nicki Minaj'ın Suudi Arabistan'da düzenlenecek bir festivalde sahneye çıkacağının açıklanması ardından, sosyal medyada Minaj'ın açık kostümleri ve müstehcen şarkı sözlerinin aşırı muhafazakar Suudi Arabistan'da nasıl karşılanacağına dair tartışmalar başladı.
4.07.2019 Dünya
Nicki Minaj'dan sınırları zorlayan klip!
Nicki Minaj'dan sınırları zorlayan klip! Sosyal medya platformlarından yeni şarkısı Megatron'un birkaç hafta önce tanıtımını yapan ABD'li rapçi Nicki Minaj, bugün şarkının videosunu da yayınladı.
22.06.2019 Magazin
Nicki Minaj'ın samimi pozu!
Nicki Minaj'ın samimi pozu! 36 yaşındaki rap sanatçısı Nicki Minaj'ın Instagram'da sevgilisiyle çekilen samimi pozunu paylaşması büyük yankı uyandırdı.
11.12.2018 Magazin
Yılın kavgası!
Yılın kavgası! New York Moda Haftası etkinliğinde, Amerikalı rap şarkıcıları Cardi B ve Nicki Minaj arasında kavga yaşandı. Güvenlik görevlilerinin araya girdiği kavgada ayakkabılar havada uçuştu. Cardi B’nin yaralandığı kavga hakkında polis soruşturma başlattı
9.09.2018 Magazin
Son dakika... İki ünlü şarkıcı kavga etti!
Son dakika... İki ünlü şarkıcı kavga etti! New York Moda Haftası'nda dün gece gerçekleşen partiye rapçi Cardi B ile Nicki Minaj'ın kavgası damga vurdu.
8.09.2018 Dünya
Sahnede zor anlar
Sahnede zor anlar Neredeyse her adımı olay olan Amerikalı rapçi Nicki Minaj, iddialı pozları ve cesur sahne kostümleriyle de ünlü.
3.09.2018 Magazin
ABD’Ye Küba damgası!
ABD’Ye Küba damgası! Dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Törenin en çok kazananı ise iki büyük ödül alan Küba asıllı şarkıcı Camila Cabello oldu
21.08.2018 Magazin
Arap dünyası ona bayılıyor
Arap dünyası ona bayılıyor ABD’li rapçi Nicki Minaj, geçtiğimiz hafta yayınladığı ‘Queen’ albümü ile Birleşik Arap Emirlikleri, Filistin, Lübnan ve Suudi Arabistan dahil birçok ülkede bir numaraya ulaştı.
17.08.2018 Magazin
Dünyaca ünlü yıldızın klibinde Türk imzası
Dünyaca ünlü yıldızın klibinde Türk imzası Dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Mert Alaş ile ortağı Marcus Piggott, yönetmenlik işine el attı.
16.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nicki Minaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nicki minaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.