Muhammed Dahlan

Muhammed Dahlan

Son dakika Muhammed Dahlan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhammed Dahlan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhammed Dahlan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhammed Dahlan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhammed dahlan gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 muhammed dahlan haberi bulunmuştur. Tüm muhammed dahlan haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi...
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi... Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 200 kişilik ekibi, Mossad'ın Türkiye'deki İsrail muhalifleri ve ülkemiz aleyhine faaliyet yürüttüğünü tespit etti. 3'er kişilik 5 ayrı hücre bir yıl boyunca gölge gibi izlendi. Bilgiler emniyetle paylaşıldı. 7 Ekim'de terörle mücadele polisleri 4 ilde 15 casusu kıskıvrak yakaladı Aralarında arap kökenlilerin de olduğu 15 kiralık casusun faaliyetleriyle ilgili önemli ayrıntılara ulaşıldı. Casuslar, Türkiye'deki üniversitelerden özellikle ileride savunma sanayiinde görev alabilecek yabancı öğrencilerin bilgilerini Mossad'a servis ediyordu.
21.10.2021 Gündem
Türkiye düşmanı Dahlan'ın fişi çekildi! 'Orta Doğu'nun kiralık katili'ne yasak geldi
Türkiye düşmanı Dahlan'ın fişi çekildi! 'Orta Doğu'nun kiralık katili'ne yasak geldi Türkiye ile normalleşme dönemine giren Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), 'Orta Doğu'nun kiralık katili' olarak tanınan Muhammed Dahlan’ın siyasi, medya ve güvenlik alanlarındaki faaliyetlerini engelledi.
5.10.2021 Dünya
İsrail saldırısında AA kameramanı Muhammed Dahlan yaralandı
İsrail saldırısında AA kameramanı Muhammed Dahlan yaralandı İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıda Anadolu Ajansı kameramanı Muhammed Dahlan, yaralandı.
19.05.2021 Gündem
BAE Veliaht Prensi'nin danışmanı Muhammed Dahlan hakkında "kırmızı bülten" talebi
BAE Veliaht Prensi'nin danışmanı Muhammed Dahlan hakkında "kırmızı bülten" talebi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın danışmanı Muhammed Dahlan hakkında "kırmızı bülten" talebinde bulundu.
20.08.2020 Gündem
BAE’li casusları Dahlan gönderdi!
BAE’li casusları Dahlan gönderdi! MİT ve İstanbul Emniyeti’nce yakalanan BAE casusları Samir Semih Şaban ve Zeki Yusuf Hasan’ı İstanbul’a “Ortadoğu’nun kiralık katili” olarak bilinen Filistin asıllı BAE tetikçisi Muhammed Dahlan’ın gönderdiği belirlendi.
18.08.2020 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert uyarı: Tacizde bulunmasınlar, Yunanistan bunun karşılığını alır
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert uyarı: Tacizde bulunmasınlar, Yunanistan bunun karşılığını alır Bakan Çavuşoğlu, İsviçreli mevkidaşı Ignazio Cassis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, Doğu Akdeniz'de yaşanan gerginlik ile ilgili yaptığı açıklamada; "Maalesef gerginlik arttı, sorumlusu Yunanistan'dır. Yunanistan'ın Mısır ile yaptığı anlaşma iyi niyetle bağdaşmaz." dedi.
14.08.2020 Gündem
Bakanlık duyurdu! Muhammed  Dahlan kırmızı  kategoriye eklendi
Bakanlık duyurdu! Muhammed Dahlan kırmızı kategoriye eklendi İçişleri Bakanlığınca, arama ve yakalama kaydı bulunan Muhammed Dahlan'ın terörden arananlar listesinde kırmızı kategoriye eklendiği bildirildi.
13.12.2019 Gündem
Orta Doğu'nun karanlıklar prensi kırmızı kategoriye alınıyor
Orta Doğu'nun karanlıklar prensi kırmızı kategoriye alınıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hürriyet'e yaptığı özel açıklamada Filistinli Muhammed Dahlan'ın kırmızı kategoriye alınacağını söyledi. Peki "Orta Doğu'nun Kiralık Katili" olarak tanınan Muhammed Dahlan kimdir?
22.11.2019 Gündem
İşte Azez'de yakalanan o bombacı!
İşte Azez'de yakalanan o bombacı! Türk güvenlik güçlerinin Azez’de yakaladığı teröristin DEAŞ’ın ‘baş bombacısı’ ‘Ebu Cihad El Din El Nasır Ubeyde’ kod adlı Yusuf Huba olduğunu ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli ülkelerdeki 20 saldırının faili olarak aranan Huba’nın ayrıca DEAŞ’ın tüm dünyada canlı bomba ve bomba eğitiminden sorumlu elebaşısı olduğunu söyledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Türk vatandaşlığından çıkarılması ile ilgili "Vatandaşlıktan çıkarılması için 229 kişilik liste vardı. Bu kişilerden 18’i ya teslim oldu ya yakalandı ya da tutuklandı. Kalan 211 kişinin (Gülen dahil) işlemi tamamlanıp Cumhurbaşkanlığı makamına sunulacak. İmzalandıktan sonra vatandaşlıktan çıkarılma işlemi tamamlanmış olacak" dedi.
22.11.2019 Gündem
CIA'den bomba eğitimi aldı, İstanbul'da bilgi topluyordu...
CIA'den bomba eğitimi aldı, İstanbul'da bilgi topluyordu... Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) yakalanan iki casusundan biri olan Samir S. R. Shaban’ın bağlı bulunduğu Türkiye karşıtı Filistinli Muhammed Dahlan hücresinin liderinin H.E.R. olduğu belirlendi. H.E.R.’nin Türkiye’den ayrıldığı öğrenilirken, Dahlan’ın hücresinin diğer kilit isminin Silivri Cezaevi’nde intihar eden Zaki Y. M. Hasan olduğu belirlendi.
27.08.2019 Gündem
Prens Selman ve Prens Zayed içkili partide fena dağıttı!
Prens Selman ve Prens Zayed içkili partide fena dağıttı! Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed fena yakalandı. Prens, yakın arkadaşı Muhammed bin Selman ile Dubai’deki yat partisine katıldı. Kadınlarla eğlenip içki içen Zayed, sarhoş halde fotoğraflandı.
25.11.2018 Dünya
Arap ülkesi İsrail için arazi satın almaya başladı!
Arap ülkesi İsrail için arazi satın almaya başladı! ABD işbirlikçi Körfez ülkelerinin Filistin devletinin başına getirmek istediği Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) destekli eski Fetih lideri Muhammed Dahlan, İsrail için Mescid-i Aksa yakınlarındaki arazileri satın almaya başladı.
9.06.2018 Dünya
PKK'nın yeni ajanı
PKK'nın yeni ajanı ABD, muhalif grupları terör örgütü PKK ile işbirliğine ikna etmek için Suriye asıllı Fedva el Uceyli’yi gönderdi.
20.12.2017 Dünya
İşte İsrail'in kirli planı!
İşte İsrail'in kirli planı! Trump'ın skandal açıklamasından cesaret alan İsrail yönetimi, Kudüs'te yaşayan 324 bin Filistinliyi şehirden çıkarmanın planlarını yapıyor.
9.12.2017 Dünya
ABD’nin ÖSO’yu parçalama tezgâhı
ABD’nin ÖSO’yu parçalama tezgâhı Suriye'de PYD/PKK'ya tüm desteğini sunan ABD, Türkiye'nin birlikte Fırat Kalkanı Harekatı yaptığı ÖSO'yu parçalamak için kirli oyunu sahneye koydu.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'ye karşı yeni planı devrede! PKK’ya 3 bin terörist verdi
Türkiye'ye karşı yeni planı devrede! PKK’ya 3 bin terörist verdi İsrail, Mısır ve BAE'nin tetikçisi Muhammed Dahlan, bölgeyi karıştırmak için yeni planlarını uygulamaya koydu. ÖSO’dan parayla militan çalan Dahlan, ABD destekli PKK/PYD’ye de 3 bin kişilik taze kuvvet kazandırdı. Dahlan'ın kontrol ettiği güçlerin hedefinde ise İdlib var.
31.08.2017 Dünya
Skandal! 'FETÖ'ye 3 milyar dolar darbe parası verdi!'
Skandal! 'FETÖ'ye 3 milyar dolar darbe parası verdi!' Orta Doğu Uzmanı Şankiti, 15 Temmuz'da aktif rol oynayan Muhammed Dahlan liderliğindeki Birleşik Arap Emirliği ekibinin, FETÖ'ye 3 milyar dolarlık destek sağladığını iddia etti.
14.07.2017 Dünya
Son dakika bombası İsrail'den! 'O ismi yeni lider yapacaklar!'
Son dakika bombası İsrail'den! 'O ismi yeni lider yapacaklar!' İsrail basınından flaş bir iddia geldi. İddiaya göre, Mısır ve BAE, Filistin’de yönetimi değiştirmek için anlaştı. İşte son dakika haberinin detayları...
30.06.2017 Dünya
Hamas'tan Katar açıklaması! 'İsrail ile savaş...'
Hamas'tan Katar açıklaması! 'İsrail ile savaş...' Hamas, Körfez bölgesinde yaşanan krize dahil edilmesinden üzüntü duyduğunu, Katar ile ilişkilerinin hala güçlü olduğunu belirtti. Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Halil el Hayye, "Hamas'ın Körfez krizine dahil edilmesi bizi üzüyor" dedi. Hayye "Hamas savaşı başlatmaz. Bu bizim siyasi düşüncemiz. Savaş beklemiyoruz çünkü bununla ilgilenmiyoruz ayrıca işgalciler de (İsrail) bununla ilgilenmediğini söylüyor" dedi.
19.06.2017 Dünya
ŞOK! Suriye'de petrol paylaşımı! ABD, PKK ve Suudi Arabistan...
ŞOK! Suriye'de petrol paylaşımı! ABD, PKK ve Suudi Arabistan... Suriye'nin Kamışlı kentindeki toplantıya katılanlar ülkenin petrol kaynaklarını bölüştü. Suriye’nin Haseke iline bağlı Kamışlı ilçesinde ABD ile Suudi Arabistan istihbaratı öncülüğünde Suriye petrollerinin geleceğine yönelik bir toplantı yapıldı.
14.06.2017 Dünya
İsrail'den suikast itirafı!
İsrail'den suikast itirafı! İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Tunuslu uçak mühendisi Muhammed Zevvari’ye suikast düzenlediklerini itiraf etti. Zevvari ile ilgili olarak, “İsrail menfaatlerini korumak için gerekeni yapar” dedi. Tunus emniyeti suikastin dışarıdan ve içeriden destekle gerçekleştirildiğini açıklarken gözler Ortadoğu’nun en karanlık isimlerinden Muhammed Dahlan’a çevrildi. Dahlan, İsrail istihbaratıyla derin işbirliği ile tanınıyor.
17.06.2021 Dünya
Erdoğan'a hakaret istifa getirdi
Erdoğan'a hakaret istifa getirdi Mısır’da Tahrir Meydanı’na Erdoğan’a hakaret içeren afişleri asan El-Gad Televizyonu’nun müdürü Abdullatif el-Mennavi, gelen tepkiler üzerine istifa etti
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen, 'darbe finansörü'nün kanalına konuştu
FETÖ elebaşı Gülen, 'darbe finansörü'nün kanalına konuştu Fetullah Gülen'in konuştuğu kanalın Birleşik Arap Emirlikleri tarafından finanse edilen Filistinli muhalif lider Muhammed Dahlan’ın televizyon kanalı olduğu ortaya çıktı. The Guardian’ın eski editörü David Hearst, Dahlan'ı, darbe girişiminde aracılıkla suçlamıştı.
29.09.2021 Gündem
"Darbe girişiminin arkasında Mısır ve BAE var'
"Darbe girişiminin arkasında Mısır ve BAE var' Türkiye'nin 15 Temmuz'da kalkışılan darbe girişiminin bazı Arap ülkeleri tarafından düzenlendiğine inandığı öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem
'Sisi Libya'ya silah gönderdi'
'Sisi Libya'ya silah gönderdi' Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi'nin ofisinde kaydedildiği öne sürülen ses kaydında, Mısırlı yetkililer BAE'nin desteğiyle Libya'da destekledikleri birliklere silah gönderilmesini konuşuyor.
23.05.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Muhammed Dahlan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhammed dahlan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.