Necati Yılmaz

Necati Yılmaz

Son dakika Necati Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Necati Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Necati Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necati Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necati yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 580 necati yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm necati yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gerçek babası ünlü iş insanı çıktı! Sır 56 yıl sonra ortaya çıktı: 'Hakkımı alacağım'
Gerçek babası ünlü iş insanı çıktı! Sır 56 yıl sonra ortaya çıktı: 'Hakkımı alacağım' Bursa'da mühendis Hakan Yılmaz’ın (56), annesinin ameliyat öncesi itirafıyla biyolojik babası olduğunu öğrenip, DNA testi için iş insanı Ahmet Necati Yılmaz’ın mezarını açtırdığı davada karar verildi. Mahkeme heyeti, ünlü iş insanının Hakan Yılmaz'ın babası olduğunu tescilledi. Verilen karardan memnun olduğunu belirten Yılmaz, "56 yaşında gerçek babamın kim olduğu tescillendi" dedi.
6.07.2022 Yaşam
Babalık davasında ünlü tekstilcinin mezarı açıldı
Babalık davasında ünlü tekstilcinin mezarı açıldı Bursa'da mühendis Hakan Yılmaz’ın (55), annesinin ameliyat öncesi itirafıyla biyolojik babası olduğunu öğrendiği iş insanı Ahmet Necati Yılmaz’ın mezarı, DNA testi için açıldı. Babalık davası kapsamında mezardan alınan örnekler, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
17.12.2021 Yaşam
Annesi ameliyattan önce itiraf etti! Babalık davası nedeniyle ünlü tekstilcinin mezarı açılacak
Annesi ameliyattan önce itiraf etti! Babalık davası nedeniyle ünlü tekstilcinin mezarı açılacak Bursa'da yaşayan mühendis Hakan Yılmaz (55) annesinin ameliyat öncesi itirafı ile biyolojik babasının iş insanı Ahmet Necati Yılmaz, olduğunu öğrendi. Yılmaz'ın açtığı babalık davası kapsamında 14 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Necati Yılmaz'ın mezarının DNA testi için açılmasına karar verdi.
10.12.2021 Gündem
Sivas Belediyespor - Serik Belediyespor: 0-0
Sivas Belediyespor - Serik Belediyespor: 0-0 Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup 4'üncü hafta maçında Sivas Belediyespor sahasında Serik Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.
10.10.2020 TFF 1.Lig
Karı - kocanın feci ölümü
Karı - kocanın feci ölümü Rize'de karı koca, kestikleri ağacın üzerlerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.
19.12.2019 Yaşam
Terörist Özge Aydın, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha ortaya çıkardı
Terörist Özge Aydın, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha ortaya çıkardı Devrimci Komünarlar Partili (DKP) "Ceren Güneş" kod adlı Özge Aydın'ın Suriye'nin Serekaniye Tall Tamir bölgesinde YPG saflarında eylemlere katılırken etkisiz hale getirilmesi, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi.
7.11.2019 Gündem
1250 delege imza vermezse kenara çekilirim
1250 delege imza vermezse kenara çekilirim CHP’li Muharrem İnce, dün gece Halk TV’de katıldığı canlı yayında olağanüstü kurultay için partililere çağrı yaptı. “Yarın 1250 arkadaşımız imza vermezse, ben çekilirim kenara” diyen CHP’li İnce’nin açıklamalarından satır başları şöyle:
29.07.2018 Siyaset
CHP'de imza sürecinde sona gelindi
CHP'de imza sürecinde sona gelindi CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci yarın saat 17.30'da tamamlanıyor.
29.07.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu’na kötü haber
Kılıçdaroğlu’na kötü haber Bir dönem Kemal Kılıçdaroğlu’nun en yakınında bulunan CHP’liler değişim için imza verdi.
23.07.2018 Siyaset
CHP'de bir isim daha 'kurultay' dedi!
CHP'de bir isim daha 'kurultay' dedi! CHP’de Selin Sayek Böke, İlhan Cihaner, Orhan Sarıbal ve Ali Şeker gibi milletvekillerinin oluşturduğu, ‘Gelecek İçin Biz’ adlı grup da olağanüstü kurultay için çağrı yaptı.
18.07.2018 Siyaset
İstifa isteyen vekile ihraç!
İstifa isteyen vekile ihraç! CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ve parti yönetimine istifa çağrısı yapan Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Parti Meclisi tarafından kesin ihraç için disipline sevk edildi. CHP Sözcüsü Tezcan: Gündemde istifa veya kurultay yok
28.06.2018 Siyaset
CHP'de disiplin süreci başladı! PM olağanüstü toplanıyor...
CHP'de disiplin süreci başladı! PM olağanüstü toplanıyor... CHP Parti Meclisi, disiplin dosyalarını görüşmek üzere perşembe günü olağanüstü toplanacak.
27.06.2018 Siyaset
CHP'de disiplin süreci başladı
CHP'de disiplin süreci başladı CHP Parti Meclisi, disiplin dosyalarını görüşmek üzere perşembe günü olağanüstü toplanacak.
26.06.2018 Gündem
CHP'de aday listesi krizi
CHP'de aday listesi krizi Milletvekili aday listesi açıklanan CHP'de önseçimle gelen çok sayıda milletvekili liste dışı kalırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise kadrosunu koruduğu yorumları yapılıyor.
22.05.2018 Siyaset
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler...
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler... CHP'nin 24 Haziran Milletvekili listesi belli oldu. Fikri Sağlar, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Ali Şeker, Eren Erdem, Gülsün Bilgehan, Şenal Saruhan, Haluk Pekşen, Zeynep Altıok, Musa Çam ve Necati Yılmaz gibi partinin önemli isimleri liste dışı kaldı. AKP kurucusu Abdüllatif Şener ise Konya'dan aday gösterildi.
20.05.2018 Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu tüm programlarını iptal etti
Kılıçdaroğlu tüm programlarını iptal etti CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde aday olarak göstereceği milletvekili listesi üzeirnde çalışmalar tüm hızıyla sürerken CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tüm programlarını iptal ederek sadece liste üzerine yoğunlaştığı öğrenildi.
17.05.2018 Siyaset
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu Aralarında Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Adana İl Başkanı Adnan Barut'un da bulunduğu 24 il başkanı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu.
10.05.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu'nun belirlediği 10 kişi dışarda kaldı
Kılıçdaroğlu'nun belirlediği 10 kişi dışarda kaldı CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi için yapılan oylama sonuçlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun "anahtar listesi"nde bulunan 42 isim PM'ye seçilirken 10 isim ise seçilemedi
5.02.2018 Siyaset
CHP'nin yürüyüşünde büyük şok! Kalp krizi...
CHP'nin yürüyüşünde büyük şok! Kalp krizi... CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'ne katılan bir partili kalp krizi geçirdi. Kahramankazan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan partiliye doktorlar müdahale ediyor.
29.09.2021 Gündem
Sağlıkta bir deprem daha! Kırşehir'de 10 gözaltı
Sağlıkta bir deprem daha! Kırşehir'de 10 gözaltı Kırşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında sağlık kurumlarında çalışanlara yönelik operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Geçerse referandum geçmezse erken seçim
Geçerse referandum geçmezse erken seçim Başkanlık sistemini içeren anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmeleri dün tartışmalarla başladı. 15 gün sürmesi beklenen görüşmelerin sonunda teklif Meclis’ten geçerse Nisan ayında referandum yapılacak aksi halde ise erken seçim ihtimali konuşuluyor.
29.09.2021 Gündem
CHP heyeti Diyarbakır'a gidecek!
CHP heyeti Diyarbakır'a gidecek! CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki heyet, yarın Diyarbakır'a gidecek.
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberleri:Ankara Gar saldırısı davasında yeni gelişme!
Son dakika haberleri:Ankara Gar saldırısı davasında yeni gelişme! Ankara Gar saldırısı davasında sanık avukatlarından 10'u çekildi. Ankara gar saldırısı davasına ilişkin son dakika gelişmelerini haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Necati Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necati yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.