Necip Memili

Necip Memili

Son dakika Necip Memili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Necip Memili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Necip Memili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necip Memili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necip memili gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 necip memili haberi bulunmuştur. Tüm necip memili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları Sandık Kokusu Show TV’de başladı. Çarşamba günleri ekranlara gelecek ve başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin paylaştığı diziye dair ayrıntılar merak ediliyor.
6.12.2023 Televizyon
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı!
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı! İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Magazin
Ah Belinda nerede çekildi? Aaahh Belinda filminin çekimleri hangi yapıldı ve semtlerde çekildi?
Ah Belinda nerede çekildi? Aaahh Belinda filminin çekimleri hangi yapıldı ve semtlerde çekildi? Ah Belinda nerede çekildi, Aaahh Belinda filmi çekimleri hangi ilde ve semtte yapıldı? Sosyal dizi film platformu Netflix'in yeni Türk filmi Aaahh Belinda konusu ve oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerinde çekti. Başrollerinde Neslihan Atagül, Serkan Çayoğlu ve Necip Memili'nin yer aldığı film 1986 yılında beyaz perdede gösterilen Ah Belinda filminin modern uyarlamasıdır. İşte Ah Belinda filminin çekildiği il ve semtler…
6.04.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda? Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor?
Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda? Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor? Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrolünde olduğu dizinin ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor. Asıl mesleği avukatlık olan Harika aynı zamanda roman da yazmaktadır. Öte yandan Ali Tahir kurtuluş savaşında şehit olur. Ancak defnedilirken bir mucizeyle hayatta kalır. Necip Memill, Zerrin Tekindor gibi ustaların da yer aldığı Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor?
30.03.2023 Televizyon
Lavanta Konağı dizisi konusu ne? Lavanta Konağı oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor?
Lavanta Konağı dizisi konusu ne? Lavanta Konağı oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor? Lavanta Konağı dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında merak sürüyor. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu ismi önce Ab-ı Hayat daha sonra Lavanta Konağı olarak değiştirilen dizinin çekimleri başladı. Hilal Saral'ın yönetmenliğini yaptığı Lavanta Konağı, Kuvayi Milliye'den beri hep 30 yaşında görünen bir adamın hikâyesini ekranlara taşıyor. Peki Lavanta Konağı dizisi konusu nedir? Lavanta Konağı oyuncuları kimler, ne zaman başlıyor?
1.02.2023 Televizyon
Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir? Hicaz’ı oynayan Necip Memili nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte biyografisi…
Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir? Hicaz’ı oynayan Necip Memili nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte biyografisi… Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünde Leyla’nın Efe ile evlenmeye karar vermesi ve Kılıç ile Çetin’in sert kavgası damga vurdu. Kartal ve Efe’nin damatlık baktığı sırada karşılarına Kılıç’ın çıkması heyecanı  arttırdı. Üç Kuruş'a ise Kılıç Hicar karakteri ile dahil olan Necip Memili’nin hayatı merak konusu oldu. Peki, Kılıç Hicaz'ı oynayan Necip Memili kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi?
4.04.2022 Televizyon
Kanunsuz Topraklar neden final yapıyor? 9 Şubat’ta Kanunsuz Topraklar dizisi bitiyor mu?
Kanunsuz Topraklar neden final yapıyor? 9 Şubat’ta Kanunsuz Topraklar dizisi bitiyor mu? Kanunsuz Topraklar final mi olacak? Fox TV Kanunsuz Topraklar için de final yapma kararı verirdi. Kanunsuz Topraklar'ın final tarihi ise 9 Şubat olarak belirlendi.
9.02.2022 Televizyon
Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman?
Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman? Kanunsuz Topraklar dizisi her hafta Çarşamba günü FOX TV ekranlarında geliyor. Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’linin oyuncu kadrosunda yer alan dizi FOX TV’nin yayın akşında bu hafta da yer almayınca dizi takipçileri Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölümü ne zaman? sorularına yanıt aramaya başladı.
12.01.2022 Televizyon
Cem Yılmaz paylaştı! 'Erşan Kuneri'den ilk kare
Cem Yılmaz paylaştı! 'Erşan Kuneri'den ilk kare Cem Yılmaz, daha önce 'G.O.R.A.', 'Arif v 216' filmlerinde yer verdiği 'Erşan Kuneri' karakterinin dizisini çekiyor. Kadroyu oluşturan usta komedyen, sosyal medyada hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı.
18.06.2021 Magazin
Çukur'un Cumali'si Necip Memili o dizide oynayacak
Çukur'un Cumali'si Necip Memili o dizide oynayacak Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali karakteriyle hayranlarının gönlünü kazanan Necip Memili’nin sıradaki projesi belli oldu.
11.05.2021 Magazin
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. 99. bölüm ile ekranlara gelecek olan Çukur'un yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde şok etkisi yaratırken Cengiz Yamaç’tan bunun sorumlularını isteyecek. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. Bölümünde neler olacak? İşte Çukur 99. bölüm fragmanı ve ilk sahnesi...
19.10.2020 Gündem
Necip Memili kızıyla dans etti
Necip Memili kızıyla dans etti 'Çukur' dizisinde canlandırdığı 'Cumali Koçovalı' karakteriyle dikkat çeken oyuncu Necip Memili, iki aylık kızı Asya ile dans ettiği videoyu paylaştı.
14.09.2020 Magazin
Necip Memili, Asya'nın yüzünü gösterdi
Necip Memili, Asya'nın yüzünü gösterdi Ocak 2020'de sade bir törenle Didem Dayıcıoğlu ile dünyaevine giren Necip Memili, geçtiğimiz temmuz ayında baba oldu. Bugüne kadar kızının yüzünü göstermeyen 40 yaşındaki oyuncu kural bozdu.
12.08.2020 Magazin
Çukur 86. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? | Çukur 85. Bölüm izle!
Çukur 86. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? | Çukur 85. Bölüm izle! Çukur 85. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çukur’un 85. son bölümünde Selim ve Cumali, Çağatay’dan gelen paketle birlikte dehşete düşer. İkili Yamaç ile ilgili iyi bir haber beklerken Çağatay’a karşı kendi yöntemleriyle meydan okumaya devam eder. Çağatay’ın yaptığı hamle ise sadece Koçovalıları değil bütün Çukur’u zor durumda bırakır. Öte yandan Vartolu ve Yamaç karşı karşıya gelir. Peki, Çukur 86. Bölüm ilk sahne yayınlandı mı? Çukur 86. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
28.01.2020 Gündem
Didem Dayıcıoğlu kimdir? Mesleği nedir?
Didem Dayıcıoğlu kimdir? Mesleği nedir? Tiyatro ve sinema oyuncusu Necip Memilli, bir süredir birlikte olduğu Didem Dayıcıoğlu ile evlendi. Didem Dayıcıoğlu, gerçekleştirdiği evliliğin ardından magazin dünyasının odak isimlerinden birisi oldu. Peki Didem Dayıcıoğlu kimdir? Mesleği nedir? İşte detaylar…
21.01.2020 Gündem
Çukur 84. Bölüm özeti | Çukur 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 85. bölüm ilk sahne
Çukur 84. Bölüm özeti | Çukur 85. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 85. bölüm ilk sahne Çukur 84. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çukur’un 84. son bölümünde Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne başka bir Koçovalı’yla görüşüyor. Selim’i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay’a Selim’in vereceği cevap ise herkesi şaşırtıyor. Yamaç ise hız kesmeden hamlelerine devam etti. Peki, Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur 85. Bölüm fragmanı yayımlandı mı?
21.01.2020 Gündem
Çukur 3. sezon 17. yeni bölüm ön izleme yayınlandı! Çukur 3. sezon 16. son bölüm izle…
Çukur 3. sezon 17. yeni bölüm ön izleme yayınlandı! Çukur 3. sezon 16. son bölüm izle… Çukur dizisinin son bölümünde; Vartolu, Saadet’in boşanma davası açtığını öğrenince Almanya’dan apar topar gelir. Vartolu babasının katilini öğrenir. Cumali, Karaca’nın Azer’in evinde kalmasına katlanamaz, Karaca’yı eve geri getirmek ister. Ancak buna hem Karaca hem de Sultan ana karşı çıkar. Karaca ise kendini yalnız hisseder omzunu Azer’e yaslar. Azer, Çağatay Erdener ile buluşur. Çukur 3. sezon 17. yeni bölüm ön izleme yayınlandı. İşte detaylar…
14.01.2020 Gündem
Çukur bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman? Çukur 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Çukur bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman? Çukur 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm yayınlanacak mı? sorusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Show Tv’nin Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan fenomen dizi Çukur’un, yeni bölüm ne zaman, hangi gün? sorusu da diziyi izlemek isteyen fakat yeni bölümü göremeyen kişiler tarafından merak ediliyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan ve Necip Memili gibi isimlerin paylaştığı dizi her bölümüyle aksiyonu evlere taşıyor. Peki, Çukur 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevabı…
5.01.2020 Gündem
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle Çukur dizisinin 12. Bölümde dizinin sevilen karakterlerinden Kemal vuruldu. Kemal’in diziye deva edip etmeyeceği merak edilirken, Çukur hayranları Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye soruyor. Peki Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı?
11.12.2019 Gündem
Çukur 3. sezon 12. bölüm (79.bölüm) fragman yayınlandı: Vartolu Yamaç’a hediye ettiği mezar taşını görünce şaşırıyor!
Çukur 3. sezon 12. bölüm (79.bölüm) fragman yayınlandı: Vartolu Yamaç’a hediye ettiği mezar taşını görünce şaşırıyor! Çukur 3. Sezon 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yamaç’ın Vartolu’nun neden istediğini öğrenmeye çalıştığı sahnede, Vartolu, Ziya’nın söylediklerini Yamaç’la paylaşıyor. İkili arasında ''mezar taşı'' sahnesi oldukça şaşkınlık yaratıyor...
3.12.2019 Gündem
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda?
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda? 47. Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisi ile ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ seçilen Haluk Bilginer’in ardından dizi hakkında merak edilenler de arttı. 2018 yapımı olan dizi, hangi kanalda? Şahsiyet dizisinin konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir? İşte Şahsiyet dizisi hakkında merak edilenler…
26.11.2019 Yaşam
Cem Yılmaz spor hocasını uzaylı yaptı
Cem Yılmaz spor hocasını uzaylı yaptı Cem Yılmaz’ın hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği, yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat’ın üstlendiği “Karakomik Filmler” serisinin ilk filmi, 18 Ekim’de vizyona girecek
8.10.2019 Magazin
Cem Yılmaz: Reynmen yeğenim değil
Cem Yılmaz: Reynmen yeğenim değil Komedyen Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli, 'Karakomik Filmler' serisindeki rol arkadaşları Necip Memili ve Ozan Güven ile ünlü oyuncuların kız arkadaşlarıyla görüntülendi.
21.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Necip Memili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necip memili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.