Murat Eren

Murat Eren

Son dakika Murat Eren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Eren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Eren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Eren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat eren gelişmeleri de dahil olmak üzere 879 murat eren haberi bulunmuştur. Tüm murat eren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Az uyku alzaymır ve kanser riskini artırıyor
Az uyku alzaymır ve kanser riskini artırıyor Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat Altıntaş, az uykunun alzaymır ve kanser riskini artırdığını söyledi.
27.10.2021 Sağlık
Oyunculuktan pilotluğa!
Oyunculuktan pilotluğa! Can Nergis, pilotluk hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti. Pilotaj eğitimine başlayan 36 yaşındaki oyuncu, eğitmenleriyle beraber Kocaeli'den Bursa'ya, oradan da Dalaman'a uçtu.
3.06.2021 Magazin
Bodrumspor - Yeni Malatyaspor: 1-2
Bodrumspor - Yeni Malatyaspor: 1-2 Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu 2. maçında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda Bodrum Belediye Bodrumspor'u 2-1 yenerek tur atlayan taraf oldu.
Yeni Malatyaspor'dan muhteşem geri dönüş: 1-3
Yeni Malatyaspor'dan muhteşem geri dönüş: 1-3 Süper Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda BB Erzurumspor'u 3-1 yenerek puanını 25'e yükseltti ve zirve yarışının içine girdi. Ev sahibi Erzurumspor ise 14 puanda kaldı.
9.12.2018 Yeni Malatya Spor
Havran'daki katliamda genç kız da kurtarılamadı; ölü sayısı 4'e yükseldi
Havran'daki katliamda genç kız da kurtarılamadı; ölü sayısı 4'e yükseldi BALIKESİR'in Havran ilçesinde, kendisiyle evlenmek isteyen Ali Saral (26) tarafından evlerine av tüfeğiyle gerçekleştirilen ve ailesinden 3 kişinin öldüğü saldırıda 3 yakınıyla birlikte yaralanan Gülşen Çetinkaya (20), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Genç kızın ölümüyle katliamda ölenlerin sayısı 4'e yükseldi
26.02.2018 Yaşam
Canlı yayında katliam yapan zanlı itiraf etti
Canlı yayında katliam yapan zanlı itiraf etti Balıkesir'de, sevdiği kızı vermeyen ailenin evini basarak av tüfeğiyle 3 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi de yaralayan ve katliamı da sosyal medyadan yayınlayan Ali Saral'la (26) ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
21.02.2018 Yaşam
Facebook’tan canlı katliam!
Facebook’tan canlı katliam! Balıkesir’de sevdiği kızı vermeyen ailenin evine iki tüfekle giden saldırgan içeridekilere ateş açtı, bu sırada Facebook hesabından canlı yayın yaptı. Jandarma, kızın annesi ve iki kardeşini öldüren zanlı Ali Saral’ı olaydan 8.5 saat sonra yaşadığı köyde yakaladı.
20.02.2018 Yaşam
Yaptığı katliamı yayınlayan o cani tutuklandı
Yaptığı katliamı yayınlayan o cani tutuklandı Balıkesir’in Havran ilçesinde, evlenmek istediği, ancak ailesinden olumsuz yanıt aldığı Gülşen Çetinkaya’nın Hüseyinbeşeler köyündeki evini basarak, 3 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi de yaralayan Ali Saral, savcılıktaki işlemlerin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak, Burhaniye Cezaevi’ne gönderildi.
20.02.2018 Gündem
Dehşet! Yaptığı katliamı sosyal medyada paylaştı: 3 ölü, 4 yaralı
Dehşet! Yaptığı katliamı sosyal medyada paylaştı: 3 ölü, 4 yaralı BALIKESİR'in Havran ilçesinde 26 yaşındaki Ali Saral, ailesiyle birlikte kız istemeye gittikleri evi çıkan tartışmanın ardından av tüfeğiyle bastı. Saral'ın silahından çıkan saçmalarla 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Zanlı Saral, olay yerinden ayrılmadan önce gerçekleştirdiği katliamı cep telefonu ile kaydederek sosyal medyada paylaştı.
20.02.2018 Gündem
Kumpasın ilk mağduru beraat etti!
Kumpasın ilk mağduru beraat etti! 2006’da açılan Atabeyler davasının sanıklarından Pilot Yüzbaşı Murat Eren, terör örgütü kurmak ve yönetmek suçlamasından beraat etti
29.09.2021 Gündem
Kumpas mağduru Yüzbaşı Murat Eren beraat etti
Kumpas mağduru Yüzbaşı Murat Eren beraat etti Atabeyler davasında 5 yıl tutuklu kalan kumpas mağduru Yüzbaşı Murat Eren beraat etti.
29.09.2021 Gündem
Kumpas mağduru savaş pilotu göreve dönemedi!
Kumpas mağduru savaş pilotu göreve dönemedi! Yeniden yargılama kararı alınan eski savaş pilotu Murat Eren, TSK’daki pilot açığına rağmen bitmeyen davalar nedeniyle görevine dönemedi. Şimdilerde uçak eğitmeni olarak ders veren Eren, “Benim evim gökyüzü” diyor
29.09.2021 Gündem
Anaokulu öğrecisi Nehir, servis minibüsünün altında kaldı
Anaokulu öğrecisi Nehir, servis minibüsünün altında kaldı İZMİR'in Menderes İlçesi Gümüldür Mahallesi'nde 6 yaşındaki Nehir Çağın, servis minibüsünün aniden hareket ekmesiyle altında kalarak yaşamını yitirdi.
27.12.2016 Yaşam
Kızıyla ilk bayram sevinci
Kızıyla ilk bayram sevinci Kumpas davalarının tahliye olan son sanığı emekli Kara Pilot Yüzbaşı Murat Eren, 3,5 yaşındaki kızıyla ilk bayramını geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Bütün bayramlarda cezaevinde olduğu için kızının yanında olamayan Eren, o günlerin acısını çıkarıyor
29.09.2021 Gündem
‘İlk defa özgürce kızıma sarılarak uyudum’
‘İlk defa özgürce kızıma sarılarak uyudum’ Kumpas davalarından cezaevinde kalan son asker eski Kara Pilot Yüzbaşı Murat Eren Tahliyesi’nin ardından ilk gecesini VATAN’a anlattı: İlk defa özgürce sarılarak uyudum. Tahliye önemli ama beraat etmeden henüz özgür hissetmiyorum.
29.09.2021 Gündem
Murat Eren cezaevinden çıktı
Murat Eren cezaevinden çıktı Kamuoyunda "Atabeyler Davası" olarak bilinen davanın tek tutuklu sanığı olan eski Kara Pilot Yüzbaşı Murat Eren, Kartal Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’ndan tahliye oldu. Eren cezaevinden çıkar çıkmaz eşine ve kendisini bekleyen yakınlarını sarıldı.
29.09.2021 Gündem
Yüzbaşı Murat Eren’i kurtarmak!
Yüzbaşı Murat Eren’i kurtarmak! Kumpas davalarında hapiste kalan tek kişi olan emekli Yüzbaşı Murat Eren’in serbest kalabilmesi için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na itiraz edildi
29.09.2021 Gündem
Askeri hakimlerden şikayetçi
Askeri hakimlerden şikayetçi Cezaevinde kalan tek tutuklu asker olan Murat Eren, hakkında tutuklama kararı veren ve bu kararı onayan Yargıtay’da görevli askeri hakimleri delilleri görmezden geldiği iddiasıyla şikayet etti.
29.09.2021 Gündem
Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu
Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu Beşiktaş, erteleme maçında Mersin İdman Yurdu'nu Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda konuk ediyor.
17.02.2016 Beşiktaş
Son tutuklu yeniden yargılanmak istiyor
Son tutuklu yeniden yargılanmak istiyor ‘Atabeyler’ soruşturmasının son tutuklusu Murat Eren’in avukatı yeniden yargılanma talebinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
‘Kumpas’tan çıkamayan tek asker!
‘Kumpas’tan çıkamayan tek asker! Atabeyler soruşturması kapsamında beraat edip evinde bulunan “mühimmatlar” nedeniyle tutuklanan pilot yüzbaşı Murat Eren, Emniyet ve Genelkurmay’ın “Boş lav ve bazı patlayıcı kalıntıları tek başına patlamaz” raporuna rağmen hâlâ cezaevinde...
29.09.2021 Gündem
Batıkan’ı şehit eden 20 PKK’lı öldürüldü
Batıkan’ı şehit eden 20 PKK’lı öldürüldü PKK’lı teröristler Şemdinli’de operasyona çıkan askerlere saldırdı...
29.09.2021 Gündem
‘Zengin birisi ne asker  olabilir ne şehit’
‘Zengin birisi ne asker olabilir ne şehit’ Şemdinli’de şehit olan 24 yaşındaki Batıkan Avcı sosyal medya hesabında son olarak bu mesajı paylaşmıştı...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan’ı Şemdinli’ye götüren pilot hapiste
Erdoğan’ı Şemdinli’ye götüren pilot hapiste Ankara’da 2006 yılında Ergenekon davasından önce ‘derin devlete yönelik ilk operasyon’ olarak anılan ‘Atabeyler’ soruşturması başlatıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Eren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat eren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.