Moda Haftası

Moda Haftası

Son dakika moda haftası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan moda haftası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını moda haftası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Moda Haftası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan moda haftası gelişmeleri de dahil olmak üzere 664 moda haftası haberi bulunmuştur. Tüm moda haftası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adriana Lima, Fransa’da tahtakurusu istilasına uğradı! Lüks otelde şoku yaşadı!
Adriana Lima, Fransa’da tahtakurusu istilasına uğradı! Lüks otelde şoku yaşadı! Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermişti. Ardından Paris Moda Haftası'na katılan güzel model kaldığı otelde tahtakurularına maruz kaldı.
5.10.2023 Magazin
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi kutlama için aynı yeri tercih etti! Subaşı'nın tatile gittiği isim dikkat çekti
Şeyma Subaşı - Mohammed Alsaloussi kutlama için aynı yeri tercih etti! Subaşı'nın tatile gittiği isim dikkat çekti Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile Beykoz Adliyesindeki duruşmada tek celsede boşandı. İkili, boşanmanın ardından soluğu Paris’te aldı. Paris Moda Haftası’nı takip eden eski eşler, sosyal medyada partilerde çekilen karelerini paylaştı.
3.10.2023 Magazin
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması!
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması! Perşembe akşamlarına damga vuran 'Camdaki Kız' tüm hızıyla devam ediyor. 'Muzaffer Koroğlu' karakterine hayat veren ünlü isim, Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan yapım hakkında konuştu.
2.04.2023 Magazin
Kylie Jenner kıyafetiyle moda haftasına damga vurdu!
Kylie Jenner kıyafetiyle moda haftasına damga vurdu! Reality show yıldızı Kylie Jenner, Paris Moda Haftası'nda yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Jenner'ın en çok dikkat çeken yanı sağ omzunun üzerine yerleştirdiği Aslan başıydı.
23.01.2023 Magazin
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı!
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı! 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.12.2022 Magazin
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi'
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi' Ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ile Kanye West'in evliliği sekiz yıl sürmüştü. West Yahudi karşıtı paylaşımları nedeniyle büyük tepki çekmiş; birçok ünlü marka rapçi ile işbirliklerini bitirme kararı almıştı. Yaşananların ardından ünlü ismin eski çalışanları, West'in kendilerine eski eşinin müstehcen fotoğraf ve videolarını gösterdiğini iddia etti. Anlatılanlara göre bununla da kalmayan Kanye, çalışanlarına yetişkin içerikli filmler de izletti. İşte detaylar...
24.11.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan eğlenceli Burcu Biricik paylaşımı!
Enis Arıkan'dan eğlenceli Burcu Biricik paylaşımı! Enis Arıkan rol arkadaşı Burcu Biricik’i ünlü isim Kim Kardashian’a benzetti. Elbisesi sebebiyle merdivenlerden hoplayarak çıkmak zorunda kalan Biricik’in bu anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Kim Kardashian’ın Milano Moda Haftası’nda giydiği elbisesi yüzünden yürüyemediği görüntüleri hatırlatarak Burcu Biricik’i Kardashian’a benzettiği bu video sosyal medyada oldukça yorum aldı.  
26.10.2022 Magazin
Camdaki Kız setinde eğlenceli anlar! Enis Arıkan, Burcu Biricik’i Kim Kardashian’a benzetti…
Camdaki Kız setinde eğlenceli anlar! Enis Arıkan, Burcu Biricik’i Kim Kardashian’a benzetti… Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi Camdaki Kız’ın çekimleri renkli anlara sahne oluyor. Dizide Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan’ın sette çektiği eğlenceli videolar sosyal medyada da oldukça ilgi görüyor.
26.10.2022 Televizyon
Gigi Hadid ve Leonardo DiCaprio aynı otelde görüntülendi!
Gigi Hadid ve Leonardo DiCaprio aynı otelde görüntülendi! Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio aşk hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Leonardo Dicaprio ile bir partide yakınlaştıkları görülen Gigi Hadid, moda haftası nedeniyle bulunduğu Paris'te DiCaprio ile aynı otelde görüntülendi. Kısa aralıklarla otele giren ve gece neredeyse peş peşe otelden ayrılan ikili, aşk yaşadıkları iddialarını güçlendirdi.
3.10.2022 Magazin
Hadise erkek fenomenle pişti oldu! Sosyal medya sallandı...
Hadise erkek fenomenle pişti oldu! Sosyal medya sallandı... Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Valentino defilesine katılan Hadise, renkli kombiniyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Tarzıyla beğeni toplarken sosyal medyaya yansıyan bir pişti ise güldürdü. Erkek fenomenle pişti olması "Yılın piştisi Hadise'den geldi" yorumları yaptırdı. .
9.03.2022 Magazin
Rihanna katıldığı defileye kıyafetiyle damga vurdu!
Rihanna katıldığı defileye kıyafetiyle damga vurdu! A.S.A.P Rocky ile birlikteliğinden bir bebek bekleyen Rihanna Paris Moda Haftası'nda bir defileye katıldı. Barbadoslu şarkıcı defileye kıyafetiyle damga vurdu.
1.03.2022 Magazin
Chiara Ferragni etkinliğe sadece ceketle katıldı! İçine bir şey giymeyince...
Chiara Ferragni etkinliğe sadece ceketle katıldı! İçine bir şey giymeyince... Milano Moda Haftası'na katılan Chiara Ferragni yalnızca ceketle katıldığı etkinlikte tüm dikkatleri üzerine çekti. Göğsüne yıldız yapışkanı kapatan ünlü modele bir bakan bir daha baktı.
27.02.2022 Magazin
Milyon dolarlık Meryem!
Milyon dolarlık Meryem! Dünyada milyonlarca kadının ilham aldığı Meryem Uzerli, bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Güzel oyuncu, Rusya’nın en iyi kozmetik markasının yeni yüzü oldu.
9.02.2022 Magazin
Victoria Beckham'a dava! 'Köle gibi çalıştırdı'
Victoria Beckham'a dava! 'Köle gibi çalıştırdı' İngiliz modacı Victoria Beckham'ın (47) başı eski çalışanıyla dertte. Kristine Kubiliene (55), modacının kendisini günde 15 saat 'köle gibi' çalıştırdığını, bu yüzden sakatlandığını iddia etti.
10.01.2022 Magazin
Selma Çilek 4 bin TL’lik mini çantasıyla dikkat çekti
Selma Çilek 4 bin TL’lik mini çantasıyla dikkat çekti Eşi Sinan Çiftçi’ye ait teknede poz veren modacı Selma Çilek, İtalyan marka 4 bin TL’lik mini çantasıyla adından söz ettirdi.
27.08.2020 Magazin
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında?
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? Yaklaşık iki yıl önce ayrılan Gigi Hadid ve Zayn Malik çifti barıştı. Ocak 2016’da tanışan ve hemen sonrasında ilişki içinde olduklarını duyuran çift, yaklaşık 28 ay boyunca birlikte olmuş, medya tarafından örnek çift olarak gösterilmişti. Peki Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? İşte detaylar…
12.01.2020 Gündem
'Türkiye'deki markalar benimle çalışmak istemiyor'
'Türkiye'deki markalar benimle çalışmak istemiyor' Dünyaca ünlü İtalyan markası Gucci, Milano Moda Haftası’ndaki kapanış defilesinin finalini Öykü Baştaş (22) ile yaptı. 150 manken arasından seçilen Öykü, “Gucci defilesinde yürüyen ilk Türk olmanın heyecanını yaşadım. New York ve Londra’da 12 defilede yer aldım. 2 Ekim’de Paris’te podyuma çıkacağım” dedi.
24.09.2019 Magazin
Podyumda 'vahşi batı' rüzgarı esti
Podyumda 'vahşi batı' rüzgarı esti Modaevleri yeni sezon koleksiyonlarını bir bir görücüye çıkarmaya başladı. Bu defilelerin en ilgi çekenlerinden biri de model Elsa Hosk'un podyumda yürüdüğü defile oldu...
10.09.2019 Magazin
Aleyna Tilki'nin ilginç tarzı
Aleyna Tilki'nin ilginç tarzı İstanbul Fashion Week'te defileleri izlemeye giden Aleyna Tilki, giyim tarzı ile dikkat çekti
22.03.2019 Magazin
Suriyeli sığınmacı kadınların tasarımları Londra'da
Suriyeli sığınmacı kadınların tasarımları Londra'da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın desteğiyle modacı Zeynep Kartal’ın Suriyeli sığınmacı kadınlarla hazırladığı tasarımlar Londra’da sunulacak
16.02.2019 Gündem
Musayeva özel hazırlandı!
Musayeva özel hazırlandı! Günay Musayeva, 13 Şubat’ta New York Moda Haftası’nda gerçekleşecek ‘Affair: The Butterfly Effect’ defilesinde yürüyecek.
6.02.2019 Magazin
Merakla bekleniyordu! Acun Ilıcalı'nın eski eşinden ilk yorum...
Merakla bekleniyordu! Acun Ilıcalı'nın eski eşinden ilk yorum... Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanması için ne dedi? Ilıcalı, iki kızının annesi Zeynep Yılmaz'dan Şeyma Subaşı'dan çocuk yaptıktan sonra boşanmıştı.
29.11.2018 Magazin
Chanel plajı
Chanel plajı PARİS Moda Haftası’nın finaline Chanel İlkbahar/Yaz 2019 defilesi damga vurdu.
2.10.2018 Magazin
Modanın kalbi Milano’da
Modanın kalbi Milano’da Milan Moda Haftası 2019 ilkbahar yaz sezonu 18-24 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Biz de moda haftasının en iyilerini sizler için derledik.
30.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Moda Haftası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki moda haftası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.