Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır: Sahte pehlivanlar, milletin önünden çekilin
Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır: Sahte pehlivanlar, milletin önünden çekilin Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşananlara ilişkin, "Sahte pehlivanlar, milletin önünden çekilin. Milletin gündemini işgal etmeyin" dedi.
8.05.2022 Siyaset
Milli Yol Partisi lideri Çayır: Barışa kim katkı sağlıyorsa ona destek verilmeli
Milli Yol Partisi lideri Çayır: Barışa kim katkı sağlıyorsa ona destek verilmeli Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır, Rusya-Ukrayna savaşında Türkiye’nin takındığı tavrı doğru bulduklarını söyleyerek, “İki ülkeyle hem siyasi hem de ekonomik ilişkilerimiz var. İki ülkenin Dış İşleri Bakanını Antalya’da görüşmeye davet edilmesi doğru. Barışa kim katkı sağlıyorsa, barışı kim büyütecek ve genişletecekse, sağlayacaksa ona cesaret ve destek verilmelidir. Hükümetin bu konudaki teşebbüslerini destekliyoruz ve doğru buluyoruz” dedi.
10.03.2022 Siyaset
Muhafazakar Yükseliş Partisi Malatya'da açıldı
Muhafazakar Yükseliş Partisi Malatya'da açıldı Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Kurucular Kurulu Üyesi ve MKYK üyesi olan Hüseyin Kurdoğlu, hükümetin terörle mücadelesine kayıtsız şartsız destek verdiklerini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'yi kızdıracak açıklama
Bahçeli'yi kızdıracak açıklama Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki kongre sürecini değerlendirerek, "Bahçeli direnirse genel merkeze yürünür. Aklı var ise uzlaşma arasın" dedi.
29.09.2021 Gündem