Murat Dalkılıç Boşanma

Murat Dalkılıç Boşanma

Son dakika murat dalkılıç boşanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat dalkılıç boşanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat dalkılıç boşanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Dalkılıç Boşanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat dalkılıç boşanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 murat dalkılıç boşanma haberi bulunmuştur. Tüm murat dalkılıç boşanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Dalkılıç'tan 'Merve' operasyonu!
Murat Dalkılıç'tan 'Merve' operasyonu! Boşandığı eşi Merve Boluğur'la barışma ümidi kalmayan Murat Dalkılıç, düğmeye bastı. Boluğur'u unutmak isteyen şarkıcı, eski eşiyle birlikte oturduğu evin eşyalarını ve dekorasyonunu A'dan Z'ye değiştiriyor.
11.12.2017 Magazin
Murat Dalkılıç'a şok! Zararı çok büyük...
Murat Dalkılıç'a şok! Zararı çok büyük... Merve Boluğur'dan ayrıldıktan sonra evinde fazla kalmayan popçu Murat Dalkılıç'ın evine hırsız girdi.
9.11.2017 Magazin
Merve Boluğur'u görenler şok oldu! Resmen eridi...
Merve Boluğur'u görenler şok oldu! Resmen eridi... Murat Dalkılıç'la evliliği sona eren Merve Boluğur, 3 ayda 8 kilo birden verdi. Evlendiğinde 51 kilo olan güzel oyuncu, şimdi ise 43 kilo.
14.10.2017 Magazin
Murat Dalkılıç moralsiz!
Murat Dalkılıç moralsiz! Pop müziğin sevilen ismi Murat Dalkılıç, önceki gün Yalıkavak Palmarina Tren Beach'te sahneye çıktı.
21.08.2017 Magazin
Ve kritik tarih belli oldu!
Ve kritik tarih belli oldu! Murat Dalkılıç, eşi Merve Boluğur’dan boşanacağı yönündeki iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğrulamıştı.
20.08.2017 Magazin
Boşanıyorlar mı? Açıklama geldi
Boşanıyorlar mı? Açıklama geldi 2015 yılının ağustos ayında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'ın boşanacağı iddia edildi. Ancak Murat Dalkılıç, boşanma haberlerini yalanladı.
29.09.2021 Gündem
Ünlü çiftten kötü haber! İpler iyice koptu...
Ünlü çiftten kötü haber! İpler iyice koptu... Boşanma haberleriyle gündeme gelen Merve Boluğur tektaş yüzüğünü çıkardı. Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çifti boşanıyor mu? İşte tüm detaylar...
19.03.2017 Magazin
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek Geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile evliliği 53 gün süren Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak.
5.12.2022 Magazin
Zeynep Bastık boşanıyor mu? Zeynep Bastık neden boşanıyor?
Zeynep Bastık boşanıyor mu? Zeynep Bastık neden boşanıyor? Zeynep Bastık ile Tolga Akış’tan boşanma kararı aldı. Ayrılık haberlerini sosyal medya hesabından da doğrulayan Akış, boşanma ile ilgili ilk kez konuştu. Peki, Zeynep Bastık ile Tolga Akış neden boşanıyor? İşte detaylar…
10.06.2022 Ünlüler Dünyası
Ünlü oyuncu bunalımda mı? Merve Boloğur tüm dostlarını sildi!
Ünlü oyuncu bunalımda mı? Merve Boloğur tüm dostlarını sildi! Bir süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, tüm arkadaşlarını Instagram'dan sildi. Güzel oyuncunun neden böyle bir şey yaptığı bilinmiyor.
25.11.2019 Magazin
Sıla ağlattı!
Sıla ağlattı! Okan Kurt’la evliliğini üç gün önce bitiren Demet Akalın, şarkıcı Sıla’dan gelen mesajla gözyaşlarını tutamadı
13.09.2018 Magazin
Merve Boluğur darmadağın oldu!
Merve Boluğur darmadağın oldu! Boşanma öncesi ve sonrasında 3 ayda 8 kilo veren Merve Boluğur’a doktorundan set yasağı geldiği iddia edildi. 43 kiloya düşen güzel oyuncunun, bünyesi yoğun dizi temposunu kaldıramayacağı için bir süre sadece modellik yapacağı öne sürüldü.
28.10.2017 Magazin
10 dakikada boşandılar!
10 dakikada boşandılar! Popçu Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur’un iki yıllık evliliği dün tek celsede bitti.
11.09.2017 Magazin
Son dakika! Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti boşandı
Son dakika! Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti boşandı Sosyal medya hesaplarından boşanacaklarını açıklayan popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur’un iki yıl süren evlilikleri bugün resmen bitti.
11.09.2017 Magazin
Bomba! Meğer ayrılığın nedeni...
Bomba! Meğer ayrılığın nedeni... Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur ayrılma kararı alarak sevenlerini üzmüştü. Ayrılığın nedeni ise Murat'ın, Merve'yi aldatması çıktı.
9.09.2017 Magazin
Merve Boluğur'dan bomba hamle!
Merve Boluğur'dan bomba hamle! Popçu Murat Dalkılıç'la boşanma kararı alan oyuncu Merve Boluğur, tatil için Çeşme'ye gidince devreye annesi Nehra Boluğur girdi.
8.09.2017 Magazin
Murat Dalkılıç, Merve'nin arkadaşıyla birlikte...
Murat Dalkılıç, Merve'nin arkadaşıyla birlikte... Geçtiğimiz ay Merve Boluğur ile boşanma kararı aldıklarını açıklayan Murat Dalkılıç'ın, yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.
5.09.2017 Magazin
Sürpriz gelişme! Tatlıses devreye girdi...
Sürpriz gelişme! Tatlıses devreye girdi... İbrahim Tatlıses, eşi Merve Boluğur'dan boşanma kararı alan Murat Dalkılıç'a, 'Madem işi arabeske bağladın barışın o zaman.' dedi.
4.09.2017 Magazin
Efkar bastı
Efkar bastı İki yıllık eşi Merve Boluğur’la boşanma arifesinde olan Murat Dalkılıç önceki gece Hakan Altun’u dinlemeye gitti. Dalkılıç’ın şarkılarda dalıp uzun uzun düşündüğü görüldü
3.09.2017 Magazin
Flaş gelişme! Pişman mı oldu?
Flaş gelişme! Pişman mı oldu? Merve Boluğur’la evliliğini bitirme kararı alan popçu Murat Dalkılıç, dün Gripin’in bir şarkısındaki "Son bir defa boynuna sarılıp gitsem huzuru koklasam Ege‘de" kısmını videoya çekip paylaştı. Akıllara Çeşme’de tatilde olan Merve Boluğur geldi.
30.08.2017 Magazin
Murat Dalkılıç'ın keyfi yerinde!
Murat Dalkılıç'ın keyfi yerinde! Eşi Merve Boluğur ile boşanma arefesinde olan Murat Dalkılıç'ın keyfi yerinde.
28.08.2017 Magazin
Şoke eden iddia! Ayrılığın sebebi Eser mi?
Şoke eden iddia! Ayrılığın sebebi Eser mi? Murat Dalkılıç, eşi Merve Boluğur ile ayrılmalarının nedeni olarak Eser Yenenler'in gösterilmesine çıldırdı. Dalkılıç, "Hiç üzülmüyor musunuz?" diye isyan etti.
21.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Dalkılıç Boşanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat dalkılıç boşanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.