Nangarhar

Nangarhar

Son dakika nangarhar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nangarhar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nangarhar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nangarhar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nangarhar gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 nangarhar haberi bulunmuştur. Tüm nangarhar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afganistan'da 2'si Taliban mensubu 4 kişi silahlı saldırı sonucu  öldürüldü
Afganistan'da 2'si Taliban mensubu 4 kişi silahlı saldırı sonucu öldürüldü Afganistan'da yabancı güçlerin çekilmesinin ardından DEAŞ saldırılarının artış gösterdiği Celalabad kentinde kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısı sonucu 2'si Taliban mensubu 4 kişi hayatını kaybetti.
2.10.2021 Dünya
Afganistan'da cezaevine saldırı: 13 ölü
Afganistan'da cezaevine saldırı: 13 ölü Afganistan'ın doğusunda bulunan Nangarhar vilayetindeki cezaevine düzenlenen silahlı ve bombalı saldırıda 13 kişi hayatını kaybetti.
3.08.2020 Dünya
DEAŞ'ın sözde istihbarat sorumlusu öldürüldü
DEAŞ'ın sözde istihbarat sorumlusu öldürüldü Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinde terör örgütü DEAŞ'ın sözde Horasan istihbarat sorumlusu Esadullah Orukzey'in öldürüldüğü bildirildi.
2.08.2020 Dünya
Afganistan'da camide patlama! 63 ölü...
Afganistan'da camide patlama! 63 ölü... Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinde, camiye cuma namazı sırasında düzenlenen bombalı saldırıda 63 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda ayrıca 36 kişinin de yaralandığı bildirildi.
18.10.2019 Dünya
8 yıl önce öldürülmüştü! Dünyayı sarsan gelişme...
8 yıl önce öldürülmüştü! Dünyayı sarsan gelişme... Terör örgütü El-Kaide ile ilgili yeni gelişme dünyayı sarstı. Usame Bin Ladin'in öldürüldüğü operasyonda, terör örgütü El Kaide'nin üst düzey komutanı Asim Umar'ın da öldürüldüğü bildirildi.
9.10.2019 Dünya
ABD, İHA ile saldırdı: 30 sivil öldü!
ABD, İHA ile saldırdı: 30 sivil öldü! Afganistan'da ABD'nin insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıda 30'dan fazla sivil hayatını kaybetti.
19.09.2019 Dünya
Afganistan'da Taliban saldırısı: 3 ölü, 2 yaralı
Afganistan'da Taliban saldırısı: 3 ölü, 2 yaralı Taliban militanlarının, Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinin Hogyani ilçesindeki polis karakoluna saldırması sonucu 3 polis öldü, 2 polis yaralandı.
24.08.2019 Dünya
Çocuk intihar bombacısı düğünü kana buladı
Çocuk intihar bombacısı düğünü kana buladı Afganistan'daki düğünde 13 yaşındaki saldırgan kalabalığın ortasında kendini havaya uçurdu, en az altı kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda yaralı hastanelere taşındı.
12.07.2019 Dünya
Afganistan'da intihar saldırısı: 9 ölü
Afganistan'da intihar saldırısı: 9 ölü Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinin merkezi Celalabad kentinde düzenlenen intihar saldırısında 9 kişi öldü.
13.06.2019 Dünya
Afganistan'da 22 DEAŞ üyesi öldürüldü
Afganistan'da 22 DEAŞ üyesi öldürüldü Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinde düzenlenen operasyonda 22 DEAŞ üyesinin öldürüldüğü bildirildi.
30.04.2019 Dünya
Afganistan'da bombalı saldırı: 3 ölü
Afganistan'da bombalı saldırı: 3 ölü Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinin merkezi Celalabad şehrinde düzenlenen bombalı saldırıda 3 kişinin öldüğü bildirildi.
6.04.2019 Dünya
Afganistan'da patlama: 7 yaralı
Afganistan'da patlama: 7 yaralı Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinde meydana gelen patlamada 7 kişinin yaralandığı bildirildi.
25.03.2019 Dünya
Afgan hava kuvvetleri yanlışlıkla askeri karakolu bombaladı: 8 ölü
Afgan hava kuvvetleri yanlışlıkla askeri karakolu bombaladı: 8 ölü Afgan hava kuvvetlerinin Gazne vilayetinde yanlışlıkla askeri karakolu hedef aldığı hava saldırısında 8 askerin öldüğü bildirildi.
26.02.2019 Dünya
Afganistan'da FETÖ'ye ait okullara baskın
Afganistan'da FETÖ'ye ait okullara baskın Güvenlik güçleri FETÖ'ye ait Mezar-ı Şerif'te erkek ve kız ile Herat kız liselerine baskın düzenleyerek yönetimi devraldı.
25.01.2019 Dünya
Afganistan'da televizyon kanalı sahibi kaçırıldı
Afganistan'da televizyon kanalı sahibi kaçırıldı Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinde özel bir televizyon kanalı sahibinin silahlı kişilerce kaçırıldığı bildirildi.
5.12.2018 Dünya
Afganistan seçimler için sandık başına gidecek
Afganistan seçimler için sandık başına gidecek Afganistan'da 2015'ten bu yana iki defa ertelenen milletvekili seçimleri cumartesi günü yapılacak.
19.10.2018 Dünya
Afganistan'daki çatışmalarda 9 ayda 2 bin 798 sivil öldü
Afganistan'daki çatışmalarda 9 ayda 2 bin 798 sivil öldü Afganistan'da devam eden çatışmalarda bu yılın ocak-eylül döneminde 2 bin 798 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi. Birleşmiş Milletler Afganistan Yardım Misyonunun (UNAMA) yayımladığı raporda, Afganistan'daki sivillerin, silahlı çatışmaların hedefi olmaya devam ettiği belirtildi.
11.10.2018 Dünya
Afganistan'da patlama: 3 ölü
Afganistan'da patlama: 3 ölü Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinin Hogyani ilçesinde meydana gelen patlamada 3 kişinin öldüğü bildirildi.
5.10.2018 Dünya
Afganistan'da intihar saldırısı!
Afganistan'da intihar saldırısı! Afganistan'da kalabalığın arasında patlatılan bomba, çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.
11.09.2018 Dünya
Afganistan'daki DEAŞ elebaşı öldürüldü
Afganistan'daki DEAŞ elebaşı öldürüldü Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinde terör örgütü DEAŞ'ın Afganistan elebaşı Ebu Sad Erhabi'nin öldürüldüğü bildirildi.
26.08.2018 Dünya
Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’daki terör saldırısını kınadı
Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’daki terör saldırısını kınadı Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’da Göçmenler ve Geri Dönüşler Müdürlüğüne yapılan terör saldırısı kınadı.
31.07.2018 Gündem
Afganistan'da göçmenler başkanlığına saldırı
Afganistan'da göçmenler başkanlığına saldırı Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinin merkezi Celalabad kentindeki Göçmenler Başkanlığı binasına bombalı ve silahlı saldırı düzenlendiği bildirildi.
31.07.2018 Dünya
Afganistan'da 23 DEAŞ militanı öldürüldü
Afganistan'da 23 DEAŞ militanı öldürüldü Afganistan'ın Nangarhar ve Kuner vilayetlerinde düzenlenen operasyonda 23 DEAŞ militanı öldürüldü.
21.06.2018 Dünya
Afganistan'da bayramlaşma töreninde intihar saldırısı: 20 ölü
Afganistan'da bayramlaşma töreninde intihar saldırısı: 20 ölü Afganistan'da, ateşkesin ardından Taliban ile güvenlik güçlerinin bayramlaşması sırasında düzenlenen intihar saldırısında 20 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
16.06.2018 Dünya
Son dakika... ABD açıkladı! Askeri operasyonlar...
Son dakika... ABD açıkladı! Askeri operasyonlar... Afganistan'daki ABD generali, Amerika Birleşik Devletleri'nin, Afgan hükümeti ile Taliban arasındaki ateşkes sırasında Doğu Afganistan'ın Nangarhar eyaletindeki IŞİD militanlarına karşı devam eden askeri operasyonları yoğunlaştırmak istediğini bildirdi.
8.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nangarhar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nangarhar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.