Naylon Poşet

Naylon Poşet

Son dakika naylon poşet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan naylon poşet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını naylon poşet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naylon Poşet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naylon poşet gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 naylon poşet haberi bulunmuştur. Tüm naylon poşet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
Çocuklarda kene ısırığına dikkat! Belirtiler hafif, komplikasyonlar ciddi, kanama eğilimi yüksek!
Çocuklarda kene ısırığına dikkat! Belirtiler hafif, komplikasyonlar ciddi, kanama eğilimi yüksek! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı ve sonrasında kene yapışmasına bağlı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış olduğunu, temmuz sonuna kadar artması muhtemel kene yapışmasına karşı dikkatli olunması gerektiğini ve hastalığın ağır seyredebileceğini bildirdi. Acil Servis Uzmanı Yavuz Özmen de çocuklarda KKKA hastalığının daha ciddi komplikasyonlara neden olabileceğine dikkat çekerek ebeveynleri piknik yerlerinde ve açık yeşillik alanlarda çocukları çıplak ayakla dolaşmasına izin vermemesi konusunda uyardı.
9.07.2023 Sağlık
Çöp evde servet bulundu! Polis say say bitiremedi, tam üç kamyon...
Çöp evde servet bulundu! Polis say say bitiremedi, tam üç kamyon... Bursa’da zabıta ekipleri, temizlik için gittikleri çöp evden 112 bin lira nakit ve 6 bin 100 dolar çıkınca şok yaşadı. Bulunan paralar polis eşliğinde ev sahibi yaşlı kadının banka hesabına yatırıldı.
29.05.2022 Yaşam
Sokağa atılan maskeler tehlike saçıyor
Sokağa atılan maskeler tehlike saçıyor Mersin'de kullandıktan sonra muhafaza edilmeden rastgele yerlere atılan maskeler tehlike oluşturuyor. Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Gülden Ersöz, maskelerin kullanıldıktan sonra 2 ayrı poşetin içine konulup atılması gerektiğini belirtti.
11.09.2020 Sağlık
Sokağa atılan maskeler tehlike saçıyor!
Sokağa atılan maskeler tehlike saçıyor! Mersin'de kullandıktan sonra muhafaza edilmeden rastgele yerlere atılan maskeler tehlike oluşturuyor. Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Gülden Ersöz, maskelerin kullanıldıktan sonra 2 ayrı poşetin içine konulup atılması gerektiğini belirtti.
11.09.2020 Yaşam
Uzun süreli maske kullanımıyla ilgili flaş uyarı
Uzun süreli maske kullanımıyla ilgili flaş uyarı Dicle Üniversitesi Çocuk Göğüs Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı ve Dicle Üniversitesi Çocuk Kovid-19 Koordinatörü Doç. Dr. Velat Şen, Türkiye’de son günlerde artan corona virüs salgınına ilişkin yaptığı açıklamada, "Ülkemizde maske sorunu yok, maskeyi kullanmayla ilgili çok ciddi sıkıntılarımız var" dedi.
22.06.2020 Sağlık
Bilim Kurulu'ndan flaş uyarılar! Kırım Kongo...
Bilim Kurulu'ndan flaş uyarılar! Kırım Kongo... Bilim Kurulu, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarının artış göstermesi sebebiyle Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası önemli uyarılarda bulunuldu.
11.06.2020 Gündem
Fırıncılardan flaş çağrı! "Ekmekte kağıt ambalaj kullanılsın"
Fırıncılardan flaş çağrı! "Ekmekte kağıt ambalaj kullanılsın" Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, koronavirüs salgınına karşı hijyen açısından ekmeklerin kağıt ambalajla satılması gerektiğini belirterek, "Bu uygulamayı halihazırda sürdürdüğümüz yerler mevcut. Kağıt ambalaj sayesinde hem ekmeğe çıplak elle dokunmanın önüne geçiliyor hem de ekmeğin ömrü iki kat uzuyor." dedi.
18.03.2020 Ekonomi
"Hava kirliliği kalbi sigara kadar tehdit ediyor"
"Hava kirliliği kalbi sigara kadar tehdit ediyor" Hava kirliliğinin kalp sağlığı üzerindeki olumsuz etkisine dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Muzaffer Değertekin, “Son çalışmalar gösteriyor ki hava kirliliği kalbe en az sigara içmek kadar zarar veriyor” dedi.
16.12.2019 Sağlık
Eşi ve kızına dehşeti yaşatmıştı! Tutuklandı
Eşi ve kızına dehşeti yaşatmıştı! Tutuklandı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, eşi ve kızına işkence yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
11.11.2019 Gündem
Sağlık Bakanlığı uyardı! KKKA ile...
Sağlık Bakanlığı uyardı! KKKA ile... Sağlık Bakanlığı'ndan, alınan tedbirlerle vaka sayısında büyük azalma görülmesine rağmen 2019 Mayıs itibarıyla 3 kişinin Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
9.05.2019 Gündem
'Bu karar Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk ve tek!'
'Bu karar Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk ve tek!' Giresun'da, içerisinde 31 kilo 196 gram eroinin bulunduğu otomobille polisten kaçarken ters yöne giren ve çarptığı otomobildeki Alper Nebil'in (22) ölümüne neden olan İran uyruklu Hamed Esmaeillou’na (37), 'olası kasıtla öldürme' suçundan yargılandığı davada müebbet hapis cezası verildi.
26.04.2019 Gündem
Emine Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu'nda konuştu
Emine Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu'nda konuştu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türkiye'de özü tüketim alışkanlıklarını değiştirmeye dayanan bir çevre seferberliği başlattık. Himayemde yürütülen Sıfır Atık Projesi ile atıkları kaynağında ayrıştırarak, geri dönüştürüyoruz. Yeni bir yaşam kültürü oluşturmaya çalışıyoruz." dedi.
6.04.2019 Gündem
Kasapoğlu: Şenol hocamızla yeni bir sinerji yakaladık
Kasapoğlu: Şenol hocamızla yeni bir sinerji yakaladık A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki mücadelesini değerlendiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Şenol Güneş hocamız başladı. 1 Haziran itibarıyla tam olarak başlayacak. Şu an ilgili maçlarda görevli. Kampta ciddi bir heyecan var, dinamizm var. Bunu gözlemledik. Hocamızla birlikte oluşan ciddi bir sinerji var. İnşallah takımımızın önümüzdeki maçları güzel şekilde, galip gelerek atlatacağına inanıyorum" dedi.
21.03.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çorum'a altın ticareti müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çorum'a altın ticareti müjdesi Çorum'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Dünyanın önemli altın üreticilerinden Venezuela'nın altını Çorum'da işlenecek. Çorum'u altın ticareti konusunda çok farklı bir yere taşıyacağız" dedi.
12.02.2019 Siyaset
Erdoğan duyurmuştu! İlk kez görüntülendi
Erdoğan duyurmuştu! İlk kez görüntülendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçim kampanyası döneminde vatandaşlara promosyon olarak dağıtılacağını açıkladığı bez çantalar ilk kez görüntülendi.
1.02.2019 Gündem
47 yıldır bu uygulamayı bekliyordu
47 yıldır bu uygulamayı bekliyordu Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 47 yıldır balık ağı, hamak ve alışveriş filesi üretimi yapan Ömür Aska, plastik poşetlerin ücretli olarak satılmaya başlanmasının ardından alışveriş filesine ilginin arttığını, siparişlere yetişmeye çalıştığını söyledi.
17.01.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim kampanyamızda plastik poşet kullanmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim kampanyamızda plastik poşet kullanmayacağız Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Son 16 yılın enflasyon ortalaması yüzde 9,54. Gerçek ortada, hepsinde tek başımıza iktidarız" dedi. Sıfır atık kampanyası ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Seçim kampanyamızda asla plastik poşet kullanmayacağız. Birilerinin bir yerden bu işi başlatması lazım. Güzel olacak şık olacak" ifadelerini kullandı.
9.01.2019 Siyaset
Naylon poşetler kasalarda okutulmaya başlandı
Naylon poşetler kasalarda okutulmaya başlandı Naylon poşetlerin ücretlendirmesi sistemine geçiş süreci kapsamında bazı zincir marketlerin kasalarında barkodlu alışveriş poşetleri okutulmaya başlandı.
23.12.2018 Ekonomi
Bakan Kurum'dan dar gelirli vatandaşa "ön ödemeli konut" müjdesi
Bakan Kurum'dan dar gelirli vatandaşa "ön ödemeli konut" müjdesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile dar ve orta gelirli vatandaşlara yönelik ön ödemeli konut projesini hayata geçireceklerini bildirdi.
14.12.2018 Ekonomi
1 Ocak'tan sonra ücretli olacak! Yüzde 50 azalacak
1 Ocak'tan sonra ücretli olacak! Yüzde 50 azalacak 1 Ocak 2019 itibarıyla tüketici, yaptığı alışverişlerde kullanacağı her bir poşet için en az 25 kuruş ödeyecek. Mağazadan markete, pazardan bakkala kadar her yerde geçerli olacak ücretli poşet uygulamasıyla poşet tüketiminin ilk etapta yarı yarıya düşmesi öngörülüyor. Yasayla birlikte poşet kullanımının en yoğun olduğu marketler ise bir yandan altyapıyı bir yandan da bez çanta ve file satışı için ürünleri rafa koymaya hazırlanıyor.
12.12.2018 Ekonomi
Türkücü Aydın'dan poşet yasasına ilginç destek
Türkücü Aydın'dan poşet yasasına ilginç destek Ünlü türkücü Aydın Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan poşet yasasına destek için sıfırın altında 3 derecede şort giyip kar banyosu yaptı.
10.12.2018 Magazin
Erkek bebek beklerken kız çocuğu olduğunu öğrenince uçurumdan attı!
Erkek bebek beklerken kız çocuğu olduğunu öğrenince uçurumdan attı! Çin'de erkek çocuk bekleyen cani baba, doğan çocuğunun kız olduğunu öğrenince bebeği naylon poşete koyarak uçurumdan aşağı attı.
2.11.2018 Dünya
Yuh size!
Yuh size! Şanlıurfa’da bir günlük erkek bebek, naylon poşete konularak okulun bahçesine bırakıldı. Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen bebeği bırakan kişi ya kişilerin bulunması için çalışma başlatıldı.
26.08.2018 Yaşam
Tatilciler gitti geriye bu manzara kaldı
Tatilciler gitti geriye bu manzara kaldı Kurban Bayramı tatilinde 10 milyona yakın yerli turist ağırlayan Muğla’nın sahilleri tatilcilerin çöp yığınları ile baş başa kaldı. Belediye ekipleri şehir merkezi dışındaki mesire ve piknik alanlarında gelişigüzel atılan çöpleri toplamaya başladı.
26.08.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Naylon Poşet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naylon poşet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.