Mossad adına ajanlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı
Mossad adına ajanlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı Mossad'a bilgi sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
8.03.2024 Gündem
İsrail gizli servisi Mossad'ı sarsan yasak aşk skandalı! Ülkesinin gizli sırlarını sevgilisi ve onun kocasıyla paylaştı...
İsrail gizli servisi Mossad'ı sarsan yasak aşk skandalı! Ülkesinin gizli sırlarını sevgilisi ve onun kocasıyla paylaştı... İsrail basının ortaya attığı iddia bomba etkisi yarattı. İstihbarat servislerinin adının son karıştığı skandalda İsrail gizli servisi Mossad başrolde! Mossad’ın eski şefi Yossi Cohen’in 2018 yılı sonlarında gizli aşk yaşamaya başladığı kadın ile kocasına, devlet sırlarını anlattığı öne sürüldü. Şaşırtıcı ancak istihbarat dünyasını sarsan bu skandal ilk değil...
29.12.2021 Dünya
Son dakika... 'Türkiye'ye müdahale edin!'
Son dakika... 'Türkiye'ye müdahale edin!' Amerikan Wall Street’e makale yazan Bernard Henri Levy, NATO’ya seslenerek, “Türkiye’ye müdahale edin” çağrısı yaptı.
12.02.2018 Dünya
İsrailli ajandan şok çıkışı: Barzani'yi biz eğittik
İsrailli ajandan şok çıkışı: Barzani'yi biz eğittik 1960’lı yıllardan itibaren Mossad’ın Kuzey Irak’ta Barzani’ye verdiği desteğin canlı tanığı İsrailli General Sagi Chori, Kürt devletinin kendi projeleri olduğunu söyledi. Chori, İsrail-Kürt dergisine 2010’da verdiği röportajda “Barzani’nin savaşçılarını eğitmek için uçakla İsrail’e bizzat ben götürdüm. Kürtlere savaşmayı ben öğrettim” diyor.
29.09.2021 Gündem