Neslihan Atagül Sevgili

Neslihan Atagül Sevgili

Son dakika Neslihan Atagül sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neslihan Atagül sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neslihan Atagül sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neslihan Atagül Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neslihan atagül sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 neslihan atagül sevgili haberi bulunmuştur. Tüm neslihan atagül sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir Doğulu'nun saçlarını ördü!
Kadir Doğulu'nun saçlarını ördü! Aşklarını dolu dizgin yaşayan Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti, sosyal medyada yayımladıkları romantik pozlarına bir yenisini ekledi.
14.08.2017 Magazin
Neslihan Atagül'den aşk paylaşımı
Neslihan Atagül'den aşk paylaşımı Kadir Doğulu'nun kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül, tatilden romantik bir fotoğraf paylaştı. İkilinin göl üzerindeki ağaca kurulu hamakta uzandıkları poza beğeni yağdı.
29.06.2017 Magazin
Neslihan Atagül'ün 'jakuzi pozu' rekor kırdı!
Neslihan Atagül'ün 'jakuzi pozu' rekor kırdı! Neslihan Atagül, son paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Atagül, yeğeni ile jakuzide poz verdi.
13.06.2017 Magazin
Neslihan Atagül 'Kara Sevda'ya veda etti!
Neslihan Atagül 'Kara Sevda'ya veda etti! Neslihan Atagül 'Kara Sevda'nın veda partisinde konuştu. Atagül; '74 bölüm gecemiz gündümüz birlikte geçti. Bir aile gibi olduk. Hatta aile olduk.' dedi.
24.05.2017 Magazin
Neslihan Atagül'den 1.2 milyon TL'lik imza!
Neslihan Atagül'den 1.2 milyon TL'lik imza! Son dönemin en dikkat çeken kadın oyuncularından Neslihan Atagül reklam yıldızı oldu. Neslihan Atagül'ün yaptığı reklam anlaşmasından kazanacağı rakam ise dudak uçuklattı...
11.04.2017 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Kadir Doğulu: Benim hedefim eşimin memnuniyeti!
Kadir Doğulu: Benim hedefim eşimin memnuniyeti! Şimdilerde aynı dizide oynayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti her fırsatta birbirlerine olan aşklarını ifade ediyor. Neslihan Atagül, önceki gün katıldığı bir söyleşide, "O kadar çok seviyorum ki onu, o ne isterse gerçekten yapmaya hazırım" sözleriyle dikkat çekmişti. Etiler'de görüntülenen Kadir Doğulu'ya eşinin kendisi hakkında söyledikleri soruldu.
13.12.2022 Magazin
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler!
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler! İddialara göre Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ve Tansel Öngel'in de bulunduğu bir grup ünlü isim Bektaşiliğe gönül vermişti. Kadir Doğulu kendisine bu konuda sorulan sorulara Kadir Doğulu “Arkadaşlar, beni tanıyanlar zaten bana ‘Derviş’ derler" yanıtı vererek yeniden gündem oldu.
11.02.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı Star TV'de yayınlanan 'Sefirin Kızı' dizisinden Neslihan Atagül'ün ayrılmasının ardından; kadroya katılan Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yayınladığı pozla duygularını paylaştı.
20.01.2021 Magazin
Neslihan Atagül'ün lisedeki sevgilisi şok etti!
Neslihan Atagül'ün lisedeki sevgilisi şok etti! Neslihan Atagül'ün lisedeki sevgilisi ünlü oyuncu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgili Atagül için, "Şöhret olunca babasını bile unuttu." dedi.
3.10.2017 Magazin
Fahriye'ye öpüşmek yasak, Burak'a serbest!
Fahriye'ye öpüşmek yasak, Burak'a serbest! Fahriye Evcen, ATV’deki ‘Ölene kadar’ dizisinde rol arkadaşı Engin Akyürek ile öpüşmüyor.
26.03.2017 Magazin
Gerçekte aşk yaşasalardı...
Gerçekte aşk yaşasalardı... Dizilerde aşklarıyla göz dolduran çiftler ‘Gerçek hayatta sevgili olabilir miydi?’ sorusuna astrolojiden yola çıkarak bir cevap aradık. Tuğçe Işınsu ise bu çiftlerin doğum haritalarına bakarak uyumlarını değerlendirdi
4.02.2017 Arşiv
'Benim için aşk Neslihan demek'
'Benim için aşk Neslihan demek' Kadir Doğulu'dan aşk itirafı...
5.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Neslihan Atagül Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neslihan atagül sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.