Motorine yeni indirim mi geliyor? Motorin indirimi ne zaman? Güncel akaryakıt fiyatları ne?
Motorine yeni indirim mi geliyor? Motorin indirimi ne zaman? Güncel akaryakıt fiyatları ne? Brent petrol ve dolar kurundaki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansıyor. Bugün itibariyle motorin fiyatlarına 2 lira 50 kuruşluk bir indirim pompa fiyatlarına yansımıştı. Uluslararası petrol piyasalarında fiyatlardaki dalgalanma sürerken, motorine yeni indirimin geleceği bildirildi. Peki, Motorine yeni indirim mi geliyor? Motorin indirimi ne zaman? Güncel motorin fiyatları ne? Motorine kaç lira indirim geliyor? İşte güncel motorin fiyatı!
29.06.2022 Ekonomi
Motorine indirim var mı, motorin fiyatlarına indirim gelecek mi? 21 Haziran motorin fiyatı ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları!
Motorine indirim var mı, motorin fiyatlarına indirim gelecek mi? 21 Haziran motorin fiyatı ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları! Motorine indirim var mı, motorine indirim gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşunca, 21 Haziran 2022 günüyle birlikte vatandaşlar arama motorları üzerinden motorinin son durumunu araştırıyor. Peki, 21 Haziran motorin fiyatı ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları…
21.06.2022 Ekonomi
Motorine indirim gelecek mi, benzine indirim var mı? Güncel motorin fiyatları 2022
Motorine indirim gelecek mi, benzine indirim var mı? Güncel motorin fiyatları 2022 Motorine indirim gelecek mi, benzine indirim var mı? Motorine yarından itibaren 1 lira 4 kuruş indirim bekleniyor.
11.04.2022 Ekonomi
Motorine indirim gelecek mi, 30 Mart Çarşamba günü motorine indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları!
Motorine indirim gelecek mi, 30 Mart Çarşamba günü motorine indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! Motorine zam var mı, motorine indirim gelecek mi? Rusya-Ukrayna savaşının ardından brent petrolün varil fiyatı yükselince, akaryakıtta peş peşe zamlar yapıldı. Petrol fiyatları yeni haftayla düşüşe geçmiş, yeniden 100 doların altına gerilemişti. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşten sonra akaryakıt indirimleri de peş peşe gelmeye  başladı.
29.03.2022 Ekonomi