New York Moda Haftası

New York Moda Haftası

Son dakika New York moda haftası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan New York moda haftası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını New York moda haftası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

New York Moda Haftası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan new york moda haftası gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 new york moda haftası haberi bulunmuştur. Tüm new york moda haftası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Victoria Beckham'a dava! 'Köle gibi çalıştırdı'
Victoria Beckham'a dava! 'Köle gibi çalıştırdı' İngiliz modacı Victoria Beckham'ın (47) başı eski çalışanıyla dertte. Kristine Kubiliene (55), modacının kendisini günde 15 saat 'köle gibi' çalıştırdığını, bu yüzden sakatlandığını iddia etti.
10.01.2022 Magazin
Podyumda 'vahşi batı' rüzgarı esti
Podyumda 'vahşi batı' rüzgarı esti Modaevleri yeni sezon koleksiyonlarını bir bir görücüye çıkarmaya başladı. Bu defilelerin en ilgi çekenlerinden biri de model Elsa Hosk'un podyumda yürüdüğü defile oldu...
10.09.2019 Magazin
Musayeva özel hazırlandı!
Musayeva özel hazırlandı! Günay Musayeva, 13 Şubat’ta New York Moda Haftası’nda gerçekleşecek ‘Affair: The Butterfly Effect’ defilesinde yürüyecek.
6.02.2019 Magazin
Adriana Lima'dan Türk kadınlarına övgü
Adriana Lima'dan Türk kadınlarına övgü New York Moda Haftası’na katılan Adriana Lima, burada Türkiye'ye ve Türk kadınlarına övgüler yağdırdı
26.09.2018 Magazin
Çantalar çok çekici
Çantalar çok çekici New York Moda Haftası’ndan sonra başlayan Londra Moda Haftası tüm hızıyla devam ediyor.
17.09.2018 Magazin
4. geleneksel Rihanna gecesi
4. geleneksel Rihanna gecesi Rihanna’nın anneannesi ve dedesi adına kurduğu ‘The Clara Lionel Foundation’ vakfı için düzenlediği yardım toplama balosu Diamond Ball, 4’üncü kez New York’ta gerçekleşti
14.09.2018 Magazin
Ben bu oyunu bozarım!
Ben bu oyunu bozarım! Barbadoslu şarkıcı Rihanna, modacılığa soyunduğu yeni kariyerinde önemli bir başarıya imza attı,
13.09.2018 Magazin
Tıraşsız bacağıyla podyumda
Tıraşsız bacağıyla podyumda Pop ikonu Madonna'nın 21 yaşındaki kızı New York Moda Haftası'nda podyuma çıktı. Tıraşsız bacakları ile dikkat çekti.
12.09.2018 Magazin
Podyum yerine izleyici koltuğunda
Podyum yerine izleyici koltuğunda ABD’li model Kendall Jenner, 2018 sonbahar/kış defilelerinde yer almamıştı.
11.09.2018 Magazin
Podyum bebek dinlemez
Podyum bebek dinlemez Victoria’s Secret’ın ABD’li meleği Lily Aldridge, geçtiğimiz haftalarda ikinci bebeğine hamile olduğunu duyurmuştu.
10.09.2018 Magazin
Bella’nın ortası yok
Bella’nın ortası yok New York Moda Haftası’ndaki hemen her defilede podyuma çıkan, defile sonrası düzenlenen partilerde de kostümleriyle ilgi odağı olan Bella Hadid, önceki gün yine bir moda etkinliğine katıldı.
10.09.2018 Magazin
Yılın kavgası!
Yılın kavgası! New York Moda Haftası etkinliğinde, Amerikalı rap şarkıcıları Cardi B ve Nicki Minaj arasında kavga yaşandı. Güvenlik görevlilerinin araya girdiği kavgada ayakkabılar havada uçuştu. Cardi B’nin yaralandığı kavga hakkında polis soruşturma başlattı
9.09.2018 Magazin
Son dakika... İki ünlü şarkıcı kavga etti!
Son dakika... İki ünlü şarkıcı kavga etti! New York Moda Haftası'nda dün gece gerçekleşen partiye rapçi Cardi B ile Nicki Minaj'ın kavgası damga vurdu.
8.09.2018 Dünya
Riri’den moda şov
Riri’den moda şov Sahnelerden sonra kozmetik ve moda dünyasını da sallayan Rihanna, New York Moda Haftası’nda defileye hazırlanıyor.
24.08.2018 Magazin
Bella'ya durmak yok!
Bella'ya durmak yok! Önceki gün ablası Gigi Hadid ile beraber podyumda yürüyen ve büyük ilgi çeken Bella Hadid, New York Moda Haftası defilelerine çıkmaya devam ediyor.
14.02.2018 Magazin
Amerika'ya kötü haber! Çağla Şıkel...
Amerika'ya kötü haber! Çağla Şıkel... Hakan Akkaya’nın 12 Eylül’de New York Moda Haftası’nda düzenlediği ‘Hepimiz Biriz ve Aynıyız’ adlı defilesinde yabancı mankenlerle podyuma çıkan Çağla Şıkel, 'Asla New York'ta yaşayamam. Ülkemde o kadar çok sevgi görüyorum ki, soğuk insanların arasında yapamam. Resmen 'Sana ihtiyacımız yok. Dön git ülkene' tarzında davranıyorlar" dedi.'
30.09.2017 Magazin
Kore’den sonra Japonya’da
Kore’den sonra Japonya’da New York Moda Haftası’nda düzenlenen hemen her defilede podyumda boy gösteren Gigi Hadid (22), dur durak bilmiyor.
22.09.2017 Magazin
Metin molası
Metin molası Brezilyalı model Adriana Lima ve sevgilisi yazar Metin Hara, New York’ta buluştu.
17.09.2017 Magazin
2018 ışıltılı, rahat ve salaş geçecek
2018 ışıltılı, rahat ve salaş geçecek 2018 İlkbahar-Yaz sezonu, bir hayli cüretkar ama aynı zamanda da rahat ve salaş parçalarla geçecek gibi görünüyor. İşte New York Moda Haftası’na damga vuran 13 defilede öne çıkan trendler...
15.09.2017 Arşiv
Moda değil Hadid haftası!
Moda değil Hadid haftası! New York Moda Haftası’nda düzenlenen defilelerin hemen hepsinde podyumda birlikte yürüyen Gigi-Bella Hadid kardeşler, son olarak Anna Sui’nin koleksiyon tanıtımında boy gösterdiler.
12.09.2017 Magazin
Irina Shayk geri döndü!
Irina Shayk geri döndü! Rus model Irina Shayk, Philipp Plein defilesinde tüm bakışları üzerinde toplamayı başardı.
12.09.2017 Magazin
Adriana ile aynı partide!
Adriana ile aynı partide! New York’un marka yüzü olan Melisa Şenolsun, New York Moda Haftası’na gitti.
10.09.2017 Magazin
Kardeş birliği!
Kardeş birliği! Dünyaca ünlü top model kardeşler Gigi-Bella Hadid, New York Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Brandon Maxwell defilesinde podyuma birlikte çıktı
9.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

New York Moda Haftası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki new york moda haftası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.