Nakdi Destek Temmuz

Nakdi Destek Temmuz

Son dakika nakdi destek temmuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nakdi destek temmuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nakdi destek temmuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nakdi Destek Temmuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nakdi destek temmuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 nakdi destek temmuz haberi bulunmuştur. Tüm nakdi destek temmuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paralar bugün hesaplarda! e-Devlet'ten kontrol edin, yatırılmadıysa...
Paralar bugün hesaplarda! e-Devlet'ten kontrol edin, yatırılmadıysa... Yüz binlerin beklediği gün geldi. Paralar hesaplara yatırılıyor. 1.500 TL'lik ödemeler bugün yapılıyor. Hemen kontrol edin. Paranız yatırılmadıysa banka bilgilerinizde yanlışlık olabilir. Böyle bir durumda 1.500 lira kişinin adına PTT'ye yatırılıyor. Nakdi Ücret Desteği ödemeleri bugün yapılıyor.
9.07.2021 Ekonomi
1.500 TL yarın banka hesaplarına yatırılıyor! e-Devlet'ten...
1.500 TL yarın banka hesaplarına yatırılıyor! e-Devlet'ten... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler yarın yapılacak. Vatandaşların banka hesaplarına 1.500 lira yatırılacak. Bakan Bilgin duyurdu. Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9 Temmuz Cuma günü yapılacak. Banka bilgisinde hata olan kişilerin paraları ise PTT'ye yatırılacak. e-Devlet üzerinden sorgulamak mümkün.
9.07.2021 Ekonomi
Paralar 5 Mart'ta yatırılıyor! Banka ve PTT ile...
Paralar 5 Mart'ta yatırılıyor! Banka ve PTT ile... Yüz binlerce kişiye güzel haber. Yarın hesaplara yatırılıyor. Destekten yararlanan bazı vatandaşların banka bilgilerinde yanlışlık bulunuyor. IBAN bilgisi hatalı olanların hemen kontrol etmesi gerekiyor. Banka bilgisinde eksiklik ya da yanlışlık bulunanların ödemeleri PTT aracılığı ile yapılacak. Mart ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri 5 Nisan Pazartesi günü yapılacak.
4.04.2021 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Tarih belli oldu, 5 Mart...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Tarih belli oldu, 5 Mart... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Tarih netleşti. Bakan Selçuk duyurdu. Ödemeler başlıyor. Vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. IBAN bilgisi eksik olanların paraları ise PTT'ye isimleri ile yatırılacak. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, “Şubat ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerini 5 Mart’ta hesaplara yatırıyoruz” dedi.
2.03.2021 Ekonomi
Ödemeler bugün yapılıyor! Paralar PTT'ye yatırılacak
Ödemeler bugün yapılıyor! Paralar PTT'ye yatırılacak Yüz binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler bugün başlıyor. Bakan Selçuk güzel haberi verdi. Paralar PTT hesaplarına yatırılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED) ödemelerinin bugün itibariyle ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılmaya başlanacağını açıkladı.
8.12.2020 Ekonomi
Ödemeler 8-9 Aralık'ta yapılacak!
Ödemeler 8-9 Aralık'ta yapılacak! Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan Selçuk ödemelerin yapılacağı tarihi duyurdu. 8-9 Aralık'ta yapılacak ödemeler PTT aracılığı ile gerçekleştirilecek. Bakan Selçuk, yaptığı açıklamada “Kasım Ayına İlişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerini 8-9 Aralık’ta Yapacağız” dedi.
6.12.2020 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
Bakan Nebati deprem bölgesi: 3,4 milyar TL'lik destek hesaplarda
Bakan Nebati deprem bölgesi: 3,4 milyar TL'lik destek hesaplarda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem felaketine ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Nebati ekonomiye ilişkin alınan tedbirleri açıkladı ve KGF limitinin 350 milyar liraya çıkarıldığını söyledi.
27.02.2023 Gündem
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Gelir testi belirleyecek
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Gelir testi belirleyecek Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi sonrası tüm Türkiye yardım ve destek için harekete geçti. Bir yandan yaralar sarılırken, hükümet destek paketlerini art arda açıkladı. Şimdi ise depremden etkilenen vatandaşların hangi haklara sahip olduğu merak ediliyor. Bazı durumlarda çift maaş hakkı dahi ortaya çıktığı belirtiliyor. Uzmanlar depremzedelerin haklarını kalem kalem açıkladı.
16.02.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. 6 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğramasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstismar iddiaları tam bir faciadır" açıklamasında bulundu. Yıllık enflasyonun birkaç ay içinde yüzde 40'lara ineceğini söyleyen Erdoğan, "Herkes hesabını 2023'te yüzde 20'ler seviyesinde enflasyona göre yapsın" dedi. Başarılı öğrencilere teşvik verileceğini de açıklayan Erdoğan, "Üniversite öğrencilerinin kredi burs miktarını 850 TL'den 1250 TL'ye çıkarıyoruz" dedi.
13.12.2022 Siyaset
Doğalgaz yardımı nasıl alınır, ne zaman verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir?
Doğalgaz yardımı nasıl alınır, ne zaman verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir? Çalışan vatandaşları fatura borçlarını silecek yeni düzenleme yürürlüğe girdi. 2023 yılı Haziran ayına kadar çalışanların maaşlarına 1.000 TL ek ödeme yapılacak. 1 Temmuz 2023 tarihine kadar ödeme yapan işverenler için vergi indirimi yapılacağı söylendi. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, ne zaman verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir?
18.11.2022 Eğitim
1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek, herkese mi veriliyor? Çalışanlara doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2022, kaç ay devam edecek?
1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek, herkese mi veriliyor? Çalışanlara doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2022, kaç ay devam edecek? Çalışanlara doğalgaz gideri karşılığı nakit olarak aylık 1.000 TL ödenecek. 9 Kasım 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan 7420 sayılı Kanunla yakacak giderleri kısmını işçi maaşlarına eklenecek. Peki, 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek, herkese mi veriliyor? Çalışanlara doğalgaz yardımı şartları nelerdir, ne zamana kadar, kaç ay yatacak?
17.11.2022 Çalışan Hakları
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor Aylık olarak ödeniyor. Karşılıksız olarak verilen para desteği bir yıl kesintisiz devam ediyor. Ödeme miktarı arttı, aylık 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. YKS tercih dönemi bu hafta başlıyor. Öğenciler ise burs imkanlarını araştırıyor. Bazı üniversite ve bölümler ile burs imkanı ile dikkat çekiyor. Sekörlerin eleman ihtiyacına göre belirlenen programları tercih edenler işe başlamadan maaş ödemesi gibi burs alıyor. Peki hangi bölüm ve üniversiteler ne kadar burs veriyor? İşte tercihlere yön verecek haberin detayları...
25.07.2022 Eğitim
Yüz binlerce kişiye ödeniyor! Detaylar belli oldu
Yüz binlerce kişiye ödeniyor! Detaylar belli oldu İşsizlik maaşı ile ilgili son dakika açıklaması. İşsizlik maaşı yüz binlerce kişinin hesabına yatıyor. İşsizlik maaşı ile ilgili yeni detaylar belli oldu. İŞKUR’un son açıkladığı rakamlara göre 2022’nin mayıs ayında İşsizlik Fonu’nun varlığı 103.1 milyar lirayı aştı. Bu yılın 5 aylık döneminde fonun gelirleri 32.2 milyar lirayı bulurken, aynı dönemde giderleri ise 19.8 milyar lira oldu. Bu yılın ilk 5 ayında en yüksek ödeme ise işsizlik maaşı olarak ödendi. Sadece mayıs ayında fondan 449 bin kişiye 760 milyon liraya yakın işsizlik maaşı ödendi. Yılın ilk 5 ayında ödenen işsizlik maaşı tutarı 3.7 milyar lirayı geçti. Yine aynı dönemde İşsizlik Fonu’ndan 5 bin kişiye de 858 bin lira kısa çalışma ödeneği ödendi. Kimileri diyebilir ki, ‘salgın bitti kısa çalışma ödeneği mi kaldı?’. Kısa çalışma ödeneği yıllardır fonun ödemeleri arasında yer alıyordu ama COVID-19 döneminde ön plana çıktı. İŞKUR’un raporuna göre de salgın döneminde 25.5 milyar lirası 2020’de, 11.2 milyar lirası da 11.2 milyar lira olmak üzere 36.7 milyar lira işveren ve çalışanlara destek verildi.
30.06.2022 Ekonomi
Faizsiz kredi imkanı! SGK resmen duyurdu, başvuranlar Ziraat Bankası'ndan 0 faizli konut kredisi alabiliyor, 750 TL taksitle...
Faizsiz kredi imkanı! SGK resmen duyurdu, başvuranlar Ziraat Bankası'ndan 0 faizli konut kredisi alabiliyor, 750 TL taksitle... Kredi kullanacaklara müjde! SGK'lılara faizsiz konut kredisi veriliyor. Detaylar belli oldu. Hükümet, pandemi ile birlikte inşaat sektörünün yavaşlamasıyla artan konut fiyatları, el yakan ev kiralarına karşı dar gelirli vatandaşı korumak için tüm imkânları seferber ediyor. Barınma, eşya yardımı, kira desteği verilirken Sosyal Güvenlik Kurumu da faizsiz konut kredisi desteği sağlıyor. Peki sıfır faizli konut kredisi imkanından kimler yararlanabilecek? Faizsiz kredi fırsatından yararlanabilmeleri için kişilerin SGK'ya başvurarak 'hak sahibi' belgesi almaları gerekiyor. Bu belge ile Ziraat Bankası'na başvuranlar faiz ödenemeden konut kredisi kullanabiliyorlar. Konut kredisinin geri ödemeleri vatandaşın aldığı aylık oranına göre belirleniyor. 3 bin lira aylığı olan sıfır faizli kredi için 750 lira taksit ödüyor. SGK faizsiz konut kredisi için kimler hak sahibi olarak değerlendiriliyor? İşte sıfır faizli kredi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
4.05.2022 Ekonomi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Taraflar temel konularda anlaşmaya yakın
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Taraflar temel konularda anlaşmaya yakın Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşa ilişkin açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Yangını söndürmek için büyük bir çaba içindeyiz. Cumhurbaşkanımız ve bizler seferber olmuş durumdayız. Her iki tarafla konuşarak, önce insani ateşkes, sonra kalıcı ateşkes için çalışıyoruz. Taraflar bazı somut konular üzerinde müzakereleri sürdürüyor. Müzakere ekipleriyle de düzenli temaslarımız var. Tüm bu temaslarımızda tarafların temel konularda anlaşmaya yakın olduğunu görüyoruz” dedi.
20.03.2022 Siyaset
Şehit yakınlarına bu ay toplam 4.789.500 lira ödeme yapıldı
Şehit yakınlarına bu ay toplam 4.789.500 lira ödeme yapıldı Vakıf tarafından Şubat 2022 ödemesi olarak 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine toplam 4.468.500 lira, Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit olanların yakınları ve diğer hak sahiplerine toplam 138.000 lira, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olanların yakınları ile gazilere de toplam 183.00 lira olmak üzere toplam 4.789.500 lira hesaplara yatırıldı.
3.02.2022 Ekonomi
Bakanlıktan '15 Temmuz bağışları' ile ilgili açıklama: Amacı dışında kullanılamaz
Bakanlıktan '15 Temmuz bağışları' ile ilgili açıklama: Amacı dışında kullanılamaz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, ‘15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybedenlerin ailelerine yapılan bağışların amacı dışında kullanıldığı’ yönünde çıkan haberlere yönelik açıklama yapıldı. Açıklamada "Şartlı bağışlar amacı dışında kullanılamaz ve yalnızca bağış yapanın belirlediği alanda kullanılması mümkündür" denildi.
20.01.2022 Gündem
Faiziyle paralar iade edilecek! Meclis’te resmen kabul edildi, 5 yıl şartı...
Faiziyle paralar iade edilecek! Meclis’te resmen kabul edildi, 5 yıl şartı... Milyonlarca kişiyi kapsayan düzenleme Meclis’te kabul edildi. O paralar faiziyle birlikte iade edilecek. “Küçük esnaf" olarak ifade edilen ve 850 bin civarında olan iş yeri grubunun kazançları gelir vergisinden istisna tutulacak. Tarımsal desteklerden kesinti yapılmayacak. Çiftçilere ödenen desteklerden kesilen stopaj vergisinin 5 yıl geriye dönük iadesine ilişkin düzenleme kapsamında, Çiftçi Kayıt Sistemi’nde (ÇKS) kayıtlı 2 milyon kişiye, faiziyle birlikte yaklaşık 5 milyar lira ödeme yapılması bekleniyor. Çiftçiler artık beyanname vermeden kaynaktan kesinti yapılarak vergilerini ödeyecek. Kanunla, 1 Ocak 2022'de yürürlüğe girmesi öngörülen konaklama vergisinin yürürlük tarihi 1 Ocak 2023'e ertelendi.
15.10.2021 Ekonomi
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak Türkiye Büyük Millet Meclisi 76 günlük aranın ardından 27. Dönem 5. Yasama dönem mesaisine başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin 27'nci dönem 5'inci yasama yılı açılış programında konuştu. Erdoğan, "Bir süre önce gündeme getirdiğimiz ülkemize yeni anayasa kazandırma teklifinin de Meclisimiz tarafından başarıyla hayata geçirileceğini ümit ediyorum. Yeni bir anayasa milletimize vereceğimiz en güzel 2023 hediyesi olacaktır." dedi.
1.10.2021 Siyaset
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan flaş 'Afgan göçmen' açıklaması
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan flaş 'Afgan göçmen' açıklaması İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Türkiye'ye Afganistan'dan gelen düzensiz göçmen sayısında, geçmiş yıllara oranla farklı bir artış, son olaylara bağlı anormal bir yükseliş, ülkemiz sınırlarına dayanmış kafileler halinde yeni büyük bir göç akımı şu an için asla söz konusu değildir" dedi.
6.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nakdi Destek Temmuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nakdi destek temmuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.