Modacruz.Com

Modacruz.Com

Son dakika ModaCruz.com haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ModaCruz.com ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ModaCruz.com haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Modacruz.Com

haberleri sayfasında son dakika yaşanan modacruz.com gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 modacruz.com haberi bulunmuştur. Tüm modacruz.com haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hovarda değil akıllı kadınım
Hovarda değil akıllı kadınım ‘Kadın Aklı, Erkek Aklı’ tiyatro oyunu kapalı gişe oynayan Saba Tümer, yeni yıla yenilenerek giriyor.
20.12.2017 Magazin
Ivana’dan anlamlı bağış
Ivana’dan anlamlı bağış Ivana Sert, ayakkabılarını kimsesiz çocuklar yararına kadınların giymedikleri kıyafetleri nakde çevirdiği ikinci el alışveriş sitesi ModaCruz.com’da satışa çıkardı.
6.10.2017 Magazin
Eskilerini 50 bin’e sattı
Eskilerini 50 bin’e sattı Gülşen, gardrobundaki kullanmadığı eşyaları ModaCruz.com’da satışa çıkardı.
26.09.2017 Magazin
Kıyafetleri internette
Kıyafetleri internette Demet Akalın, Başak Dizer Tatlıtuğ, Gülşen gibi ünlü isimlerin de kıyafetlerini sattığı ikinci el lüks alışveriş platformu ModaCruz.com yeni bir uygulama başlattı
15.08.2017 Magazin
‘İkinci el’e yatırım 5 milyon dolar‘a ulaştı
‘İkinci el’e yatırım 5 milyon dolar‘a ulaştı İkinci el kadın modasında lider mobil pazar yeri ModaCruz.com, 2 milyon dolarlık yeni bir yatırım turuna imza attı.
17.06.2017 Ekonomi
Eskilerini satıyor
Eskilerini satıyor Ivana Sert, giymediği kıyafetleri ve kendi imzasını taşıyan tasarımları ModaCruz.com’da satışa çıkardı.
8.06.2017 Magazin
Kadınlar gardıroplarındakini satıp nakit paraya çeviriyor
Kadınlar gardıroplarındakini satıp nakit paraya çeviriyor İkinci el lüks markaların satıldığı modacruz.com Melis Güçtaş'ın kendi kişisel ihtiyaçlarından yola çıkarak kurduğu bir platform. Birçok ünlü isim de sitede kıyafetlerini satıyor
5.08.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Modacruz.Com ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki modacruz.com haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.