Mit Tır'ları Davası

Mit Tır'ları Davası

Son dakika MİT TIR'ları davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MİT TIR'ları davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MİT TIR'ları davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mit Tır'ları Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mit tır'ları davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 mit tır'ları davası haberi bulunmuştur. Tüm mit tır'ları davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT Tır'ları olayı nedir? MİT tırları davası: Ne olmuştu, nasıl sonlandı?
MİT Tır'ları olayı nedir? MİT tırları davası: Ne olmuştu, nasıl sonlandı? Adana ve Hatay'da MİT TIR'larının durdurulmasını organize ettikleri gerekçesiyle FETÖ/PDY'nin 11 "sivil imamı" ile eski bir tuğgeneralin de aralarında bulunduğu 50 sanıktan 27'si 1 yıl 10 ay 15 gün ile ağırlaştırılmış müebbet arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. İşte MİT Tırları olayı hakkındaki detaylar…
30.10.2020 Gündem
Son dakika: Enis Berberoğlu'nun cezası belli oldu!
Son dakika: Enis Berberoğlu'nun cezası belli oldu! İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, durdurulan MİT tırları görüntülerini eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a ilettiği iddiasıyla yargılanan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nu 5 yıl 10 ay hapisle cezalandırarak, tutukluluk halinin devamına hükmetti.
13.02.2018 Gündem
"Hero" tişörtü giyen sanığın avukatı tutuklandı
"Hero" tişörtü giyen sanığın avukatı tutuklandı "Hero" tişörtü giyen darbe sanığı Gökhan Güçlü'nün avukatı Deniz Akbulut, MİT TIR'larının durdurulmasına yönelik soruşturma kapsamında tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Enis Berberoğlu istinaf başvurusunda bulundu
Enis Berberoğlu istinaf başvurusunda bulundu Yargılandığı MİT TIR'ları davasından, "Devletin güvenliği veya iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibariyle gizli kalması gereken bilgileri siyasal veya askeri casusluk maksadıyla açıklamak" suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılan Enis Berberoğlu, İstinaf Mahkemesi'ne başvurarak cezaya itiraz etti.
29.09.2021 Gündem
Enis Berberoğlu'nun tutukluluğuna itiraz reddedildi
Enis Berberoğlu'nun tutukluluğuna itiraz reddedildi CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun 25 yıl hapse çarptırılarak tutuklanmasının ardından avukatlarının İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne yaptığı itiraz reddedildi. İtiraz bir üst mahkeme İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.
29.09.2021 Gündem
MİT TIR'ları davasında karar!
MİT TIR'ları davasında karar! MİT TIR'larının durdurulması davasında karar çıktı. Yargıtay, Adana ve Hatay'daki MİT TIR'larının durdurulması davasında, sanıkların eylemleri örgütsel talimatla gerçekleştirdiği sonucuna vardı.
28.06.2019 Gündem
Son dakika... Enis Berberoğlu yeniden yargılanacak
Son dakika... Enis Berberoğlu yeniden yargılanacak İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, yerel mahkeme tarafından CHP Milletvekili Enis Berberoğılu'na verilen 25 yıl hapis cezasını bozdu.
9.10.2017 Siyaset
Cihan Kansız hakkında kırmızı bülten
Cihan Kansız hakkında kırmızı bülten Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Selam Tevhid soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasına yönelik soruşturmanın yargı ayağını oluşturan ve binlerce kişi hakkında usulsüz dinleme kararı vermekle suçlanan 54 hakim ve savcının yargılandığı davanın görülmesine başlandı. Davanın firari sanıklarından eski "Ergenekon" davası savcısı Cihan Kansız hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
13 askeri personele müebbet hapis!
13 askeri personele müebbet hapis! MİT TIR’larını durduran 13 askere casusluk davası
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mit Tır'ları Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mit tır'ları davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.