Muhteşem İkili

Muhteşem İkili

Son dakika Muhteşem ikili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhteşem ikili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhteşem ikili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhteşem İkili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhteşem ikili gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 muhteşem ikili haberi bulunmuştur. Tüm muhteşem ikili haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Bizimkiler'in yıldızları yıllar sonra buluştu!
'Bizimkiler'in yıldızları yıllar sonra buluştu! 90'ların fenomen dizisi Bizimkiler'de rol alan Binnur Şerbetçioğlu (63) ile Ali Uyandıran (76), yıllar sonra bir araya geldi. Ekran yolculuğu 21 yıl önce bitmesine rağmen hafızalarda olan fenomen yapımda 'Dilek' ve 'Halis' karakterini canlandıran usta oyuncular, geçmişi yad etti İkili, Bizimkiler göndermesiyle de dikkat çekti.
31.07.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın yeni pozuna Burak Deniz yorumu! 'Havada aşk kokusu var'
Serenay Sarıkaya'nın yeni pozuna Burak Deniz yorumu! 'Havada aşk kokusu var' Dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmaran' dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz ile aşk yaşadığı konuşulan Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından yeni pozlarını paylaştı. Deniz, meslektaşının fotoğrafına yaptığı yorumla çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları da 'Havada aşk kokusu var', 'Muhteşem ikili' gibi ifadeler kullandı.
4.02.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler… Basketbolculuk ve modellik kariyerine oyuncu olarak devam eden İbrahim Çelikkol Muğla Milas'taki yangın söndürme çalışmalarına katıldı, itfaiye ekipleriyle birlikte alevlerin termik santrale yaklaşmaması için mücadele etti. Söz konusu görüntülerin sosyal medyaya yansımasıyla ilk oyunculuk deneyimi 2008 yılında 'Pars: Narkoterör' yaşan İbrahim Çelikkol’un biyografisi merak edilmeye başlandı. İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
4.08.2021 Gündem
Muhteşem İkili Canlı Yayında ‘Evde Kal’ Diyecek
Muhteşem İkili Canlı Yayında ‘Evde Kal’ Diyecek Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ organizasyonunda Merve Özbey ve Fettah Can hayranlarıyla buluşuyor. Konser ve canlı yayın 24 Nisan akşamında Youtube’da olacak.
23.04.2020 Televizyon
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması! Ligler tamamlanamazsa hangi takımlar gidecek?
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması! Ligler tamamlanamazsa hangi takımlar gidecek? Avrupa futbolunun patronu UEFA, bugün yapılan İcra Kurulu toplantısı sonrası alınan kararları açıkladı.
23.04.2020 Futbol
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır?  Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebeklerinin kırkı çıktı. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğumdan önce çektirdikleri fotoğraflarını doğumdan sonra da aynı pozu vererek yeniden sosyal medyadan paylaştı. Peki, Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Dövmecide keşfedildi!
Dövmecide keşfedildi! TRT'nin sevilen dizisi "Şampiyon"daki rolüyle beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Can Büyükaltay'ın oyunculuğa başlama hikayesi epey ilginç.
26.12.2019 Televizyon
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi Dr. Gülseren Dudayıcıoğlu’nun hikayesinden esinleniyor. ‘Gerçek bir hayat hikayesi’ sloganı ile tanıtımı yapılan dizinin konusu fragmanın yayınlanmasından sonra merak konusu oldu. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu ve yayınlanacağı tarih…
7.12.2019 Gündem
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebekleri dünyaya geldi. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğum sırasında eşi Mihre Çelikkol’u yalnız bırakmadı? Peki, Mihre Mutlu kimdir?
6.12.2019 Gündem
Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi belli oldu!
Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi belli oldu! Son olarak ‘Muhteşem İkili’ dizisi ile izleyiciyle buluşan Eren Hacısalihoğlu, NTC Medya’nin 'Yolsul Akraba' adlı yeni dizisinin kadrosuna dahil oldu.
15.02.2019 Televizyon
Muhteşem İkili final yapacak! Ölüm tehditi...
Muhteşem İkili final yapacak! Ölüm tehditi... Muhteşem İkili 12. yeni bölümüyle final kararı aldı. Kanal D'nin sevilen dizisi Muhteşem İkili final bölümünde MKC ameliyat olacak. Peki sağlık durumu iyi olacak mı? İşte Muhteşem İkili final bölümünden heyecan dolu anlar...
12.02.2019 Televizyon
Muhteşem İkili'nin yeni bölümü Salı akşamı!
Muhteşem İkili'nin yeni bölümü Salı akşamı! Muhteşem İkili, yeni bölümleri ile artık Salı gününden itibaren izleyici karşısına çıkacak.
16.01.2019 Televizyon
Dizilerin ekrana döneceği tarihler belli oldu
Dizilerin ekrana döneceği tarihler belli oldu Özel kanalların yeni yılla birlikte reklam anlaşmalarını yenilemeleri nedeniyle yerli diziler, ocak ayı başında yayına üç hafta ara verdi.
16.01.2019 Televizyon
Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman?
Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? Hafta içi her akşam yayınlanan dizilerin izleyicileri harekete geçti. Ocak ayına girmemizle birlikte dizilerin yayınlanmaması, vatandaşlarda merak uyandırdı. Her akşam heyecanla izledikleri diziyi bekleyenler, Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? arayışına başladı.
7.01.2019 Gündem
Muhteşem İkili 8. bölüm fragmanı!
Muhteşem İkili 8. bölüm fragmanı! Muhteşem İkili 8. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Ahsen, MKC'nin yalnızlığını kullanarak planının ilk halkasını oluşturmaya başlıyor.
20.12.2018 Televizyon
Muhteşem İkili 8. bölüm fragmanında zor bekleyiş
Muhteşem İkili 8. bölüm fragmanında zor bekleyiş Muhteşem İkili yeni bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yeni 8. bölümde Barca ve MKC'yi zor bir süreç bekliyor.
17.12.2018 Televizyon
Muhteşem İkili 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Muhteşem İkili 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Muhteşem İkili 7. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin yeni dizilerinden biri olan Muhteşem İkili 7. yeni bölümde yaşananları sizler için derledik. İşte önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Muhteşem İkili 8. yeni bölüm fragmanı...
13.12.2018 Televizyon
Muhteşem İkili 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Muhteşem İkili 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 6. bölümüyle ekranlara geldi ve yaşanan bir ayrılık izleyenleri oldukça üzdü. Peki Muhteşem İkili 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
6.12.2018 Televizyon
‘Muhteşem İkili’ hız kesmiyor!
‘Muhteşem İkili’ hız kesmiyor! Kanal D’nin, TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği sevilen dizisi Muhteşem İkili, her perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor.
1.12.2018 Televizyon
Muhteşem İkili 5. yeni bölümde romantik anlar!
Muhteşem İkili 5. yeni bölümde romantik anlar! Muhteşem İkili bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin kısa sürede sevilen dizisi Muhteşem İkili'de neler yaşanacak? Heyecanlı sahnelerin yer aldığı Muhteşem İkili dizisinde romantik anlar da yaşanacak.
29.11.2018 Gündem
Muhteşem İkili 4. yeni bölümde Demiray'a ulaşılacak mı?
Muhteşem İkili 4. yeni bölümde Demiray'a ulaşılacak mı? Muhteşem İkili bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Muhteşem İkili'de bu hafta neler yaşanacak? Muhteşem İkili dizisinde Barca ve MKC'nın Demiray'ı bulup bulamayacağı merak ediliyor.
22.11.2018 Gündem
Muhteşem İkili 3. yeni bölümde MKC'nin zor kararı ne olacak?
Muhteşem İkili 3. yeni bölümde MKC'nin zor kararı ne olacak? Muhteşem İkili bu akşam Kanal D'de izlenebilecek. Yeni başlamasına rağmen kısa sürede sevilen dizi Muhteşem İkili'nin 3. yeni bölümünde neler yaşanacak? MKC'nin vermesi gereken zor karar ne olacak? İşte Muhteşem İkili yeni fragman...
15.11.2018 Gündem
RTÜK'ten reyting rekortmeni dizilere "şiddet" cezası
RTÜK'ten reyting rekortmeni dizilere "şiddet" cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), "Bizim Hikaye" dizisindeki bir çocuğu "kadınlaştıran" görüntüler ile "Çukur", "Avlu", "Sen Anlat Karadeniz" ve "Muhteşem İkili" dizilerindeki şiddet sahneleri sebebiyle televizyon kanallarına ceza yağdırdı
14.11.2018 Televizyon
Muhteşem İkili 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Hapisten kaçıyorlar...
Muhteşem İkili 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Hapisten kaçıyorlar... Muhteşem İkili bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin yeni dizisi Muhteşem İkili'nin 2. yeni bölümünde neler yaşanacak? Muhteşem İkili dizisinde MKC ve Barca'nın hapisten kaçması işleri daha da çıkmaza sokuyor.
8.11.2018 Gündem
Muhteşem İkili'ye bomba transfer
Muhteşem İkili'ye bomba transfer Muhteşem İkili dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin'in yeni dizisi Muhteşem İkili 1. bölümüyle ekrana geldi ve büyük beğeni topladı.
2.11.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Muhteşem İkili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhteşem ikili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.