N.D.

N.D.

Son dakika n.d. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan n.d. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını n.d. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

N.D.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan n.d. gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.529 n.d. haberi bulunmuştur. Tüm n.d. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Bazanın altından cesedi çıkmıştı! Katilin kimliği ve cinayet nedeni şok etti
Bazanın altından cesedi çıkmıştı! Katilin kimliği ve cinayet nedeni şok etti Kayıp olarak aranırken bazanın altında ölü olarak bulunan kadınla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Evde yapılan incelemelerin ardından kadının cansız bedeni morga kaldırıldı. Yapılan otopsi incelemesinin ardından Doğan'ın cenazesi, Çankırı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Gasilhanesi önünde kılınan cenaze namazının ardından Sarıbaba Mezarlığı'nda toprağa verildi.
10.11.2023 Gündem
Otomobil moloz yığınına çarptı! Ölü ve yaralılar var
Otomobil moloz yığınına çarptı! Ölü ve yaralılar var Kütahya’nın Emet ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki moloz yığınına çarptı. Kazada, araçta bulunan Feride Gümüş (77) hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.
10.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden kadın tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden kadın tutuklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli ifadeler kullanan N.D. (42) adlı kadın tutuklandı. 
19.08.2023 Gündem
Heijan gözaltına mı alındı? Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı?
Heijan gözaltına mı alındı? Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı? Heijan gözaltına mı alındı? Rap müzik şarkıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Rap şarkıcısı Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, BIG olarak tanınan Samet Işık ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu gözaltına alındı. Peki, Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı?
18.08.2023 Gündem
Terör örgütünün finansman kaynağına büyük darbe! Orman yakmaları için para veriyordu
Terör örgütünün finansman kaynağına büyük darbe! Orman yakmaları için para veriyordu Adana merkezli 3 ilde PKK/KCK'nın eylem ve orman yangınlarındaki sabotaj faaliyetlerine yönelik çalışma kapsamında, örgüt talimatıyla finansman sağladıkları belirtilen 5 kişi gözaltına alındı.
18.08.2023 Gündem
Eski eniştesinin öldürdüğü annesi ve kız kardeşinin cenaze namazını kıldırdı
Eski eniştesinin öldürdüğü annesi ve kız kardeşinin cenaze namazını kıldırdı Adana’da eski damadı Uğur Doğan (44) tarafından öldürülen Şerife Yıldız (68) ile kızı Sümeyye Ergin (28), gözyaşları arasında toprağa verildi. Şerife Yıldız’ın imam oğlu Ali Yıldız, "Acımız çok büyük. Yaklaşık 14 yıldır imamım ve belki binlerce kişiye cenaze namazı kıldırdım. İki cenaze namazını yan yana ilk defa kıldırıyorum. Yükümüz ağır" diye konuştu. Çifte cinayetin ardından intihar eden şüpheli Uğur Doğan da köyünde toprağa verildi.
2.05.2023 Gündem
Maltepe’de lüks otomobillere dadanan şahıslar yakalandı
Maltepe’de lüks otomobillere dadanan şahıslar yakalandı Maltepe’de farklı tarihlerde 4 ayrı lüks otomobilden toplamda 360 bin TL değerinde hayalet gösterge ve konsol hırsızlığı gerçekleştiren şahıslar yakalandı.
26.03.2023 Gündem
Boşanma davalarında emsal karar! Başka biriyle ilişki ağır kusur sayıldı
Boşanma davalarında emsal karar! Başka biriyle ilişki ağır kusur sayıldı Yargıtay zina davasında taraflar arasındaki mektuplaşma, mesajlaşma, birlikte şarkı söyleyip sosyal medyada paylaşma ve yabancı kadının mesane patoloji raporunun erkekle paylaşılmasını zina davasında ağır kusur sayılacak deliller arasında kabul etti.
17.03.2023 Gündem
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde Yargıtay, estetik ameliyatı mağdurlarını sevindiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 6. Hukuk Dairesi, "ameliyat sonrası ortaya çıkan komplikasyon ve görüntü bozukluğuna sebebiyet verilmesi hekim için kusurlu bir davranıştır" dedi.
4.03.2023 Gündem
Husumetlilerine kurşun yağdıran sanatçı Metin Işık ve oğlu tutuklandı
Husumetlilerine kurşun yağdıran sanatçı Metin Işık ve oğlu tutuklandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde ünlü sanatçı Metin Işık ve oğlu, iddiaya göre husumetli oldukları komşularına tüfekle kurşun yağdırdı. Çıkan silahlı kavgada 3’ü ağır 5 kişi yaralanırken gözaltına alınan Işık ve oğlu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
16.08.2022 Gündem
Şarkıcı Metin Işık'tan komşularına silahlı saldırı! Tüfekle kurşun yağdırdı
Şarkıcı Metin Işık'tan komşularına silahlı saldırı! Tüfekle kurşun yağdırdı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde ünlü sanatçı Metin Işık ve oğlu, iddiaya göre husumetli oldukları komşularına tüfekle kurşun yağdırdı. Çıkan silahlı kavgada 3’ü ağır 5 kişi yaralandı.
16.08.2022 Yaşam
Şarkıcı Metin Işık kimdir, nereli, kaç yaşında, oğlu Mustafa Işık kim? Metin Işık olayı nedir?
Şarkıcı Metin Işık kimdir, nereli, kaç yaşında, oğlu Mustafa Işık kim? Metin Işık olayı nedir? Şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık ile aralarında husumet bulunan komşuları arasında sokak ortasında kavga çıktı. Kavgada Işık ve oğlu, pompalı tüfeklerle komşularına ateş etti. 3’ü ağır 5 kişinin yaralandığı olayın ardından Işık ve oğlu gözaltına alındı. Yaşanan dehşet anları ise mahalledeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Peki, Metin Işık kimdir, nereli, oğlu Mustafa Işık kim? Şarkıcı Metin Işık olayı nedir?
16.08.2022 Magazin
Kartal Cemevi Başkanı Sarıtaş’a saldırıyla ilgili tutuklanan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Kartal Cemevi Başkanı Sarıtaş’a saldırıyla ilgili tutuklanan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş’a yönelik yapılan saldırıya ilişkin tutuklanan 4 şüphelinin hakimlikteki ifadesi ortaya çıktı. Suçlamaları kabul etmediklerini söyleyen şüpheliler, Sarıtaş’ı tanımadıklarını öne sürdü.
9.08.2022 Gündem
Kartal Cemevi Başkanı’na saldırıyla ilgili Başsavcılık’tan açıklama: 4 şüpheli tutuklandı
Kartal Cemevi Başkanı’na saldırıyla ilgili Başsavcılık’tan açıklama: 4 şüpheli tutuklandı Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı ve Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş'a saldırıyla ilgili 9 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri saldırıyı, Sarıtaş ile husumeti bulunduğu belirlenen Alevi Derneği Kurulu üyesi N.D'nin azmettirdiğini tespit etti. Adliyeye getirilen 9 şüpheliden 4’ü "Basit yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada ise "Maddi gerçeği ortaya çıkarmaya elverişli tüm delillerin toplanması yönündeki çalışmalar, titizlikle sürdürülmektedir" ifadelerini kullandı.
9.08.2022 Gündem
Kartal Cemevi Başkanı’na saldırı soruşturmasında 9 gözaltı
Kartal Cemevi Başkanı’na saldırı soruşturmasında 9 gözaltı Cemevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı ve Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş'a saldırıyla ilgili 9 kişi gözaltına alındı. Saldırıyı, Sarıtaş ile husumeti bulunduğu belirlenen Alevi Derneği Kurulu üyesi N.D’nin azmettirdiği ortaya çıktı. 
9.08.2022 Gündem
Diyarbakır'da araca silahlı saldırı: Ölüler ve yaralılar var
Diyarbakır'da araca silahlı saldırı: Ölüler ve yaralılar var Diyarbakır’da yaylım ateşine tutulan otomobilde 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.
3.05.2022 Yaşam
Fuhuş operasyonunda şok detaylar! Anne, baba, oğul ve gelinleri...
Fuhuş operasyonunda şok detaylar! Anne, baba, oğul ve gelinleri... Ankara'da polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda, aralarında anne, baba, oğul ve gelinlerinin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Fuhşa zorlanan 16 kadın da kurtarıldı.
29.03.2022 Yaşam
Genç kadına mezarlıkta cinsel istismar! Olayın detayları şok etti
Genç kadına mezarlıkta cinsel istismar! Olayın detayları şok etti Pendik'te yaşayan iki çocuk annesi N.D. (40) mezarlıkta mastürbasyon yapan bir kişinin geçtiğimiz şubat ayında kendisine cinsel saldırıda bulunmaya teşebbüs ettiğini ve 70 lira parasını çaldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Polis, mezarlığın çevresindeki sokaklarda yer alan güvenlik kamerası görüntülerini detaylı bir şekilde inceleyerek 1 ay sonunda Sadık B.'yi (45) gözaltına aldı. Mağdur kadın emniyette söz konusu kişinin Sadık B. olduğunu net bir şekilde teşhis etti. Suçlamaları kabul etmeyen Sadık B. 'Cinsel saldırı' ve 'Yağma' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.03.2022 Yaşam
Koruma altındaki alana baskın! Astsubay ve uzman çavuş suçüstü yakalandı
Koruma altındaki alana baskın! Astsubay ve uzman çavuş suçüstü yakalandı Bartın'ın Amasra ilçesinde, Roma dönemine ait Kuşkayası Yol Anıtı'nın devamındaki kayaları dinamitle patlatarak define arayan aralarında 1 astsubay, 1 uzman çavuşun da olduğu 4 kişi yakalandı.  4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
16.03.2022 Gündem
Otobüslerden hırsızlık yapıyordu, 15 suç kaydı bulunan şüpheli yakalandı
Otobüslerden hırsızlık yapıyordu, 15 suç kaydı bulunan şüpheli yakalandı Sakarya'da dinlenme tesislerinde mola veren otobüslerden hırsızlık yaptığı tespit edilen zanlı jandarma ekipleri tarafından yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.01.2022 Yaşam
AÖL sınav tarihleri! AÖL1. dönem online sınavlar ne zaman başlıyor, sınavlar nasıl olacak?
AÖL sınav tarihleri! AÖL1. dönem online sınavlar ne zaman başlıyor, sınavlar nasıl olacak? AÖL 1. dönem online sınavları tarihi duyurusu yapıldı. Açık Öğretim Kurumları (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu), 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. dönem Online (Çevrim İçi) Sınavları Açık öğretim kurumları 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 1. dönem sınavları için online sınav sistemi 04.12.2021 (saat 09.30’dan) - 10.12.2021 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında açılacak.
25.11.2021 Eğitim
Selfie merakı canından ediyordu
Selfie merakı canından ediyordu Diyabakır'da, tarihi Ongözlü Köprü'de 'selfie' çekerken dengesini kaybedip, Dicle Nehri'ne düşen N.D. (30) adlı kadın, çevredekilerce kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan N.D.'nin sudan çıkarılma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.
13.07.2021 Yaşam
Balıkesir'de bir kişi sünnet düğünündekilere silahla ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı
Balıkesir'de bir kişi sünnet düğünündekilere silahla ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde bir kişinin, sünnet düğününe katılanlara silahla ateş etmesi sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.
12.07.2021 Gündem
Balkonda şortunu indirdi teşhircilik yaptı! Mahalle karıştı
Balkonda şortunu indirdi teşhircilik yaptı! Mahalle karıştı Adana'da, Durdu Özyiğit'i (35) öldürüp nikahsız yaşadığı Sami Alalışık'ı (45) yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan komşuları Rıfat Demireriden (20) tutuklandı. Silahlı kavganın Sami Alalışık'ın, katil zanlısı Rıfat Demireriden ve ailesine balkondan cinsel organını gösterdiği için çıktığı ileri sürüldü.
22.06.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

N.D. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki n.d. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.