Motorola

Motorola

Son dakika Motorola haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Motorola ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Motorola haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Motorola

haberleri sayfasında son dakika yaşanan motorola gelişmeleri de dahil olmak üzere 444 motorola haberi bulunmuştur. Tüm motorola haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Tuğla’  versiyonundan akıllı modellerine cep telefonları 50 yıldır hayatımızda!
‘Tuğla’ versiyonundan akıllı modellerine cep telefonları 50 yıldır hayatımızda! 3 Nisan 1973 tarihinden icat edilen ilk cep telefonun üzerinden 50 yıl geçti ve hayatımızı tamamen değiştirdi. 3 ayda geliştirilen bir icadın tüm dünyada yaygın hale gelmesi çoğu zaman beklenen bir durum değil. Ancak ilk cep telefonu, bunu başaran sayısız inovasyonlar arasındaydı. 50 yıl önce kurulan 'Tuğla' olarak anılan cihaz, hepimizin yaşam tarzını baştan aşağı değiştirecekti.
3.04.2023 Dünya
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor Google, Android Gingerbread olarak bilinen 2.3.7 versiyonun desteğini sonlandırıyor. Kullanıcılar, Google ve bağlantılı hesaplarına giremeyecekler. İşte desteğin sonlanacağı tarih ve telefon modelleri...
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Hazirandan itibaren geçerli olacak. Avrupa’da 5 mobil operatör daha sürdürülebilir özelliğe sahip cep telefonlarını belirlemek için yeni tüketici etiketini duyurdu. İlk olarak 12 tedarikçinin telefonlarını değerlendirecek olan Çevresel Derecelendirme (Eco Rating) etiketi, 2021 Haziran'dan itibaren Türkiye dahil Avrupa genelinde kullanılmaya başlanacak
25.05.2021 Ekonomi
Graham Bell'in icadından bu yana telefondaki büyük dönüşüm
Graham Bell'in icadından bu yana telefondaki büyük dönüşüm İskoç asıllı ABD'li mucit Alexander Graham Bell'in 1876'da icat ettiği telefon, zaman içinde uydu teknolojileri, kamera, internet ve dokunmatik ekran gibi yeniliklerle büyük bir dönüşüm geçirerek günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldi.
10.03.2021 Bilim ve Teknoloji
iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri...
iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri... Apple'ın bugün ABD'nin California eyaletindeki etkinliğinde yeni İphone modellerini ve bir dizi yeni ürününü tanıtacak. Peki, iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri...
13.10.2020 Gündem
Corona virüs nedeniyle telefonların garanti süreleri uzatıldı
Corona virüs nedeniyle telefonların garanti süreleri uzatıldı Corona virüs salgını nedeniyle tüm dünya evinde salgının geçmesini beklerken, teknoloji üreticileri de salgın nedeniyle bazı önemli kararlara imza atıyor. Bu kapsamda Lenovo ve Motorola, cihazlarında garanti sürelerini uzatma yoluna gidiyor.
6.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonlarının batarya kapasitesi 'teknolojik darboğazı' aşamıyor
Cep telefonlarının batarya kapasitesi 'teknolojik darboğazı' aşamıyor Cep telefonları başta olmak üzere bataryası bulunan tüm ürünlerde, ürünün boyutunu ve ağırlığını etkilemeyecek şekilde batarya kapasite artışı sağlanamıyor.
28.02.2020 Bilim ve Teknoloji
BM o firmaları tek tek açıkladı!
BM o firmaları tek tek açıkladı! Birleşmiş Milletler (BM), İsrail işgali altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde faaliyet gösteren İsrail merkezli ve uluslararası firmaların listesini yayımladı.
12.02.2020 Dünya
Uzun zamandır beklenen Moto G Power ortaya çıktı
Uzun zamandır beklenen Moto G Power ortaya çıktı Motorola'nın uzun bir süredir yeni orta segment telefonunu tanıtacağı söyleniyordu. Bugün sürpriz bir şekilde Moto G Power adı verilen telefon tanıtıldı.
11.02.2020 Bilim ve Teknoloji
İşte dünyanın en çok satan telefonları...
İşte dünyanın en çok satan telefonları... 2019 yılının en çok satan telefonu hangisi? Bugüne dek dünyanın en çok satan telefonun hangi markanın hangi model telefonu olduğunu biliyor musunuz? İşte şaşırtan o telefonlar...
6.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Yeni Motorola Razr özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı
Yeni Motorola Razr özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı Efsane telefon Motorola Razr yeniden geliyor. Döneminde en çok tercih edilen markalardan biri olan Motorola telefon rekabetine katılıyor. Katlanabilir özelliği dışında, açıldığında normal dokunmatik telefona dönüşen Motorola’nın özellikleri ise şaşkın bırakıyor. İşte Motorola Razr telefonun detayları…
15.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Motorola RAZR geri dönüyor!
Motorola RAZR geri dönüyor! Motorola'nın bir dönem oldukça popüler olan telefon serisi RAZR, yıllar sonra telefon pazarına geri dönüyor. Ekranı klavye takımından ayrı olarak açılıp kapanabilen bu telefonlar bu kez yepyeni özelliklerle donatılmış şekilde alıcısına ulaşacak.
25.08.2019 Bilim ve Teknoloji
'Cep telefonları bilinenden üç kat fazla radyasyon yayıyor'
'Cep telefonları bilinenden üç kat fazla radyasyon yayıyor' Yapılan bir araştırmada, cep telefonların yaydığı radyasyon miktarının uluslararası kuruluşların belirlediği ve şirketlerin belirttiği miktardan ortalama üç kat fazla olduğu belirlendi.
25.08.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar!
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar! Google'ın ilerleyen haftalarda yayınlayacağı Android Q güncellemesi öncesi hangi telefonların bu güncellemeyi alacağı belli oldu.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Motorola P40 Power
İşte Motorola P40 Power Lenovo'nun satın almasıyla yoluna devam eden Motorola'nın yeni oyuncakları internete sızmaya devam ediyor.
4.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung'dan 600 dolar indirim
Samsung'dan 600 dolar indirim Ön sipariş verilen Galaxy S10, 600 dolar ucuza gelecek...
14.02.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte yeni Lenovo Z5 Pro GT özellikleri
İşte yeni Lenovo Z5 Pro GT özellikleri 12GB RAM ve 512GB Depolamalı Lenovo Z5 Pro GT Tanıtıldı!
19.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Android kullanıcılarına yalan söylemişler
Android kullanıcılarına yalan söylemişler Andrid işletim sistemine sahip telefon üreticilerinin tüm kullanıcılarına yalan söylediği ortaya çıktı. Yayınladığı güvenlik güncellemeleri ile kullanıcılarını kandıran Android telefon üreticilerinin kullanıcılarının güvenliğini tehlikeye attığı anlaşıldı. İşin şaşırtan tarafı ise Samsung dahil dev isimler bu listede yer alıyor.
13.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Google Lens tüm Android cihazlarda!
Google Lens tüm Android cihazlarda! Google'ın yeni yapay zeka uygulaması Google Lens tüm Android cihazlar için kullanıma sunuldu. Peki Google Lens nasıl kullanılır? Cevabı haberimizde.
7.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Teknoloji devi Motorola’dan yeni yatırım hamlesi
Teknoloji devi Motorola’dan yeni yatırım hamlesi ABD'li firma Motorola, Kanada merkezli güvenlik sistemleri üreticisi Avigilon firmasını 1 milyar dolara satın aldı
3.02.2018 Ekonomi
Kırılan akıllı telefon ekranları tarih olacak
Kırılan akıllı telefon ekranları tarih olacak Japonya’nın başkenti Tokyo’da araştırmacılar kendi kendini onarabilen bir polimer türü keşfetti. Bu yeni keşfin gelecekte kırık ekranları sona erdireceği düşünülüyor.
19.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Geride kalmak yok
Geride kalmak yok Teknoloji o kadar hızlı değişiyor ki ‘Burada geride kaldım’ diye hayıflanmaya ve pes etmeye gerek yok. Bunun en güzel örneği Tesla. Tesla bir otomobil üreticisi değildi ama herkesi geçti. TİM Başkanı Büyükekşi de bu noktaya dikkat çekti: Cep telefonunu Motorola buldu ama Apple’a Samsung’a yenildi
6.12.2017 Ekonomi
İşte tutuklanan Suudi prensin dudak uçuklatan serveti!
İşte tutuklanan Suudi prensin dudak uçuklatan serveti! 18 milyar dolarlık servete sahip Suudi prens Alwaleed bin Talal'in hangi şirketlerde yatırımı var? İşte tam liste...
6.11.2017 Dünya
Motorola, çift kameralı Moto G5S Plus ve Moto G5S'i tanıttı!
Motorola, çift kameralı Moto G5S Plus ve Moto G5S'i tanıttı! Lenovo çatısı altında yükselişe geçen Motorola, yeni orta ve giriş seviye cihazları Moto G5S ve Moto G5S Plus'ı tanıttı.
10.10.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Motorola ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki motorola haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.