Gazete Vatan Logo

Putin Murdoch’un eski eşiyle beraber

Eski eşi Lyudmila Putina’dan 2014’te boşanan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch’ın eski eşi Wendi Deng ile birlikte olduğu iddia edildi.

Putin Murdoch’un eski eşiyle beraber

ABD basınında çıkan iddiaya göre Putin ve Deng, hafta başında, Rus oligark Roman Abramoviç’in St Bart’s Adası’na demirleyen mega yatında buluştu.Weng’in Putin’le beraber olduğu haberleri, 2013’te Rupert Murdoch’tan boşanmasından kısa süre sonra da ortaya atılmıştı. Ancak geçtiğimiz yıl İngiliz basını, Weng’in Murdoch’la evli olduğu dönemde, eski İngiltere Başbakanı Tony Blair ile ilişki yaşadığını öne sürmüştü.

‘4 kadına ev’

Öte yandan Reuters ajansı, Rus işadamı Grigori Bayevski’nin, Putin’le ‘yakın’ 4 kadına pahalı evler ve arsalar verdiğini iddia etti. İddiaya göre iş adamının ev hediye ettiği kadınlar arasında, Putin’in kızı olduğu söylenen Katerina Tihonova, Rus liderden iki çocuğu bulunduğu öne sürülen eski olimpiyat yıldızı Alina Kabayeva’nın 2 akrabası ve Alisa Harçeva adlı genç bir Putin destekçisi yer alıyor.

Kremlin yönetimi, hafta içinde yaptığı açıklamada, Batılı medya kuruluşlarının Putin’e karşı önümüzdeki günlerde ‘enformasyon savaşı’ başlatmasını beklediklerini duyurmuştu.

Haberin Devamı