Mutluluk Zamanı

Mutluluk Zamanı

Son dakika Mutluluk Zamanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mutluluk Zamanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mutluluk Zamanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mutluluk Zamanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mutluluk zamanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 274 mutluluk zamanı haberi bulunmuştur. Tüm mutluluk zamanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barış Arduç restoran ortağı oldu
Barış Arduç restoran ortağı oldu Oyuncu Barış Arduç, İstanbul’da bir mekâna ortak oldu.
26.10.2018 Magazin
Yeni sevgili arıyor
Yeni sevgili arıyor Oyuncu Barış Arduç, 2015-2017 arasında Elçin Sangu ile başrolünü paylaştığı ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle şöhret olmuştu. Arduç, yeni dizisi için partner arayışına başladı.
26.08.2018 Magazin
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi Sinema, televizyon ve müzik alanında 28 kategoride adayların yarıştığı Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Yılın girişimci iş adamı ödülünü İbrahim Yılmaz alırken, yılın en iyi yerel yöneticisi ödülüne ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta layık görüldü.
7.05.2018 Yaşam
Arif V 216 hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak?
Arif V 216 hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Milliyet yazarı Sina Koloğlu, köşesinde yazdı.
12.01.2018 Magazin
2017 sinemada rekor yılı oldu
2017 sinemada rekor yılı oldu 2017’de 68 milyon izleyici sinemaya gitti, tüm zamanların seyirci rekoru kırıldı. Şubat ayında vizyona giren Recep İvedik 5 ise, sinema tarihimizin en çok izlenen filmi oldu.
22.12.2017 Arşiv
Elçin Sangu'dan radikal karar! Artık...
Elçin Sangu'dan radikal karar! Artık... Kısa saç, taşıması zor model olarak bilinir. Elçin Sangu'nun son paylaşımı da bu tartışmayı alevlendirdi.
15.12.2017 Magazin
Tostçusunu takip ederek evine ulaştılar!
Tostçusunu takip ederek evine ulaştılar! Barış Arduç’un hayranları bunu da yaptı. Hayranları, oyuncunun tostçusunu takip ederek evine ulaştı.
28.11.2017 Magazin
Gupse’nin  her halini seviyorum
Gupse’nin her halini seviyorum TV8’in patronu Acun Ilıcalı, Barış Arduç ve yapımcı Muzaffer Yıldırım ile Bebek’te bir araya geldi.
22.11.2017 Magazin
Bir kez daha izdiham
Bir kez daha izdiham Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı “Mutluluk Zamanı”nın Brüksel galası önceki gün gerçekleşti.
18.11.2017 Magazin
Süper asistan Beril
Süper asistan Beril Elçin Sangu’nun 5 yıllık sevgilisi Yunus Özdiken genç bir kadınla samimi bir şekilde eğlenirken görüntülenmişti.
17.11.2017 Magazin
'Gizemli kadın' ortaya çıktı! Bakın kim?
'Gizemli kadın' ortaya çıktı! Bakın kim? Oyuncu Elçin Sangu, evlilik yolunda ilerlediği Yunus Özdiken’le görüntülenen kadının kimliğini açıkladı.
17.11.2017 Magazin
Elçin Sangu'nun sevgilisinden Barış Arduç'a şok gönderme!
Elçin Sangu'nun sevgilisinden Barış Arduç'a şok gönderme! Sevgilisi Elçin Sangu'nun öpüşme sahneleri esnasında salonu terk eden Yunus Özdiken'in "İsviçre'de büyümedik" sözleriyle Barış Arduç'a gönderme yaptığı ortaya çıktı.
15.11.2017 Magazin
Ayla filmi hangi kanalda yayınlanacak?
Ayla filmi hangi kanalda yayınlanacak? Milliyet yazarı Sina Koloğlu, köşesinde duyurdu.
15.11.2017 Kültür Sanat
Berlin’de de çok sevildi
Berlin’de de çok sevildi Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı “Mutluluk Zamanı” sinema filminin Almanya galası Berlin’de gerçekleştirildi.
14.11.2017 Magazin
Barış Arduç, Şener Şen'i geçti!
Barış Arduç, Şener Şen'i geçti! Merakla beklenen filmlerin üç günlük izlenme sayısı belli oldu.
14.11.2017 Kültür Sanat
İzlemedim içim almadı
İzlemedim içim almadı Sevgilisi Elçin Sangu’nun Barış Arduç’la öpüşme sahnesini izlememek için sinema salonunu terk eden Yunus Özdiken, “Amerika veya İsviçre’de büyümedik. Bu tarz sahneleri izlemekten hoşlanmıyorum” dedi
13.11.2017 Magazin
Elçin Sangu'nun sevgilisi: Bu tarz sahneleri...
Elçin Sangu'nun sevgilisi: Bu tarz sahneleri... Yunus Özdiken, sevgilisi Elçin Sangu'nun öpüşme sahnesi hakkında konuştu: İsviçre'de büyümedik!
13.11.2017 Magazin
Çığlıklarla karşılandılar
Çığlıklarla karşılandılar Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt’un üstlendiği Mutluluk Zamanı’nın Türkiye turnesi tüm hızıyla devam ediyor.
12.11.2017 Magazin
Sevgilisi öpüşünce salonu terk etti
Sevgilisi öpüşünce salonu terk etti ‘Mutluluk Zamanı’ filmine, Elçin Sangu ve Barış Arduç’un öpüşme sahnesi damga vurdu.
11.11.2017 Magazin
Sevişme sahnesinde salonu terk etti
Sevişme sahnesinde salonu terk etti Mutluluk Zamanı filminin galasında Elçin Sangu'nun sevgilisi sevişme sahneleri başlayınca salonu terk etti
11.11.2017 Magazin
Asıl sevgi kusurlardadır
Asıl sevgi kusurlardadır Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı romantik komedi sinema filmi ‘Mutluluk Zamanı’nın önceki gün Ankara galası gerçekleştirildi. Arduç, “Asıl sevgi kusurlarda saklıdır” dedi
10.11.2017 Magazin
Cem Yılmaz o soruyu duyunca gülümsedi!
Cem Yılmaz o soruyu duyunca gülümsedi! Komedyen Cem Yılmaz, önceki akşam 'Mutluluk Zamanı' filminin Nişantaşı No Fish Today'deki kutlama partisine katıldı.
10.11.2017 Magazin
Bir arada olmaktan mutluyuz
Bir arada olmaktan mutluyuz Elçin Sangu ve Barış Arduç’u tekrardan bir araya getiren Mutluluk Zamanı’nın galası önceki gün gerçekleşti. İkili, “Bir arada olmaktan mutluyuz. Seyirci de bu mutluluğu paylaşır umarım” dedi
9.11.2017 Magazin
Galada gerginlik! Elçin Sangu çok bozuldu...
Galada gerginlik! Elçin Sangu çok bozuldu... Mutluluk Zamanı filminin galasında yan rolde oynayan Dilşad Şimşek, başrol oyuncusu Barış Arduç'un yanına koşunca Elçin Sangu çok bozuldu. Elçin Sangu'nun Şimşek'e bakışları olay oldu. İşte o görüntüler...
9.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mutluluk Zamanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mutluluk zamanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.