Gazete Vatan Logo

Motorine yeni indirim mi geliyor? Motorin indirimi ne zaman? Güncel akaryakıt fiyatları ne?

Brent petrol ve dolar kurundaki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansıyor. Bugün itibariyle motorin fiyatlarına 2 lira 50 kuruşluk bir indirim pompa fiyatlarına yansımıştı. Uluslararası petrol piyasalarında fiyatlardaki dalgalanma sürerken, motorine yeni indirimin geleceği bildirildi. Peki, Motorine yeni indirim mi geliyor? Motorin indirimi ne zaman? Güncel motorin fiyatları ne? Motorine kaç lira indirim geliyor? İşte güncel motorin fiyatı!

Motorine yeni indirim mi geliyor? Motorin indirimi ne zaman? Güncel akaryakıt fiyatları ne?

Motorine yeni indirim geliyor! Milyonlarca araç sahibi motorin indirimi ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor. Bilindiği üzere, 29 Haziran itibariyle 2 lira 50 kuruşluk indirim gelmişti. Yeni indirim ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Motorine yeni indirim mi geliyor? Motorin indirimi ne zaman? Güncel motorin fiyatları ne? Motorine kaç lira indirim geliyor? İşte güncel motorin fiyatı!

MOTORİNE YENİ İNDİRİM Mİ GELİYOR?

Uluslararası petrol piyasalarında harekelilik yaşanıyor. Brent petrol ve dolar kurundaki düşüşün ardından, 29 Haziran 2022 itibariyle motorinde 2 lira 50 kuruşluk bir indirim meydana gelirken, fiyat değişikliği pompa fiyatlarına yansıdı. Bugün yapılan indirimin ardından, motorine yeni bir indirim daha geleceği bildirildi.

MOTORİN İNDİRİMİ NE ZAMAN?

30 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere motorine 84 kuruşluk bir indirim daha bekleniyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 27 lira 50 kuruştan satılıyor.

Haberin Devamı

Benzinin litresi ise ortalama 27 lira 30 kuruştan satılıyor.