Gazete Vatan Logo
Magazin 'Bizimkiler'in yıldızları yıllar sonra buluştu!

'Bizimkiler'in yıldızları yıllar sonra buluştu!

90'ların fenomen dizisi Bizimkiler'de rol alan Binnur Şerbetçioğlu (63) ile Ali Uyandıran (76), yıllar sonra bir araya geldi. Ekran yolculuğu 21 yıl önce bitmesine rağmen hafızalarda olan fenomen yapımda 'Dilek' ve 'Halis' karakterini canlandıran usta oyuncular, geçmişi yad etti İkili, Bizimkiler göndermesiyle de dikkat çekti.

'Bizimkiler'in yıldızları yıllar sonra buluştu!

1989-2002 arasında 15 sezon boyunca kesintisiz olarak yayınlanan Bizimkiler, 459'uncu bölümü ile sona ermişti. Bir apartmanda yaşayan ailelerin kendi aralarında ve çevreleriyle yaşadıkları ilişkileri komik bir dille anlatan yapım, hem konusu hem de oyuncuları ile unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor.

"DUMKOF VE DİLEK"

Milliyet'ten Gökhan Karataş'ın haberine göre; Efsane dizinin Dilek'i Binnur Şerbetçioğlu ve Halis'i Ali Uyandıran, yıllar sonra bir araya gelip, hasret giderdi. Şerbetçioğlu, sürpriz buluşmadan fotoğrafları Insatgram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

İkilinin buluşması sosyal medyada çok konuşuldu. Şerbetçioğlu, 'halis & dilek' etiketi ile yayınladığı karelere, "Dumkof ve Dilek. Başlama yine 'öpeceğim' diye" notunu düştü.

 

REPLİĞİ HALA AKILLARDA

Almanya'dan kesin dönüş yapan, sıhhi tesisat ve doğalgaz ustası olan Davut Usta'nın oğlu Halis karakteri, Bizimkiler'de sık sık sarılmaya çalışması ve 'öpeceğim' repliği ile hafızalara kazınmıştı.

"NE GÜZELDİ O GÜNLER"

İkiliye sevenlerinden; "Muhteşem ikili", "Sizlerle büyüyen bir jenerasyonun gözleri doldu", "Muhteşem bir diziydi", "Bu ikilinin filmleri bile olurdu", "İzlerken Halis'in öpeceğim demesine ne çok gülerdim", "Ne güzeldi o günler" ve "Ne iyi ettiniz de o günleri anımsattınız.K eşke yine izleyebilsek sizleri" şeklinde övgü dolu yorumlar geldi.

Haberin Devamı