Başını ve cinsel organını keserek öldürmüştü! Karar çıktı
Başını ve cinsel organını keserek öldürmüştü! Karar çıktı Konya'nın Bozkır ilçesinde, akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Mustafa Sömek'i (56) başını ve cinsel organı keserek, öldüren Mücahit Minaz'ın (41) tutuklu yargılandığı davada karar çıktı. Sanık Minaz, cezasında indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış ömür boyu hapse çarptırıldı.
14.07.2021 Gündem
Başını ve cinsel organını keserek öldürmüştü! İfadesini yine değiştirdi
Başını ve cinsel organını keserek öldürmüştü! İfadesini yine değiştirdi Konya'nın Bozkır ilçesinde, akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Mustafa Sömek'i (56) başını ve cinsel organını keserek öldüren Mücahit Minaz'ın (41), ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. Daha önce şizofreni tedavisi gördüğünü iddia eden ve iki kez ifade değiştiren Minaz savunmasında yine ifadesini değiştirdi. Minaz, "Boğazıma bıçak dayadı. Sazlıkların oraya götürdü ve paramı istedi. Paramı ona teslim ettim. Ben bu olanları daha önce utancımdan söyleyememiştim" dedi.
16.03.2021 Gündem
Konya'da korkunç olay! Başını ve cinsel organını kesip okul bahçesine attı!
Konya'da korkunç olay! Başını ve cinsel organını kesip okul bahçesine attı! Konya’nın Bozkır ilçesinde başı ve cinsel organı kesilmiş halde bulunan 56 yaşındaki Mustafa Sömek’in katil zanlısı 41 yaşındaki Mücahit Minaz ticari taksiyle kaçarken yakalandı.
1.11.2020 Yaşam