Murat Çetinkaya

Murat Çetinkaya

Son dakika murat çetinkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat çetinkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat çetinkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Çetinkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat çetinkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 547 murat çetinkaya haberi bulunmuştur. Tüm murat çetinkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme! Kritik rapor, soruşturmanın seyri değişecek
Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme! Kritik rapor, soruşturmanın seyri değişecek Kahramanmaraş'ta 13 yıl önce bugün düşen helikopterde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada 9 kişiden oluşan bilirkişi heyeti çalışmalarını tamamlayarak raporu yazmaya başladı. Yakın bir zamanda dosyaya girecek olan bilirkişi raporu; helikopterin suikast, kaza ya da ihmal sonucu mu düştüğü sorusuna cevap verecek ve bu nedenle soruşturmanın seyrini değiştirecek.
25.03.2022 Siyaset
Semih Tümen kimdir? Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Tümen’in biyografisi!
Semih Tümen kimdir? Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Tümen’in biyografisi! Cumhurbaşkanı kararıyla Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Oğuzhan Özbaş görevinden alındı ve yerine Prof. Dr. Semih Tümen atandı. Peki, Semih Tümen kimdir? İşte Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Tümen’in biyografisi!
25.05.2021 Gündem
Murat Çetinkaya kimdir? Görevden alınan eski Merkez Bankası başkan yardımcısı Murat Çetinkaya kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi
Murat Çetinkaya kimdir? Görevden alınan eski Merkez Bankası başkan yardımcısı Murat Çetinkaya kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi Merkez Bankası'nda görev değişimleri devam ediyor. Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın ardından Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya da görevden alındı. Çetinkaya'nın yerine Mustafa Duman atandı. Murat Çetinkaya kimdir? Merkez Bankası eski başkan yardımcısı Murat Çetinkaya kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi…
30.03.2021 Gündem
Merkez Bankası başkan yardımcısı Mustafa Duman kimdir? Yeni atanan TCMB Başkan Yardımcısı Mustafa Duman hakkında merak edilenler…
Merkez Bankası başkan yardımcısı Mustafa Duman kimdir? Yeni atanan TCMB Başkan Yardımcısı Mustafa Duman hakkında merak edilenler… Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya'nın görevine son verildi, yerine Mustafa Duman getirildi. Peki, Mustafa Duman kimdir?
30.03.2021 Gündem
Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına Mustafa Duman atandı
Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına Mustafa Duman atandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya'nın görevine son verildi, yerine Mustafa Duman getirildi.
29.03.2021 Ekonomi
Yazıcıoğlu davasında üst düzey yöneticilere verilen cezaların gerekçesi
Yazıcıoğlu davasında üst düzey yöneticilere verilen cezaların gerekçesi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili dönemin Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü olan Ulaştırma ve Haberleştirme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal'ın da aralarında olduğu 4 üst düzey yöneticinin 13 ile 18 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırılmasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı. Gerekçeli kararda; uygun teçhizata sahip olan birliklerin kaza mahalli olması muhtemel bölgeye tehlikeli olabileceği gerekçesiyle sevk edilmediği, ancak enkaza teçhizatı olmayan bir grup köylü tarafından ulaşıldığı da belirtildi.
25.02.2021 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici: Tam demokratik ve adil bir başkanlık sistemini savunuyoruz
BBP Genel Başkanı Destici: Tam demokratik ve adil bir başkanlık sistemini savunuyoruz Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, parti olarak temsilde adaletin, yönetimde ise istikrarın sağlanacağına inandıkları tam demokratik ve adil bir başkanlık sistemini savunduklarını belirtti.
28.01.2021 Siyaset
Yazıcıoğlu davasında sanık istihbaratçı, reddi hakim talebinde bulundu
Yazıcıoğlu davasında sanık istihbaratçı, reddi hakim talebinde bulundu Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopterin düşmesiyle ilgili görevi kötüye kullanma suçundan yargılanan dönemin Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Dursun Özmen, karar duruşmasında reddi hakim talebinde bulundu. Hakim, bu talebi geri çevirerek Özmen'in itiraz etme hakkı olması nedeniyle duruşmayı erteledi.
15.01.2021 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni gelişme!
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni gelişme! Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmaya, FETÖ'nün talimatıyla müdahale ettiği öne sürülen 17 kişi hakkında iddianame hazırlandı.
25.12.2020 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu iddianamesinin detayları belli oldu
Muhsin Yazıcıoğlu iddianamesinin detayları belli oldu Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca, Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında eski Adana Jandarma Bölge Komutanı Ali Lapanta'nın da bulunduğu 4 kişi hakkında "görevi kötüye kullanma" suçlamasıyla hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
27.11.2020 Gündem
Merkez Bankası'ndan flaş faiz kararı!
Merkez Bankası'ndan flaş faiz kararı! Piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası faiz toplantısı sonrasında çıkacak karara çevrilmişti. Naci Ağbal’ın göreve gelmesinin ardından gerçekleşen ilk toplantı olması nedeniyle alınacak faiz kararı merakla bekleniyordu. Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada faiz kararı kamuoyuna duyuruldu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 475 puan artırdı.
19.11.2020 Ekonomi
Merkez Bankası toplantısı ne zaman 2020? Merkez Bankası faiz kararı saat kaçta açıklanacak? PPK toplantısı ne zaman?
Merkez Bankası toplantısı ne zaman 2020? Merkez Bankası faiz kararı saat kaçta açıklanacak? PPK toplantısı ne zaman? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı, bugün açıklanacak. Nefesler tutuldu, gözler 2020 PPK toplantısı faiz kararında. Finansal piyasalar açısından büyük önem taşıyan faiz kararı, kredi çekmek isteyen kişiler dışında bankalara kredi borcu olan ve yapılandırma müjdesi bekleyen kişiler tarafından da merak ediliyor. Merkez Bankasının doları ve altını nasıl etkileyeceği de araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, PPK toplantısı ne zaman 2020? Merkez Bankası faiz kararı saat kaçta açıklanacak? İşte PKK toplantısı 2020 hakkında merak edilenler…
25.06.2020 Gündem
Merkez Bankası'ndan 'kredi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'kredi' açıklaması TCMB Başkan Yardımcısı Çetinkaya,bankaların ticari müşterilerinden tahsil ettiği ücretlerin karşılaştırılabilir olmaktan uzak olduğunu belirterek, "Burada zaman zaman aşırı fiyatlamalar ile karşı karşıya kalınıyordu." ifadelerini kullandı.
11.02.2020 Ekonomi
Merkez Bankası atama kararı Resmi Gazete'de
Merkez Bankası atama kararı Resmi Gazete'de Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan (Guvernör) Yardımcılıklarına ilişkin atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
30.08.2019 Gündem
Borsa İstanbul Genel Müdürü: Türk lirası referans faiz oranı 'TLREF'i oluşturduk
Borsa İstanbul Genel Müdürü: Türk lirası referans faiz oranı 'TLREF'i oluşturduk Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Çetinkaya, uluslararası standartlarla uyumlu bir Türk lirası referans faiz oranı olan TLREF'i oluşturduklarını belirterek, "Bankalarımız uzun vadeli TL finansman sağlamak, daha da ziyade sabit faizli uzun vadeli TL kredilerinin faiz riskini yönetmek için yurt dışında milyarlarca dolar tutmak durumunda kalıyor. TLREF'e dayalı swap işlemleri yaygınlaştıkça faiz riskini yönetmek için bankacılık sisteminin dolar kullanmasına, bu kaynağı yurt dışına göndermesine gerek kalmayacak." dedi.
29.08.2019 Ekonomi
8 darbe davasında 1600 sanık hala hesap veriyor
8 darbe davasında 1600 sanık hala hesap veriyor FETÖ'nün darbe girişiminin ardından geçen üç yılda, yargılaması süren 8 darbe girişimi davasında, Ankara'da bin 404, İstanbul'da 255 olmak üzere toplam 1659 darbe sanığı halen yargılanıyor.
14.07.2019 Gündem
SAT'çılar davasında 44 sanığa ağırlaştırılmış müebbet isteniyor
SAT'çılar davasında 44 sanığa ağırlaştırılmış müebbet isteniyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde Sualtı Taarruz (SAT) ile Kurtarma ve Sualtı Komutanlıklarında görevli 38 askerle bu personelden sorumlu sözde Deniz Kuvvetleri yapılanmasının "mahrem imamı" konumundaki 14 sivilin de aralarında bulunduğu 52 sanığın yargılandığı davada, savcılık mütalaasında, 44 sanığın ''Anayasayı ihlal'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi.
9.07.2019 Gündem
Meclis'e sunuldu! Varlık barışı süresi uzatılıyor, cep telefonları ile ilgili de...
Meclis'e sunuldu! Varlık barışı süresi uzatılıyor, cep telefonları ile ilgili de... AK Parti Meclis'e 32 maddelik bir teklif sundu. Teklife göre varlık barışının süresi 6 ay uzatılıyor. Yurt dışına çıkış harcı 50 liraya çıkartılıyor. Klonlanmış telefonlar, 4 ay içerisinde kullanıma kapatılacak.
8.07.2019 Siyaset
Merkez Bankası başkanlığına Murat Uysal atandı
Merkez Bankası başkanlığına Murat Uysal atandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) Başkanı Murat Çetinkaya görevden alındı, Çetinkaya'dan boşalan göreve Yardımcısı Murat Uysal atandı.
6.07.2019 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Merkez Bankası bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 24'te sabit tuttu.
12.06.2019 Ekonomi
MB Başkanı duyurdu: İhracat artıyor dengelenme sürüyor
MB Başkanı duyurdu: İhracat artıyor dengelenme sürüyor Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Çetinkaya, "Enflasyonun 2019 yıl sonunda yüzde 14,6 olarak gerçekleşeceğini, 2020 yıl sonunda yüzde 8,2’ye, 2021 yıl sonunda ise yüzde 5,4’e geriledikten sonra orta vadede yüzde 5 düzeyinde istikrar kazanacağını tahmin ediyoruz." dedi.
30.04.2019 Ekonomi
Enflasyon raporu yarın İstanbul`da açıklanacak
Enflasyon raporu yarın İstanbul`da açıklanacak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) bu yılın 2`inci Enflasyon Raporu`nu yarın İstanbul`da açıklayacak.
29.04.2019 Ekonomi
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Silahlar darbe girişiminden önce birlikten çıkarılmış
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Silahlar darbe girişiminden önce birlikten çıkarılmış Eski Kuzey Deniz Saha Komutanı Kurmay Başkanı Tuğamiral Harmancık'tan 11 Temmuz'da aldığı emirle harekete geçen SAT'çı eski Binbaşı Hakan Egemen, atış ve tahrip eğitimlerine, sadece darbe girişiminde yer alacak personeli dahil etti.
26.04.2019 Gündem
Bakan Albayrak'tan 'G20' açıklaması: Türkiye’nin tezlerini ortaya koyduk
Bakan Albayrak'tan 'G20' açıklaması: Türkiye’nin tezlerini ortaya koyduk Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, G20 toplantılarının ardından "G20 Aile Fotoğrafı" çekiminde yer aldı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından G-20 Zirvesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Albayrak paylaşımında "G-20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantısında küresel ekonomiyi tehdit risklerine karşı tezleri otaya koyduk" ifadelerini kullandı.
12.04.2019 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan dolar açıklaması!
Merkez Bankası'ndan dolar açıklaması! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, rezerv açıklamasında bulundu.
28.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Murat Çetinkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat çetinkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.