Yeterli beslenemeyen herkes multivitamin kullanmalı!
Yeterli beslenemeyen herkes multivitamin kullanmalı! Dünyada her 9 kişiden biri yetersiz besleniyor. Oysa sağlıklı bir hayat sürebilmek için vitamin, mineral, antioksidanlar ve amino asitlerden zengin beslenmek gerekiyor. Eczacı Ayşen Dincer, yeterli beslenemeyen herkesin yaşa, cinsiyete ve ihtiyaca yönelik hazırlanmış bir multivitamin kullanmasını öneriyor.
7.11.2021 Sağlık
Vitamin takviyeleri gerekli mi? Kime, hangi vitamin takviyeleri uygun?
Vitamin takviyeleri gerekli mi? Kime, hangi vitamin takviyeleri uygun? Vitamin eksikliği pek çok önemli sağlık sorununa neden olabilir. Vitaminlerin doğal yollardan alınmasının önemli olduğunu vurgulayan Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Derya Fidan, günlük tüketilmesi gereken elzem aminoasit, yağ asidi ve karbonhidrat bileşenleri ile yerine konması son derece önemli olduğunu vurguladı. Peki, Takviye vitaminlere gerçekten ihtiyacımız var mı? Hangi vitamin ne kadar kullanılmalı? İşte vitaminler ile ilgili bilmeniz gerekenler...
6.08.2021 Sağlık
Multivitamin ve mineralleri nasıl kullanmalıyız?
Multivitamin ve mineralleri nasıl kullanmalıyız? Beslenme alışkanlıklarında ve çalışma koşullarında ortaya çıkan olumsuz değişiklikler organizmayı da olumsuz etkiliyor. Bu noktada hazır multivitamin ve minareller devreye giriyor.
5.07.2015 Sağlık