Neşeli Günler

Neşeli Günler

Son dakika neşeli günler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan neşeli günler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını neşeli günler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neşeli Günler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neşeli günler gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 neşeli günler haberi bulunmuştur. Tüm neşeli günler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. Süt Kardeşler’den Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban’dan Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’ne kadar pek çok filme ev sahipliği yapan köşk, 2 yıl süren çalışmaların sonucunda restore edildi.
8.02.2024 Gündem
Rüyada Eve Hırsızın Girdiğini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eve Hırsız Girmesi Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Eve Hırsızın Girdiğini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eve Hırsız Girmesi Nasıl Yorumlanır? Rüyada eve hırsız girdiğini görmek akraba ya da aile dostundan iyi bir haber almak anlamındadır. Rüyasında eve hırsızın girdiğini gören kişiler için bu rüya hayırlı yorumlanır.
11.01.2024 Eğitim
Türk halkının alışkanlıkları araştırıldı Neşeli Günler filmindeki tartışma son buldu! İşte yüzde 75'in tercihi: Limon mu sirke mi?
Türk halkının alışkanlıkları araştırıldı Neşeli Günler filmindeki tartışma son buldu! İşte yüzde 75'in tercihi: Limon mu sirke mi? Yapılan araştırma sonunda merak edilen cevap ortaya çıktı. Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Neşeli Günler’e konu olan ve hafızalara kazınan ‘turşu limonlu mu olur, yoksa sirkeli mi’ tartışmasına yönelik araştırma yapıldı. Araştırma sonucuna göre, katılımcıların yüzde 75,9 gibi çok büyük bir çoğunluğu 'sirkeli' olanını tercih ederken yüzde 24,1 ise turşunun limonla yapılması gerektiğini ifade etti.
14.11.2023 Yaşam
İl il gezerek topladığı eski eşyalarla dizayn ettiği kafe, nostalji tutkunlarını cezbediyor
İl il gezerek topladığı eski eşyalarla dizayn ettiği kafe, nostalji tutkunlarını cezbediyor Tokat'ta açtığı iş yerinde müzik dersleri veren Sercan Yıldız, pandemi döneminde olumuz yönde etkilendi. İş yerinde değişikliğe giden Yıldız, yaklaşık 9 il dolaşarak eski eşya temin etti. 1980'li yıllarda kullanılan plaklar, gramofon, masa, sandalye, oturma grubu, radyo, telefon ve masa örtüsü gibi birçok eşya ile iş yerini donatan Yıldız, kafenin duvarlarını Yeşilçam sanatçılarının fotoğraflarıyla süsledi. 'Neşeli Günler' filminden esinlenerek açtığı iş yerinde müşterilerine nostalji yaşatan Yıldız, gördüğü ilgiden memnun. Kafede insanların adeta geçmiş yıllara giderek terapi gördüğünü belirten Yıldız, konsept olarak ise orta yaş kesimine hitap etmelerine rağmen gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade ederek, "Buraya gelen herkes kendi geçmişinden bir anı yakalıyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Biz burayı açtığımızda hitap edeceğimiz kesimi orta yaş grubu olarak düşünüyorduk. Ama neredeyse gençlerin ilgisi orta yaş grubundan daha fazla. Bu da bizleri ayrıca mutu ediyor" dedi.
30.11.2022 Vatan TV
Yeşilçam’ın emektarı tarihi köşk restore ediliyor
Yeşilçam’ın emektarı tarihi köşk restore ediliyor  İstanbul, Yeşilköy'de yer alan ve birçok Yeşilcam filmine mekan olan tarihi Darcan Köşkü’nde restorasyon çalışmaları başladı. Süt Kardeşler, Tosun Paşa, Şabanoğlu Şaban, Neşeli Günler gibi birçok filme ev sahipliği yapan köşkün restorasyonunda tarihi ve kültürel özgünlüğün korunması amaçlanıyor.
2.08.2022 Kültür Sanat
Nurtaç Canan kendisini öldürmeye çalışan eşinin avukatıyla tartıştı!
Nurtaç Canan kendisini öldürmeye çalışan eşinin avukatıyla tartıştı! Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı “Ece Üner İle Susma” programına katılan Nurtaç Canan, canlı yayında kendisini öldürmeye çalışan eşinin avukatıyla tartıştı.
23.11.2021 Televizyon
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor!
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor! Türk sinemasının ünlü oyuncularından Oya Aydoğan'ın vefatının üzerinden 5 yıl geçti. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. 80'li yılların en beğenilen oyuncularından Oya Aydoğan, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Kemal Sunal gibi sanatçılarla filmlerde oynadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan kaç yaşında öldü? Oya Aydoğan'ın neden öldü? İşte Oya Aydoğan'ın hayatı, filmleri ve dizileri...
15.05.2021 Gündem
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız…
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız… Türkiye'nin ilk sinema müzesi ve yaklaşık iki yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından tarihi Atlas Sineması kapılarını açtı. Müze geçmişten bugüne Türk sinema tarihine ışık tutuyor. Özel koleksiyonlara da yer verilen müzede, dünya sinemasına ilişkin bilgi ve belgelerin yanı sıra Türk sinemasından başyapıtlar da sinemaseverler için sergileniyor. Bir anda kendinizi sinemanın efsanesi Hababam Sınıfı'nın bir sahnesinde ya da başka bir filmdeki kemik kırma sahnelerinde kırılan pırasayı, yağmur sesi için çıtır çıtır kızaran tavuk izlerken bulabilirsiniz. Dünyada bir sinema müzesinde ilk kez kullanılan dijital hafıza havuzu uygulamasıyla 8 bin 406 film ile oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcıdan oluşan 31 bin 106 kişiye ait bilgileri bulabilirsiniz. Usta oyuncu Serdar Gökhan ile birlikte bilgi havuzunu inceledik, Bakan Ersoy ile Süt Kardeşler filminin Gulyabani karakteri önünde fotoğraf çektirdik.
28.02.2021 Kültür Sanat
Neşeli Günler filminin ünlü ismi 91 yaşında hayatını kaybetti
Neşeli Günler filminin ünlü ismi 91 yaşında hayatını kaybetti Son dakika haberine göre; Neşeli Günler filmindeki Albay Von Trapp rolüyle hafızalara kazınmış ünlü Kanadalı aktör Christopher Plummer, 91 yaşında hayatını kaybetti.
6.02.2021 Magazin
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor!  Münir Özkul kimdir?
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor! Münir Özkul kimdir? Tiyatronun Kavuklu'su, sinemanın Mahmut Hoca'sı: Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor. Onlarca tiyatro oyununda ve çok sayıda filmde rol alan usta sanatçı, kariyeri boyunca Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü de dahil çok sayıda önemli ödüle layık görüldü. Peki, Münir Özkul kimdir? İşte Münir Özkul filmleri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.01.2021 Gündem
Bu akşam Ramo dizisi var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Ramo dizisi var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? Ramo bu akşam var mı? Dizinin hayranları yılbaşının ertesi güne denk gelen Ramo dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Ramo 26. bölümünde, Sibel ile Ramo sonunda kavuşmuştur. İki aşık, yıllar sonra tekrar bir araya gelmiştir. Ramo, Sibel’i eve getirip, ailesine de bütün gerçekleri açıklamıştır. Öldü sanılan Yavuz, tekrardan ortaya çıkmıştır. Hem de bu sefer Rus Vasili’nin babasının tüm desteğini arkasına alarak. Yavuz, Ramo’ya “Sen bana dokunamazsın, ben dokunulmazım!” dediği anda Ramo, Yavuz’a ateş ederek öldürmüştür. İşte detaylar…
1.01.2021 Gündem
Kış gelmeden hücum ettiler
Kış gelmeden hücum ettiler Semt pazarlarında beş tezgahtan biri turşuluk, salçalık ürünlerle dolu. Ürün de bol, alıcısı da... Pazarcıların, “Kavga etmeyin, herkese yeter” diye espriyle sattığı ürünlerin kilogramı 2-5 lira arasında değişiyor
24.09.2020 Ekonomi
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Mavi Boncuk filminin başrollerinde Emel Sayın ve Tarık Akan yer alıyor. Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Mavi Boncuk filmi usta oyunculardan oluşan kalabalık oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları kim? İşte Mavi Boncuk filmi konusu ve oyuncuları...
26.07.2020 Gündem
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri Corona virüs nedeniyle eve kapandığımız bugünlerde pek çok kişi hem internette hem de televizyonda dizi ve filmler izliyor. Nostalji kuşağından romantik ve sanat filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden yerli ve yabancı komedilere pek çok seçenek hem televizyonlarda hem de internette sınırsız izlenebiliyor. Biz de bugün TV ekranlarında neler var, internette en çok hangi diziler ve filmler izleniyor araştırdık ve sizin için derledik. Bugün TV'de ne var, bugün ne izlesek diyorsanız işte televizyonda ve internette yayınlanan günün en iyi filmleri ve dizileri...
3.05.2020 Gündem
Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri
Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında olan Neşeli Günler bugün bile hala severek izlediğimiz filmlerden. Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit’in tadına doyum olmaz oyunculuklarını sergiledikleri Neşeli Günler filmi Şener Şen, Ayşen Gruda ve Oya Aydoğan gibi önemli oyunculardan oluşan geniş bir oyuncu kadrosu ile çekilmiştir. Peki, Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri ile Neşeli Günler filmi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
3.05.2020 Gündem
Kenan Doğulu'dan duygulandıran paylaşım
Kenan Doğulu'dan duygulandıran paylaşım Bir dönemine damga vuran müzisyen Yurdaer Doğulu, yaşasaydı 79'uncu yaşını kutlayacaktı. Kendisi gibi müzisyen olan oğulları Kenan ve Ozan Doğulu, babalarını doğum gününde sosyal medya paylaşımlarıyla andı.
8.04.2020 Magazin
Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında?
Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında? Yeşilçam Sineması’nda kötü karakter olarak tanıdığımız usta oyuncu Lale Belkıs, seneler geçmesine rağmen hala akıllarda. Oyunculuğunun yanı sıra şarkıcı olarak da birçok projeye imza atan Lale Belkıs’ın birçok 45'liği ve albümü bulunmakta. Peki Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında? İşte detaylar…
13.01.2020 Gündem
Münir Özkul 2. ölüm yıldönümünde anılıyor… | Münir Özkul kimdir, kaç yaşında?
Münir Özkul 2. ölüm yıldönümünde anılıyor… | Münir Özkul kimdir, kaç yaşında? Yeşilçam'ın usta oyuncuları arasında yer alan Münir Özkul ölümünün üzerinden geçen 2. yılda rahmet ve sevgi ile anılıyor. Hababam Sınıfı filmlerinde Kel Mahmut rolü ile tanınan Münir Özkul'un hayatımıza kattığı birçok karakter mevcut. Tiyatroya 1954 yılında Aşk Köprüsü oyunu ile adım atan Münir Özkul hayatına onlarca film ve tiyatro oyunu sığdırdı. Peki Münir Özkul kimdir? Kaç yaşında? İşte detaylar…
5.01.2020 Gündem
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
Adile Naşit kimdir? | Adile Naşit’in ölümü! İşte Adile Naşit’in hayatı
Adile Naşit kimdir? | Adile Naşit’in ölümü! İşte Adile Naşit’in hayatı Türk sinemasına adını altın harflerle yazdırmış isimlerden biri olan Adile Naşit’in bugün ölüm yıldönümünde anılıyor. Gülüşüyle hafızamızda yer edilen, Hababam sınıfının Hafize anası, Neşeli Günler’in Saadet hanımı değerli sanatçı Adile Naşit 7’den 77’ye herkesin gönlünde tat kurmayı başarmıştır. Peki, Adile Naşit kimdir, Adile Naşit’in ölün nedeni ve acı dolu hayatı…
11.12.2019 Gündem
Neşeli Günler filmi Denizli'de gerçek oldu!
Neşeli Günler filmi Denizli'de gerçek oldu! Yeşilçam’ın klasikleri arasında yer alan ‘Neşeli Günler’ filmi Denizli’de gerçek oldu. 1986 yılında evlendikten sonra şiddetli geçimsizlik yüzünden 2010 yılında boşanan çift, boşandıktan 9 yıl sonra bugün tekrar evlendi. İlk evliliğinde gelinlik giyinemeyen gelin ikinci evliliğinde bu arzusunu yerine getirirken, çift mutluluklarını kucaklarını aldığı torunları ile yaşadı.
19.10.2019 Yaşam
Oyuncu Faruk Şavlı hayatını kaybetti!
Oyuncu Faruk Şavlı hayatını kaybetti! Hababam Sınıfı oyuncularından Faruk Şavlı hayata gözlerini yumdu.
24.08.2019 Magazin
Ayşen Gruda hayatını kaybetti
Ayşen Gruda hayatını kaybetti Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda, Kağıthane Derindere Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.
23.01.2019 Magazin
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin
Hayta İsmail Ahmet Arıman kimdir?
Hayta İsmail Ahmet Arıman kimdir? Hayta İsmail Ahmet Arıman kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Genç eşiyle sık sık gündeme gelen Ahmet Arıman'ın hayatına dair bilgiler araştırılıyor. İşte Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i olarak tanınan Ahmet Arıman hakkındaki tüm bilgiler...
27.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Neşeli Günler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neşeli günler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.