Mobil Oyun

Mobil Oyun

Son dakika Mobil oyun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mobil oyun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mobil oyun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mobil Oyun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mobil oyun gelişmeleri de dahil olmak üzere 714 mobil oyun haberi bulunmuştur. Tüm mobil oyun haberleri aşağıda listelenmiştir.
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, realme 11'i tanıtarak mobil oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirdi. realme 11, segmentinin en iyi oyun telefonu olma iddiasını güçlü oyun odaklı performans özellikleriyle destekliyor.
5.02.2024 Advertorial
Efootball 2024 ne zaman çıkacak? Türkiye Efootball 2024 sunucu bakımı ne zaman bitecek, Konami bakım ne zaman bitiyor 2024, PES bakım ne zaman bitecek 18 Ocak 2024?
Efootball 2024 ne zaman çıkacak? Türkiye Efootball 2024 sunucu bakımı ne zaman bitecek, Konami bakım ne zaman bitiyor 2024, PES bakım ne zaman bitecek 18 Ocak 2024? Efootball sunucu bakımı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Mobil oyun sevenler Efootball oyunu bakıma girdiğinden sunucu bakımının ne zaman biteceğini araştırıyor. Konami tarafından geliştirilen ve “PES” olarak da bilinen oyunun ne zaman açılacağı da sorgulanıyor. Peki, Efootball (PES) sunucu bakımı ne zaman, saat kaçta bitecek? Efootball 2024 ne zaman çıkacak, PES ne zaman açılacak ve güncellenecek? İşte Efootball 2024 sunucu bakımı 18 Ocak 2024…
18.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti...
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti... İstanbul merkezli Dream Games'in geliştirdiği mobil oyun Royal Match, ünlü rakibi Candy Crush'ı tahtından indirerek en çok gelir elde eden oyun haline geldi.
25.12.2023 Ekonomi
4 milyon dolar tohum yatırım aldı, değerlemesi 39 milyon dolara ulaştı
4 milyon dolar tohum yatırım aldı, değerlemesi 39 milyon dolara ulaştı Mobil oyun girişimi Passion Punch, web3 dönüşümüyle beraber 4 milyon dolar tohum yatırım aldı.
20.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor  vivo V23 5G çift selfie kamerası, yüksek performans, 5G deneyimi ve renk değiştiren tasarımıyla Türkiye’de birçok ilke imza attı. Biz de bu yazımızda vivo’nun V serisi ailesine katılan yeni modeli V23 5G’nin dikkat çeken özelliklerini sizler için sıraladık.
8.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Değeri 2,75 milyar dolara ulaştı! Dünyanın en değerli oyun şirketleri arasına girdi
Değeri 2,75 milyar dolara ulaştı! Dünyanın en değerli oyun şirketleri arasına girdi Üçüncü yatırım turunda, 255 milyon dolarlık yeni yatırım almayı başaran Dream Games, 2,75 milyar dolar değerlemeye ulaşarak dünyanın en değerli mobil oyun şirketlerinden biri oldu.
18.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Burcu Esmersoy: İçimde kelebekler uçuşuyor
Burcu Esmersoy: İçimde kelebekler uçuşuyor Burcu Esmersoy’un bir mobil oyun şirketinin kurucu ortağı olan Nazım Akmandil ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.
20.12.2021 Magazin
2021 yılına Hadise damgası!
2021 yılına Hadise damgası! Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla magazin gündeminde olan, iş insanı Mehmet Dinçerler ile mutlu bir beraberlik sürdüren Hadise, önceki akşam Antalya Belek'te 2021 yılının 11'inci konserini verdi.
16.12.2021 Magazin
‘Zekanın gücü’ öğretilmiş çaresizlikten umuda yelken açtılar...
‘Zekanın gücü’ öğretilmiş çaresizlikten umuda yelken açtılar... Ardahan Bilim ve Sanat Okulu'nda öğrenim gören öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Zeka Gücü Projesi kapsamında teknoloji eğitimi aldılar. Öğretilmiş çaresizlikten bir umuda yelken açtılar. Bu sayede hayallerini gerçekleştiren gençler, "Ardahan'ın makus talihini değiştireceğiz" diyor.
30.10.2021 Eğitim
Mobil oyuna ayrılan vakit yüzde 40 arttı!
Mobil oyuna ayrılan vakit yüzde 40 arttı! Akıllı telefonlarda geçirilen vakitler arttıkça, sosyal medya mecralarının yanı sıra mobil oyunların da önemi günden güne artıyor. Mobil uygulama pazarına ilişkin hazırlanan 2021 yılı raporunun önemli veriler sağladığını belirten uzmanlar, yatırımların yüzde 75’inin oyun sektörüne yapıldığına ve yatırım tutarının da 100 milyar doları bulduğuna dikkat çekti. Uzmanlar, Türkiye’nin mobil oyun uygulamalarında harcadığı vaktin yüzde 40 oranında artış gösterdiği ve tüm dünya genelinde üçüncü sırada yer aldığı bilgisinin de aynı raporda yer aldığını ifade ediyor.
25.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Oyun platformunu ABD'li şirkete satacak
Oyun platformunu ABD'li şirkete satacak Sony Group, bünyesindeki GSN Games çevrim içi oyun platformunu, ABD'li mobil oyun şirketi Scopely'e 1 milyar dolara satacak.
21.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Avrupa’nın ‘Silikon Vadisi’ İstanbul
Avrupa’nın ‘Silikon Vadisi’ İstanbul Dünyaca ünlü İngiliz gazetesi Financial Times, teknoloji yatırımları açısından bu yılın en sıcak fikirlerinin Silikon Vadisi’nden değil İstanbul’dan çıktığını yazdı. ‘Türkiye nasıl Avrupa teknolojisinin yıldızı oldu’ başlıklı gazetenin haberinde, İstanbul’un teknoloji alanında potansiyelinin yüksek olduğuna dikkat çekti.
13.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Mobil oyunlara 44,7 milyar dolar harcandı
Mobil oyunlara 44,7 milyar dolar harcandı Küresel uygulama harcamaları 2021 yılının ilk yarısında yüzde 24 artarak 65 milyar dolara yaklaşırken sadece mobil oyunlara 44,7 milyar dolar harcama yapıldığı belirlendi.
30.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Her yıl katlanarak artıyor! 90 milyar doları aştı
Her yıl katlanarak artıyor! 90 milyar doları aştı Koronavirüs dönemi pek çok şirket ve sektöre yaradı. Bu sektörlerden biri olan mobil oyun sektörü ise her yıl büyümesini katlayarak artırmayı başarıyor. En son rakamlara göre 90 milyar doları aşan tahminler, ilerleyen yıllarda daha da artacağına işaret ediyor.
10.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk oyun geliştiricileri sektörün devleriyle bir araya gelecek
Türk oyun geliştiricileri sektörün devleriyle bir araya gelecek Türk oyun geliştiriciler ile oyun sektörünün önde gelen firmaları 'Mobidictum Business Network’ etkinliğinde bir araya gelecek. Etkinliğin, yeni iş birlikleri ve yeni yatırımları gündeme getirmesi bekleniyor.
2.05.2021 Ekonomi
Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer 2 milyar dolarla kaçtı... 'Kardeşim bizi de vurup gitti'
Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer 2 milyar dolarla kaçtı... 'Kardeşim bizi de vurup gitti' Son dakika haberine göre; Kripto para alım satımı yapılan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in, piyasadan topladığı milyonlarca dolarla yurtdışına kaçtığı ileri sürüldü. Başsavcılık konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Thodex müşterileri firmanın merkezine gitti. Özer’in ağabeyi Güven Özer, “Nasıl böyle bir şey yaptı, anlayamadım. Çok akıllı ve dürüst bir çocuktur. Bizi de vurup gitti” dedi. Akşam saatlerinde ise Faruk Fatih Özer açıklama yaparak, “Birkaç gün içinde Türkiye’ye döneceğim” dedi.
23.04.2021 Ekonomi
Mobil cihazlardan alışverişin artması bekleniyor
Mobil cihazlardan alışverişin artması bekleniyor Akıllı telefonlar markalar için gelir kapısı olmayı sürdürürken ankete katılanların yüzde 76'sı Ramazan alışverişini yaparken akıllı telefonlarını kullanacağını, yüzde 66'sı ise uygulama içinden alışveriş yapacağını kaydetti.
3.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı Yerli oyun yayıncılarının geliştirdiği mobil oyunlar, 5 üzerinden ortalama 3,94 beğeni puanıyla genel ortalamanın (3,76) üzerinde performans sergiledi.
29.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk yazılımcılar geliştiriyor! En çok indirilenler listesine girdiler
Türk yazılımcılar geliştiriyor! En çok indirilenler listesine girdiler Ege Üniversitesi Teknoparkında faaliyet gösteren mobil oyun yazılım şirketi kurucusu Mert Can Kurum, mart ayında ABD'de en çok indirilen 10 oyundan 6'sının Türk şirketleri tarafından geliştirildiğini söyledi.
25.03.2021 Bilim ve Teknoloji
"Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu" çevrim içi düzenledi
"Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu" çevrim içi düzenledi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Firmaları ve girişimcileri dijital dünyaya hazırlıyoruz. Bu kapsamda, KOBİ’leri dijital ortama taşımak ve teknolojik altyapılarını geliştirmek için projeler üretiyoruz." dedi.
22.03.2021 Bilim ve Teknoloji
100 kişiden 42'si günde en az bir defa mobil oyun oynuyor
100 kişiden 42'si günde en az bir defa mobil oyun oynuyor AdColony’nin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde gerçekleştirdiği araştırmaya göre, her 100 kişiden 88'i mobil oyun oynarken her 100 kişiden 42'si günde en az bir defa mobil oyun oynuyor.
6.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli oyun şirketinin ilk oyunu şubatta çıkıyor
Yerli oyun şirketinin ilk oyunu şubatta çıkıyor Eylül ayında 400 bin dolar yatırım alan yerli oyun şirketi Axell Studio, ilk oyunu Back Streets’in fragmanını yayınladı. Oyunun şubat ayında çıkması planlanıyor.
14.01.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Mobil Oyun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mobil oyun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.