Muazzez Ersoy

Muazzez Ersoy

Son dakika muazzez ersoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muazzez ersoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muazzez ersoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muazzez Ersoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muazzez ersoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 272 muazzez ersoy haberi bulunmuştur. Tüm muazzez ersoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, İmer Özgün, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı ve Alican Okumuş, Mısır'da bulunan Şarm El Şeyh kentini ziyaret etti. Oyuncular çölde safari etkinliğinin yanı sıra Kızıldeniz'de dalış yaptı.
31.03.2023 Magazin
Muazzez Ersoy'un çocukları da depreme yakalandı: Yaşadığımız felaketi hala unutamadık
Muazzez Ersoy'un çocukları da depreme yakalandı: Yaşadığımız felaketi hala unutamadık Önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere takılan Muazzez Ersoy, depremin etkisinden hala kurtulamadığını söyledi. Ersoy, çocuklarının Adana’da depreme yakalandığını ve gelininin psikolojik destek aldığını belirterek, “Hep birlikte el ele vererek yaraları saracağız” diye konuştu.
31.03.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Muazzez Ersoy'un sahne kostümleri satışa çıktı!
Muazzez Ersoy'un sahne kostümleri satışa çıktı! Muazzez Ersoy daha önce Ankara’daki evini LÖSEV’e bağışlamıştı. Şimdi de sahne kostümlerini internet üzerinden bir platformda satıyor. Ünlü sanatçı ilk etapta gelen geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.
11.11.2022 Magazin
Muazzez Ersoy'dan mayolu pozlar!
Muazzez Ersoy'dan mayolu pozlar! Türk Sanat Müziği'nin Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy, geçtiğimiz günlerde 63. yaş gününü yakın dostlarıyla Bodrum'da kutlamıştı. Muazzez Ersoy'dan sosyal medyayı kasıp kavuran mayolu paylaşımlar geldi. Ersoy'a takipçilerinden 'Allah nazarlardan korusun' gibi yorumları yapıldı.
17.08.2022 Magazin
Muazzez Ersoy'a alınan hediyenin fiyatı dudak uçuklattı!
Muazzez Ersoy'a alınan hediyenin fiyatı dudak uçuklattı! Usta sanatçı Muazzez Ersoy, yeni yaşını Bodrum'da kutladı. Ailesi, dostları ve Gökhan Sezen ile Bodrum Kumbahçe'de bir otelin deniz kıyısında akşam yemeğinde buluşan usta yorumcunun, doğum günü pastasını kesmeden önce uzun uzun dua etmesi dikkat çekti.
10.08.2022 Magazin
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu!
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan yedinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Burcu Kıratlı’nın Aşk-ı Memnu dizisinin iz bırakan karakterlerinden Bihter Ziyagil taklidi ise geceye damga vurdu. Kıratlı, Bihter Ziyagil’in, “Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar” replikleriyle hatırlanan o sahnesini alkışlar eşliğinde canlandırdı.
28.05.2022 Televizyon
İBO Show konukları! Bu hafta İBO Show’a kimler katılacak, İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları!
İBO Show konukları! Bu hafta İBO Show’a kimler katılacak, İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları! İbrahim Tatlıses'in sunumu ile her hafta yeni bölümüyle izleyiciye keyifli dakikalar yaşatan İBO Show’un bu haftaki konukları merak ediliyor. 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları belli oldu. Birbirinden değerli isimler İbo Show'un yeni bölümünde keyifli dakikalar yaşatacak. Peki İbo Show'a bu hafta kimler katılacak? İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? İşte İBO Show konukları…
18.05.2022 Televizyon
Necati Şaşmaz'dan yeni proje!
Necati Şaşmaz'dan yeni proje! 'Kurtlar Vadisi' dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile şarkıcı Muazzez Ersoy, önceki gece Etiler'deydi. 2017 yapımı 'Kurtlar Vadisi: Vatan' filminden sonra ortalarda görünmeyen 50 yaşındaki oyuncu, 'sürpriz' olarak yorumlanan yeni projesini açıkladı.
10.03.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi!
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi! 'Acıların Kadını' olarak anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesinin konu edinen Bergen filmi vizyon tarihi ile sinemaseverlerin gündeminde yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filmde, Halis Serbest'i ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu mu? İşte Bergen filminin vizyonda olacağı tarih!
23.01.2022 Magazin
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı Türkiye’nin Sanat Güneşi olarak anılan Zeki Müren’in bugün doğum günü! Etkileyici sesiyle bir döneme damga vuran Zeki Müren doğum gününde anılıyor. Peki, Zeki Müren kimdir? Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı!
6.12.2021 Gündem
Muazzez Ersoy özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu! 'Annemin aldığı altın bilezikleri bozdurup sahne kostümü aldım!'
Muazzez Ersoy özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu! 'Annemin aldığı altın bilezikleri bozdurup sahne kostümü aldım!' Ünlü sanatçı Muazzez Ersoy ‘Biz Bize’ isimli programa katıldı. Muazzez Ersoy, “Rahmetli annemin doğum günümde bana aldığı iki altın bileziği ondan habersiz bozdurarak ilk sahne kostümümü almıştım. Şimdi gençlere bu konuda yardımcı oluyorum” diyen Ersoy, özel hayatıyla ilgili de açıklamalar yaptı.
21.11.2021 Magazin
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı!
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı! “Bergen” filmi için gerekli hazırlıklar tamamlandı. “Acıların kadını” olarak anılan, önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in gerçek hayatı beyazperdeye uyarlanıyor.
15.09.2021 Magazin
Kuruçeşme'de Muazzez Ersoy rüzgarı esti
Kuruçeşme'de Muazzez Ersoy rüzgarı esti Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Muazzez Ersoy'u ağırladı.
28.08.2021 Kültür Sanat
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor!
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor! Poll Production, bu yıl müzikseverleri yepyeni bir konser mekanı ile buluşturuyor. Kuruçeşme’de Boğaz’ın yanı başında yer alan Kuruçeşme Açıkhava, yazın en renkli organizasyonu ile kapılarını açıyor.
9.08.2021 Kültür Sanat
"Magazin D Yaz" bayram ekranında dopdolu!
"Magazin D Yaz" bayram ekranında dopdolu! Kanal D’de hafta içi her gün Tara de Vries’in sunumuyla izleyici ile buluşan Magazin D Yaz, bayramda renkli isimlerin konuk olacağı canlı yayınlarla keyifli dakikalar yaşatacak.
18.07.2021 Televizyon
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir?
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? Ünlü şarkıcı Bergen'i öldüren Halis Serbest 'Bergen' filmi için ateş püskürdü. Halis Serbest, izni olmadan 'Bergen' filmini çekemeyeceklerini söyleyince gündem oldu. Peki, Bergen kimdir? Bergen neden öldü? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? İşte Bergen'in hayatı ve Bergen filmi ile ilgili merak edilenler...
12.06.2021 Gündem
'İbo Show'da ilk kez açıkladı! Kemal Sunal anısı duygulandırdı
'İbo Show'da ilk kez açıkladı! Kemal Sunal anısı duygulandırdı İbrahim Tatlıses, silahlı saldırıya uğradıktan sonra uzun bir tedavi sürecinin ardından 'İbo Show' ile sahnelere geri döndü. Ünlü türkücü, bu hafta da birbirinden renkli isimleri programında ağırlayacak. Programın yeni bölüm fragmanındaki diyaloglar dikkat çekiyor.
30.01.2021 Magazin
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı!
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı! Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan, 1996 yılında hayatını kaybeden Zeki Müren hakkında konuştu. Özdemir Erdoğan, "İnsanlarımız Zeki Müren'i çocuklarıyla birlikte izledi. Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı" yorumunu yapınca sanat camiasından tepkiler de peş peşe geldi!
10.01.2021 Magazin
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında!
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında! Türk müziğinin unutulmaz sesi "Sanat Güneşi" Zeki Müren'in 89. doğum günü kutlanıyor. Zeki Müren, vefat etmeden 3 ay önce "Ülkemden kazandıklarımı ülkeme bırakırım" diyerek bugünkü karşılığı 500 milyon TL olan mirasını Türk Eğitim Vakfı ile Mehmetçik Vakfı'na bıraktı.
6.12.2020 Magazin
Muazzez Ersoy'u kırdı: Değişmemesi gerektiğini düşüyorum
Muazzez Ersoy'u kırdı: Değişmemesi gerektiğini düşüyorum Sanatçı Muazzez Ersoy, Ankara’da isminin verildiği hastaneden adının kaldırılmasıyla ilgili kırgınlığını Instagram hesabından paylaştı.
21.11.2020 Magazin
Muazzez Ersoy'dan polisli baskın!
Muazzez Ersoy'dan polisli baskın! Ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, 'isim hakkı üzerinden' sınırlı ölçüde anlaşma yaptığı mekanın her yerinde kendi ismi ve fotoğraflarını görünce dava açtı. Sanatçının avukatları, mekandaki tüm servis, dekor ve hizmet ürünlerine el koydu.
13.11.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Muazzez Ersoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muazzez ersoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.