Murdoch

Murdoch

Son dakika murdoch haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murdoch ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murdoch haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murdoch

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murdoch gelişmeleri de dahil olmak üzere 303 murdoch haberi bulunmuştur. Tüm murdoch haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları...
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları... Ülkesinde düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olmuş halkın sevgisi ve sempatisini kazanmıştı ancak daha sonra başına gelenler tüm ülkeyi dehşete düşürmüştü. Avustralyalı Anita Cobby'nin hayat hikayesi, 1986 yılında yaşanan korkunç cinayetiyle birlikte gündeme geldi. Ancak, Anita'nın hayatı sadece ölümüyle sınırlı değildi. Anita, genç yaşta hayat dolu ve enerjik bir kadındı. İnsanlarla iletişimi kuvvetliydi ve her zaman pozitif bir enerji yayardı. Genç kızın korkunç sonu ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı ve hiçbir şey eskisi gibi devam etmedi.
11.04.2023 Dünya
Genç milyarderin inanılmaz düşüşü! Silikon Vadisi'nin yıldızlığından dolandırıcılığa...
Genç milyarderin inanılmaz düşüşü! Silikon Vadisi'nin yıldızlığından dolandırıcılığa... 'Servetini kendi başına yaratan en genç kadın milyarder' ünvanına sahip ve bir zamanlar Silikon Vadisi'nin gözdesi olan Theranos'un kurucusu Elizabeth Holmes, ABD'de görülen davada kendisine yöneltilen 11 suçlamanın dördünden suçlu bulundu. Holmes'un hastalıkları birkaç damla kanla tespit edebileceğini söylediği teknoloji hakkında, bilerek yalan söylediğine karar verildi. Holmes, medya imparatoru Rupert Murdoch ve teknoloji kralı Larry Ellison gibi milyarderlerden 900 milyon dolardan fazla para toplamayı başarmıştı.
4.01.2022 Dünya
Facebook haber kuruluşu ile ödeme anlaşması yaptı
Facebook haber kuruluşu ile ödeme anlaşması yaptı Avustralya'da sosyal medya şirketlerinin haber içerikleri için para ödemesini öngören yasanın onaylanmasının ardından Facebook, dünyanın önde gelen haber kuruluşlarından News Corporation (News Corp) ile de ödeme anlaşmasına vardı.
16.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Ön anlaşma imzalandı! Facebook ilk kez...
Ön anlaşma imzalandı! Facebook ilk kez... Avustralya’da sosyal medya şirketlerinin haber içerikleri için para ödemesini öngören yasanın Parlamento’da onaylanmasının ardından Facebook, haber yayını yapan 3 medya kuruluşuyla ön anlaşmalar imzaladığını duyurdu.
26.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Sezaryenle dünyaya gelen bebeklerde risk daha yüksek!
Sezaryenle dünyaya gelen bebeklerde risk daha yüksek! Sezaryenle dünyaya gelen bebeklerde enfeksiyona bağlı hastaneye yatma riskinin daha yüksek olduğu bildirildi.
20.11.2020 Sağlık
Corona virüs aşı çalışmalarında son durum ne?
Corona virüs aşı çalışmalarında son durum ne? Tüm dünyayı etkisi altına alan pek çok insanın ölümüne neden olan corona virüs nedeniyle gözler corona virüs aşı çalışmalarında. Dünya çapınca toplam 170'den fazla aşı çalışması yürütülüyor. Çin ve Rusya'nın yanı sıra Türkiye'nin aşı çalışmaları da yakından takip ediliyor. Peki, Corona virüs aşı çalışmalarında son durum ne? İşte corona virüs aşı çalışmaları hakkında merak edilenler...
21.09.2020 Gündem
Ergenlikte obezite riskine işaret eden 3 faktör
Ergenlikte obezite riskine işaret eden 3 faktör Son zamanlarda sıklıkla rastlanan hastalıklardan biri olan ergenlikte aşırı kilo alma sorununa neden olan faktörler yapılan araştırmalar sonucu belli oldu. Faktörler arasında çocuğun ve annenin vücut kitle indeksleri ile annenin eğitim düzeyi yer alıyor.
11.11.2019 Sağlık
Bilim insanları depresyonun çaresini buldu
Bilim insanları depresyonun çaresini buldu Bilim insanları, boya, yemek, kozmetik, ilaç ve gıda gibi birçok alanda kullanılan ve "Kırmızı altın" olarak adlandırılan safranın depresyonla mücadelede kullanılabileceğini ortaya koydu.
4.11.2019 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigara yasağı ile ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigara yasağı ile ilgili flaş açıklama ABD ziyareti öncesi konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Trump ile bir görüşmemizin olması söz konusu orada da bunları masaya yatıracağız. Bizim sınırda hazırlıklarımız tamamlanmış vaziyette" dedi. Sigarayla mücadeleye de değinen Erdoğan,"Araçta yazılı kayda girmek suretiyle şoför de içemeyecek arkada oturanlar da sigara içemeyecek. Şimdi bunun üzerindeyiz" dedi.
21.09.2019 Siyaset
Fox, Sky hisselerini Comcast'e satma kararı aldı
Fox, Sky hisselerini Comcast'e satma kararı aldı Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch'un sahibi olduğu "21st Century Fox" adlı şirket, İngiliz yayın kuruluşu Sky grubu içindeki yüzde 39'luk hisse payını Comcast'e satma kararı aldığını duyurdu.
26.09.2018 Ekonomi
Sky grubunun ihalesini Comcast kazandı
Sky grubunun ihalesini Comcast kazandı İngiliz yayın kuruluşu Sky grubunun satışı için düzenlenen ihaleyi, dünyanın en büyük kablolu TV şirketi Comcast kazandı.
22.09.2018 Ekonomi
ABD, Disney'in 21st Century Fox'u satın almasını onayladı
ABD, Disney'in 21st Century Fox'u satın almasını onayladı ABD Adalet Bakanlığı, The Walt Disney'in 21st Century Fox'u 71,3 milyar dolara satın almasına 22 bölgesel spor kanalını satması şartıyla izin verdi.
27.06.2018 Dünya
Tesla’da Elon Musk şoku
Tesla’da Elon Musk şoku Tesla şirketinin bugün yapılacak yıllık yönetim kurulu toplantısında Elon Musk’ın yönetim kurulu başkanlığından, kardeşi Kimbal Musk’ın da yönetim kurulu üyeliğinden alınması önerisi oylanacak.
5.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Comcast'ten Sky için 31 milyar dolarlık teklif
Comcast'ten Sky için 31 milyar dolarlık teklif Dünyanın en büyük kablolu TV şirketi ABD'li Comcast, İngiliz yayın kuruluşu Sky grubunu satın almak için 31 milyar dolar teklif verdi.
25.04.2018 Dünya
FOX'tan dev dizi projesi: Mevlana Rumi
FOX'tan dev dizi projesi: Mevlana Rumi FOX, kısa süre önce Disney tarafından satın alınmıştı.
29.01.2018 Televizyon
Suudi Arabistan'da büyük kriz! Jetler yerde Prensler otelde
Suudi Arabistan'da büyük kriz! Jetler yerde Prensler otelde Cidde'de güvenlik güçleri özel jetleri herhangi bir yüksek makamdaki kişinin kaçma olasılığına karşı yerde tutuyor ve havalanmalarına müsaade etmiyor.
6.11.2017 Dünya
'Eşcinsel yunuslar' şaşırttı!
'Eşcinsel yunuslar' şaşırttı! Batı Avustralya'daki bilim adamları, büyük yunus gruplarının çiftleşme mevsiminin bitmesinden sonra 'eşcinsel davranış' sergilediklerine dikkat çekti.
3.08.2017 Dünya
Rus milyarder boşandığı eşine 453 milyon sterlin nafaka ödedi
Rus milyarder boşandığı eşine 453 milyon sterlin nafaka ödedi İngiltere'nin başkenti Londra'da görülen boşanma davasında mahkeme, Rus milyarderin boşandığı eşine 453 milyon sterlin (yaklaşık 2 milyar 90 milyon lira) ödemesine karar verdi.
11.05.2017 Dünya
Dünyaca ünlü sunucu taciz iddiaları yüzünden kovuldu
Dünyaca ünlü sunucu taciz iddiaları yüzünden kovuldu ABD'de Fox News, cinsel taciz iddialarına muhatap olan televizyon programcısı Bill O’Reilly ile artık çalışmayacaklarını duyurdu.
20.04.2017 Dünya
Kelly 20 milyon doları reddetti
Kelly 20 milyon doları reddetti ABD’de başkanlık seçimleri öncesinde yapılan ilk televizyon tartışmasında müstakbel Başkan Donald Trump’la atışarak ününe ün katan Fox News kanalı sunucusu Megyn Kelly, NBC kanalına transfer oldu...
17.06.2021 Dünya
‘AB diktatörlüğüne son verme zamanı’
‘AB diktatörlüğüne son verme zamanı’ İngiltere’de AB’den çıkış (Brexit) referandumuna neredeyse 1 hafta kala, Başbakan Cameron en büyük darbeyi kendisine seçimlerde ‘umudumuz’ diye destek veren ülkenin en büyük gazetesi The Sun’dan yedi. Gazete yukarıdaki sözlerle ‘çıkış’ istedi
17.06.2021 Dünya
The Sun: Kurtuluş için son şans!
The Sun: Kurtuluş için son şans! İngiliz The Sun gazetesi İngiltere’nin AB’den çıkması yönünde görüş bildirdi. Gazete, "Bu, son şansımız" dedi. Anketlere göre de AB'den çıkılmasını isteyenlerin sayısı artıyor.
17.06.2021 Dünya
Şakaydı gerçek oldu
Şakaydı gerçek oldu ABD’de iş adamı Donald Trump, adaylık yarışındaki en büyük rakibi Ted Cruz’un yarışı bırakmasıyla birlikte, 8 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olmayı neredeyse garantiledi
4.05.2016 Dünya
Murdoch’un oyu Trump’a
Murdoch’un oyu Trump’a ABD başkanlık seçimlerinde hep kazanan tarafı destekleyen Rupert Murdoch’un sahibi olduğu New York Post gazetesi, bu seçimde Trump’ı desteklediğini açıkladı
15.04.2016 Dünya
Putin Murdoch’un eski eşiyle beraber
Putin Murdoch’un eski eşiyle beraber Eski eşi Lyudmila Putina’dan 2014’te boşanan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch’ın eski eşi Wendi Deng ile birlikte olduğu iddia edildi.
1.04.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Murdoch ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murdoch haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.