Müracaat

Müracaat

Son dakika müracaat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müracaat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müracaat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müracaat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müracaat gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.641 müracaat haberi bulunmuştur. Tüm müracaat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, "Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz" dedi.
17.04.2024 Gündem
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi!
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi! Bursa'nın Osmangazi ilçesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. sezer, “Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.
7.04.2024 Gündem
YÖK'ten Sudanlı ve Filistinli öğrencilerle ilgili iddialara açıklama
YÖK'ten Sudanlı ve Filistinli öğrencilerle ilgili iddialara açıklama Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Sudanlı ve Filistinli öğrencilere ilgili iddialar üzerine açıklama yaptı. Açıklamada; "Bazı basın ve yayın organlarında, Yükseköğretim Kurulunun Sudanlı ve Filistinli öğrencilere belgesiz, koşulsuz yatay geçiş hakkı verdiği yönündeki iddia asılsızdır" denildi.
7.04.2024 Gündem
Nikah salonlarında '04.04.2024' yoğunluğu!
Nikah salonlarında '04.04.2024' yoğunluğu! Antalya’da evliliklerini özel bir tarihte gerçekleştirmek isteyenler 04.04.2024 tarihinde nikah salonlarına akın etti. Muratpaşa Belediyesi’nde bu özel günde iki ayrı salonda 18 çift dünyaevine girdi.
4.04.2024 Gündem
YÖK'ten denklik kararı! Yeni düzenleme geliyor
YÖK'ten denklik kararı! Yeni düzenleme geliyor Yükseköğretim Kurulu (YÖK), yurt dışı yükseköğretim diplomalarının denklik işlemlerine ilişkin yeni bir düzenlemeye imza attı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! 4 gün içerisinde müracaat edilmesi gerekiyor, 21 bin TL...
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! 4 gün içerisinde müracaat edilmesi gerekiyor, 21 bin TL... Evi olan milyonları yakından ilgilendiriyor! Son günlere girildi. 21 bin TL detayı oraya çıktı. Kira Gelir beyanında son gününü 1 Nisan olduğunu hatırlatan emlak uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Mesken kira geliri elde edenler elde ettikleri kira gelirinin 2023 yılı için istisna tutarı olan 21 bin TL’yi aşması halinde beyanname vermeleri gerekiyor. Vergi kesintisine (tevkifata) tabi işyeri kira gelirleri elde edenlerde ise, kira gelirlerinin brüt tutarı 2023 yılı için beyanname verme sınırı olan 150 bin TL’yi aşması halinde beyanname verirler'' dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce’de esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye genelinde MHRS’den randevu alıp gelmeyenlerin sayısı 23 milyon” ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
12 milyonluk dolandırıcılık! Müstehcen görüntüler kullanıldı, paraların gönderildiği hesaplar dikkat çekti
12 milyonluk dolandırıcılık! Müstehcen görüntüler kullanıldı, paraların gönderildiği hesaplar dikkat çekti Antalya'da internette tanıştıkları kadınlara müstehcen görüntü gönderdiği iddiasıyla telefonda avukat, savcı gibi davranan kişiler tarafından aranan 10 kişi, haklarında dava açılacağı tehdidiyle toplam 12 milyon 132 bin lira dolandırıldı. Paraların gönderildiği hesapların genellikle üniversitelilere ait olduğu, öğrencilerin belirli bir miktar karşılığı hesaplarını kullandırdığı belirlendi.
12.03.2024 Gündem
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler Kahramanmaraş’ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem
Ceyhan’da hayata engel yok! 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti
Ceyhan’da hayata engel yok! 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti Sosyal ve toplumsal belediyeciliği elden bırakmayan, Türkiye’ye örnek çalışmalarla dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 50 Ceyhanlı komşusunun yarasına merhem oldu. İlçe genelinde yiyecekten giyeceğe, ısınmadan barınmaya, beslenmeden kişisel bakıma kadar ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarını düşünen Başkan Hülya Erdem, 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti.
4.03.2024 Adana
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi İstanbul'da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönünce dünyayı gezmek için çıktığı yolculukta 6 yıl önce gittiği Güneydoğu Asya'da Kamboçya'ya yerleşen Ufuk Öntürk (52), kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti. İzmir'deki yakınları, önce acı haberi, ardından Budist inancına göre cenazenin yakılması için vekalet istendiğini öğrenince, devlet yetkilileriyle temasa geçti. Türk Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazenin Türkiye'ye getirileceğini öğrenen Öntürk'ün yakınları, İslami usullere göre cenazelerini toprağa vereceklerini belirtip, cinayete karışanların hak ettiği cezayı alması için de yine devletten destek beklediklerini söyledi.
2.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni...
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni... Her gün onlarca çiftin dünyaevine girdiği nikâh daireleri, 29 Şubat’ta boş kaldı. 29 Şubat 4 yılda bir geldiği için evlenmek istemeyen çiftler, nikâh tarihlerini başka güne kaydırdı.
29.02.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları Tarım ve Orman Bakanlığı alımı kura sonuçları 27 Şubat 2024 Salı ile birlikte sorgulanıyor. Tarım Bakanlığı Personel alımı sonuçları https://www.youtube.com/tarimtv​ adresinden canlı yayında takip edilebilecek.​ Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları Bakanlığın ve İşçi Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında yorumcu Serdar Ali Çelikler canlı yayında karşılaşmanın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar hakkında ağır ifadeler kullandı. Çelikler, gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada özür dilerken bir süre ekranlara çıkmayacağını duyurdu. Konuyla ilgili harekete geçen RTÜK ilgili platforma 72 saat süre verdi.
27.02.2024 Süper Lig
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 307 bin konutun inşaatının devam ettiğini belirterek, birkaç ay içinde toplam 75 bin konutun teslim edilmiş olacağını söyledi.
19.02.2024 Ekonomi
Şap hastalığına karşı bu yıl 3 doz aşı uygulanacak! Ücretsiz olacak
Şap hastalığına karşı bu yıl 3 doz aşı uygulanacak! Ücretsiz olacak Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü önceki yıllarda 2 doz olarak uygulanan aşı sayısını bu yıl 3 doza çıkarılacağını ve ilk dozu 29 Ocak-31 Mart 2024 tarihlerinde ücretsiz olarak uygulanacağını duyurdu.
7.02.2024 Adana
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi binasında gençlerle bir araya geldi. İstanbul’da gençlerin söz sahibi olacağını belirten Kurum, “Belediye istihdamlarında yüzde 25 gençlik ve yüzde 25 kadın kotası koyacağız.” dedi. Gençler için bir dizi müjde açıklayan Kurum, toplu ulaşımda yüzde 40 indirim ve öğrenci evlerinde kalan gençlere 25 metreküp doğalgaz desteği verileceğini belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kurulacak olan ‘Gençlik Meclisi’ ile ilgili konuşan Kurum, “31 Mart akşamı inşallah gençlik kazanacak ve hep birlikte fetret dönemini bitireceğiz. Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız. Kuracağımız gençlik meclisinde her alandan, her meslek dalından sizleri temsil edecek genç arkadaşlarımız olacak.” dedi.
28.01.2024 Gündem
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı Dünyaca ünlü metal grubu Megadeth’in 8 yıl aradan sonra 12 Haziran’da İstanbul’da vereceği konserin internet üzerinden satışa sunulan biletleri, dakikalar içinde tükendi. 23 Mayıs’ta Türkiye’de konser verecek olan Scorpions grubunun biletleri de yok sattı. Her iki müzik grubunun biletleri tükenince, internet üzerinden yaklaşık 10 katı fiyatla ilanlar verilerek satılmaya başladı.
15.01.2024 Gündem
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak?
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak? Ciro ile silah taşıma ruhsatı ile ilgili aramalar 2024 yılına girişmesiyle sorgulanmaya başlandı. 45.000.000  lira olan silah taşıma ciro miktarının 2024 yılında ne kadar olduğu sorgulanıyor. Yeniden değerlendirme oranına göre bedeller yüzde 58.46 olmuştu. Peki, 2024 silah ruhsat ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu?
4.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Müracaat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müracaat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.