Muhammed Cevad Zarif

Muhammed Cevad Zarif

Son dakika Muhammed Cevad Zarif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhammed Cevad Zarif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhammed Cevad Zarif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhammed Cevad Zarif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhammed cevad zarif gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 muhammed cevad zarif haberi bulunmuştur. Tüm muhammed cevad zarif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir? Taliban Afganistan'ın başkenti Kabil'e girdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Özbekistan Cumhurbaşkanı ile görüşerek durumla ilgili fikir alırken, Birleşmiş Milletler Taliban'a sivillerin güvenliğinin sağlanması için çağrıda bulundu. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Afganistan'daki durumun, ABD'nin ülke üzerinde yaptığı deneyin sonucu olduğunu belirtti. Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
16.08.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan peş peşe önemli görüşmeler
Bakan Çavuşoğlu'ndan peş peşe önemli görüşmeler Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza ve Madagaskar Dışişleri Bakanı Dr. Djacoba A. S. Oliva Tehindrazanarivelo ile bir araya geldi.
19.06.2021 Gündem
İran'da gerilim artıyor! Hamaney devreye girdi
İran'da gerilim artıyor! Hamaney devreye girdi İran'ın ruhani lideri Ali Hamaney, Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in sızdırılan ses kaydında kullandığı ifadelerini eleştirerek, "İnsan bu sözleri duyunca üzülüyor. Bu sözlerin bazıları düşmanlarımızın konuşmalarının tekrarıdır. Bunlar ABD'nin sözlerinin tekrarıdır" dedi.
2.05.2021 Dünya
İran'dan flaş nükleer anlaşma açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı
İran'dan flaş nükleer anlaşma açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD ile İran arasındaki nükleer anlaşmanın sonuca ulaşmaması için Rusya'nın "maksimum çaba gösterdiğini", ABD tarafından öldürülen Kasım Süleymani'nin de bu amaçla Moskova'ya davet edildiğini iddia etti.
25.04.2021 Dünya
İran ve Çin harekete geçiyor! 25 yıllık iş birliği başlıyor
İran ve Çin harekete geçiyor! 25 yıllık iş birliği başlıyor İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, ülkesinin Çin'in başlattığı "Kuşak ve Yol" projesine katılımını öngören 25 yıllık bir iş birliği anlaşmasının Pekin yönetimi ile imzalanacağını açıkladı.
26.03.2021 Dünya
Türkiye'ye kritik ziyaret! Bugün geliyor
Türkiye'ye kritik ziyaret! Bugün geliyor İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif bugün Türkiye'ye geliyor. Zarif, Türkiye ve İran ilişkilerinin yanı sıra bölgesel gelişmeleri değerlendirmek amacıyla bir dizi temasta bulunacak.
19.03.2021 Siyaset
İran Dışişleri Bakanı Zarif Türkiye'ye gelecek
İran Dışişleri Bakanı Zarif Türkiye'ye gelecek İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in, yarın Türkiye'ye bir ziyarette bulunacağı bildirildi.
18.03.2021 Dünya
İran'dan flaş Türkiye açıklaması. Hayati öneme sahip...
İran'dan flaş Türkiye açıklaması. Hayati öneme sahip... İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Türkiye ile İran arasında ikili ilişkiler ve bölgesel meselelerdeki iş birliğinin hayati öneme sahip olduğunu söyledi.
28.01.2021 Dünya
Savaş kapıda! ABD o ismin başına ödül koydu İran'dan yanıt geldi...
Savaş kapıda! ABD o ismin başına ödül koydu İran'dan yanıt geldi... Son dakika haberine göre; ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, El Kaide liderinin başına ödül konduğunu ve örgütün yeni üssünün artık İran olduğunu söyledi. İran Dışişleri Bakanı Zarif ise suçlamalara sert tepki vererek Pompeo'yu "savaş çığırtkanlığı" yapmakla suçladı.
12.01.2021 Dünya
Füze alarmı verildi! İran'dan tehdit gibi mesaj
Füze alarmı verildi! İran'dan tehdit gibi mesaj İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD Başkanı Donald Trump'ı İran'a karşı savaşa sokmak için İsrail ajanlarının Irak'taki ABD güçlerine saldırılar planladığına dair istihbarat elde ettiklerini bildirdi. İran Dini Liderinin Yüksek Askeri Danışmanı Tümgeneral Yahya Rahim Safevi, İran’ın ABD’ye ait savaş gemilerini Basra Körfezi’nde birkaç saat içerisinde yok edebileceğini ifade etti.
2.01.2021 Dünya
İran'dan Trump'a uyarı! 'Tuzağa karşı dikkatli ol'
İran'dan Trump'a uyarı! 'Tuzağa karşı dikkatli ol' İran Dışişleri Bakanı Zarif: "İsrailli ajan-provokatörler, Trump'ı İran ile savaşa sokmak için Amerikalılara saldırılar planlıyor"
2.01.2021 Dünya
İran, ABD'nin Türkiye'ye karşı S-400 yaptırımlarını kınadı
İran, ABD'nin Türkiye'ye karşı S-400 yaptırımlarını kınadı İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin Türkiye'ye yönelik tek taraflı yaptırımlarını şiddetle kınadıklarını belirtti.
15.12.2020 Dünya
İran'dan önemli Türkiye açıklaması!
İran'dan önemli Türkiye açıklaması! İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İranlı üst düzey yetkililer arasındaki samimi ilişkilerin önemine işaret ederek, Türkiye ve İran arasındaki ilişkilerin karşılıklı güven bağlamında daha da geliştirilmesini umduğunu bildirdi.
12.12.2020 Dünya
İran Dışişleri Bakanı Zarif: Bölgesel politikalarımızı Batı ile müzakere etmeyeceğiz
İran Dışişleri Bakanı Zarif: Bölgesel politikalarımızı Batı ile müzakere etmeyeceğiz İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Batı ile ülkesinin bölgesel politikalarını müzakere etmeyeceklerini belirtti.
8.12.2020 Dünya
İran'dan Azerbaycan ve Ermenistan açıklaması!
İran'dan Azerbaycan ve Ermenistan açıklaması! İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Moskova'da gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Azerbaycan ve Ermenistan arasında ilan edilen ateşkesi memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.
10.10.2020 Gündem
İran'dan Süleymani açıklaması: O defteri kapatmadık
İran'dan Süleymani açıklaması: O defteri kapatmadık İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD hava saldırısında öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'ye ilişkin yaptığı açıklamada, "Tehdit etmek benim işim değil ancak o defter henüz kapanmadı" dedi.
21.09.2020 Dünya
İran Dışişleri Bakanı Zarif: ABD BMGK yaptırımlarını geri getiremeyeceğini biliyor
İran Dışişleri Bakanı Zarif: ABD BMGK yaptırımlarını geri getiremeyeceğini biliyor İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekildiği için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) İran'a yönelik yaptırımlarını geri getirebilecek mekanizmayı (snapback) kullanamayacağını söyledi.
16.08.2020 Dünya
ABD ve Avrupa'ya şok suçlama: Teröristleri finanse etmeye ve  barındırmaya son verin!
ABD ve Avrupa'ya şok suçlama: Teröristleri finanse etmeye ve barındırmaya son verin! İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD ve Avrupa'yı terör örgütlerine finansman ve barınma desteği sağlamakla suçladı.
1.08.2020 Dünya
İran'dan flaş ABD açıklaması: Hesabını vermelidir
İran'dan flaş ABD açıklaması: Hesabını vermelidir İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Donald Trump'tan sonra göreve gelecek yönetimin ABD'nin İran'a yaptıklarının hesabını vermesi gerektiğini söyledi.
6.07.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: İran ile uçuşlar 1 Ağustos'ta başlıyor
Bakan Çavuşoğlu: İran ile uçuşlar 1 Ağustos'ta başlıyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Cevad Zarif ile ortak basın açıklamasında bulundu. Çavuşoğlu ortak basın açıklamasında İran ile uçuşların 1 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu. Çavuşoğlu ayrıca Rusya ile ertelenen Libya görüşmesi ile ilgili de, "Rusya ile farklı taraflarda olduğumuz açık. Ateşkes konusunda kriz çıktı yorumları yapılmasın. Görüşmenin ertelenmesi kararını birlikte aldık" ifadelerini kullandı.
15.06.2020 Siyaset
İran Dışişleri Bakanı Zarif bugün Türkiye'ye geliyor
İran Dışişleri Bakanı Zarif bugün Türkiye'ye geliyor İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, bugün Türkiye'yi ziyaret edecek.
14.06.2020 Siyaset
İran'dan Türkiye'ye kritik ziyaret!
İran'dan Türkiye'ye kritik ziyaret! İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Türkiye ve Rusya’yı ziyaret edecek.
11.06.2020 Dünya
İran Dışişleri Bakanı Zarif'in, ABD'li yetkiliyle görüştüğü  doğrulandı
İran Dışişleri Bakanı Zarif'in, ABD'li yetkiliyle görüştüğü doğrulandı İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in tutuklu takası için ABD'nin Eski New Mexico Eyaleti Valisi Bill Richardson ile görüştüğünü doğruladı.
5.06.2020 Dünya
İran'dan ABD’ye sert tepki
İran'dan ABD’ye sert tepki ABD’nin Venezuela’ya giden İran petrol tankerlerini taciz etmekle tehdit etmesinin üzerine İran’dan sert tepki geldi. İran Dışişleri Bakanı Zarif, Birleşmiş Milletlere mektup gönderdi.
17.05.2020 Dünya
"İran'ın Türkiye'ye test kiti gönderdiği" iddiası asılsız çıktı
"İran'ın Türkiye'ye test kiti gönderdiği" iddiası asılsız çıktı İran'ın, Türkiye'ye 40 bin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test kiti gönderdiği iddiası yalanlandı.
11.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Muhammed Cevad Zarif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhammed cevad zarif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.