Miri Regev

Miri Regev

Son dakika miri regev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan miri regev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını miri regev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Miri Regev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan miri regev gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 miri regev haberi bulunmuştur. Tüm miri regev haberleri aşağıda listelenmiştir.
BAE'ye ait uçak ilk kez İsrail hava sahasını kullandı
BAE'ye ait uçak ilk kez İsrail hava sahasını kullandı İsrail Ulaştırma Bakanlığı, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Etihad Hava Yolu şirketine ait bir uçağın ilk kez İsrail hava sahasını kullandığını açıkladı.
14.10.2020 Dünya
Orta Doğu'da tarihi dönüm noktası! Müttefik oluyorlar
Orta Doğu'da tarihi dönüm noktası! Müttefik oluyorlar Orta Doğu'da kartlar yeniden karıştırılıyor. İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn arasında varılan ilişkilerin normalleştirilmesine yönelik anlaşmalar, Beyaz Saray'da imzalandı.
16.09.2020 Dünya
Filistin Birleşik Arap Emirlikleri'nin yardım malzemelerini reddetti
Filistin Birleşik Arap Emirlikleri'nin yardım malzemelerini reddetti Filistin Yönetimi, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) yeni tip corona virüs (Kovid-19) ile mücadele için İsrail üzerinden Filistin'e gönderdiği yardım malzemelerini geri çevirdi.
21.05.2020 Dünya
İsrailli bakandan "Filistinli liderlere suikast düzenlenmesi" çağrısı
İsrailli bakandan "Filistinli liderlere suikast düzenlenmesi" çağrısı İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, abluka altındaki Gazze Şeridi'nden atılan roketin başkent Tel Aviv'in kuzeyinde bir eve isabet etmesinin ardından Hamas ve İsami Cihad hareketi liderlerine karşı suikast düzenlenmesi çağrısı yaptı.
25.03.2019 Dünya
'Arap ülkeleriyle Filistinsiz normalleşme devam ediyor'
'Arap ülkeleriyle Filistinsiz normalleşme devam ediyor' İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Filistin ile herhangi bir diplomatik süreç gerçekleştirmeksizin Arap ülkeleriyle normalleşme sürecinin devam ettiğini açıkladı.
17.12.2018 Dünya
Netanyahu Suudi Arabistan'la ilişkileri düzeltmeye çalışıyor
Netanyahu Suudi Arabistan'la ilişkileri düzeltmeye çalışıyor İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun gelecek yıl yapılacak genel seçim öncesinde Körfez ülkelerinden Suudi Arabistan'la ilişkileri düzeltmeye çalıştığı ifade edildi.
9.12.2018 Dünya
Netanyahu, Bahreyn'i ziyaret edecek
Netanyahu, Bahreyn'i ziyaret edecek İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yakında ülkesinin "diplomatik ilişkisi" bulunmayan Körfez ülkelerinden Bahreyn'i ziyaret edeceği açıklandı.
23.11.2018 Dünya
İsrail ile BAE arasındaki yakınlaşma devam ediyor
İsrail ile BAE arasındaki yakınlaşma devam ediyor İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev'in ardından İletişim Bakanı Eyüp Kara da Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret etti.
30.10.2018 Dünya
İsrailli bakandan Abu Dabi'de cami ziyareti
İsrailli bakandan Abu Dabi'de cami ziyareti İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, Abu Dabi'deki Şeyh Zayid Camisi'ni ziyaret etti.
29.10.2018 Dünya
BAE'de İsrail ulusal marşı çalındı
BAE'de İsrail ulusal marşı çalındı İsrail ulusal marşı (Hatikva), Katar'ın ardından başka bir körfez ülkesi Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'de çalındı.
28.10.2018 Dünya
İsrail'den Trump'a tepki: Filistin devleti kurulamaz
İsrail'den Trump'a tepki: Filistin devleti kurulamaz Yahudi Evi Partisi lideri ve İsrail Eğitim Bakanı Naftali Benet, Trump'ın İsrail'in gerçek bir dostu olduğunu ancak Yahudi Evi Partisi hükümette kaldığı müddetçe, Filistin devletinin kurulamayacağını iddia etti
27.09.2018 Dünya
Adnan Oktar’ın dış bağlantısında kilit isim Babuna
Adnan Oktar’ın dış bağlantısında kilit isim Babuna Adnan Oktar ve grubunun geçmişe dönük yurtdışı bağlantıları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu temasların neredeyse tamamında yer alan isimlerin başında ise Oktar Babuna ismi dikkat çekiyor.
23.08.2018 Gündem
'Kudüs elbisesi'yle Cannes'a gelen İsrailli Bakan'a şok!
'Kudüs elbisesi'yle Cannes'a gelen İsrailli Bakan'a şok! İsrail Kültür Bakanı Miri Regev'in Cannes Film Festivali'ne giydiği 'birleşik Kudüs elbisesi' tepki çekti. Sosyal medya, elbisenin daha 'gerçekçi' versiyonlarıyla doldu taştı...
20.05.2017 Dünya
İsrailli bakandan ABD'ye Kudüslü etek yanıtı
İsrailli bakandan ABD'ye Kudüslü etek yanıtı İsrail Spor ve Kültür Bakanı Miri Regev, Cannes Film Festivali’ne katıldığı elbise tartışmalara yol açtı.
18.05.2017 Dünya
‘O aileyi vurmalıydı’
‘O aileyi vurmalıydı’ Batı Şeria’nın Ramallah kentinde cuma günü İsrail askerinin gözaltına almaya çalıştığı çocuğun görüntüleri konuşulmaya devam ederken, İsrail Kültür Bakanı Miri Regev’den tartışılacak bir açıklama geldi...
31.08.2015 Dünya
İsrailli bakandan o görüntüler hakkında korkunç yorum
İsrailli bakandan o görüntüler hakkında korkunç yorum Batı Şeria'nın Ramallah kentindeki Nebi Salih bölgesinde cuma günü İsrail askerinin gözaltına almaya çalıştığı çocuğun görüntüleri konuşulmaya devam ederken, İsrail Kültür Bakanı Regev tartışılacak bir açıklama yaptı.
31.08.2015 Dünya
İsrail dışında herkes memnun
İsrail dışında herkes memnun Uluslararası kamuoyunun memnuniyetle karşıladığı nükleer anlaşma, beklendiği gibi İsrail yönetiminin sert tepkisine neden oldu...
14.07.2015 Dünya
Koalisyon kuruldu! Yeni hükümet göreve bu akşam başlıyor
Koalisyon kuruldu! Yeni hükümet göreve bu akşam başlıyor İsrail'de 34. hükümet bu akşam mecliste düzenlenecek törenle göreve başlayacak.
14.05.2015 Dünya
'Neden kınamadık?'
'Neden kınamadık?' 90’lık muhabir Beyaz Saray sözcüsüne Türkiye dersi verdi. İşte sözcü ile Thomas’ın diyalogları:
2.06.2010 Dünya
Likud vekilinden Arap vekile: "Hain!"
Likud vekilinden Arap vekile: "Hain!" Gemideki eylemcilerin arasına katılan ve İsrail polisi tarafından tutulduğu Aşdod'daki gözetim merkezinden dün salıverilen İsrail parlamentosunun ilk kadın Arap milletvekili olan Balad partisi üyesi Hanen Zubi, parlamentoda sözlü saldırıya uğradı...
2.06.2010 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Miri Regev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki miri regev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.