Evimin altından fay hattı geçiyor mu nasıl öğrenebilirim? Adresten MTA fay hattı sorgulama ve AFAD MTA deprem fay hattı haritası!
Evimin altından fay hattı geçiyor mu nasıl öğrenebilirim? Adresten MTA fay hattı sorgulama ve AFAD MTA deprem fay hattı haritası! Fay hattı sorgulama Düzce'de yaşanan 5,9 şiddetindeki depremden sonra vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konu oldu. Vatandaşlar 'Evimin altından fay hattı geçiyor mu, fay hattı sorgulama nasıl yapılır?' sorularına yanıt aramaya başladı. Maden Tetkik Arama (MTA) fay hattı haritası üzerinden evinizin altından fay hattı geçip geçmediğini sorgulayabiliyorsunuz.
24.11.2022 Gündem
MTA deprem fay hattı sorgulama (Yer bilimleri portalı)
MTA deprem fay hattı sorgulama (Yer bilimleri portalı) Ege ve Yalova depremlerinin art arda yaşanmasından sonra, gözler yeniden depreme çevrildi. Yaşanan depremler tedirginliği artırırken, depremlere ilişkin merak da artış gösterdi. Milyonlarca kişi, MTA deprem fay hattı sorgulama konusunda araştırma yapıyor. Peki, MTA deprem fay hattı sorgulama nasıl yapılır? MTA fay sorgulama nereden yapılır?
11.10.2019 Gündem