Minübüs

Minübüs

Son dakika minübüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan minübüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını minübüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Minübüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan minübüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 minübüs haberi bulunmuştur. Tüm minübüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda araçların geçişi yasaklandı!
Bayramda araçların geçişi yasaklandı! Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde Ramazan Bayramı süresince kamyon, TIR, iş makinesi, 33 kişi ve üzeri kapasiteli otobüs ile 19 ila 32 kişilik midibüslerin geçişi yasaklandığı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sarıyer'de minibüsçülerle sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sarıyer'de minibüsçülerle sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'de minibüs durağına uğrayarak, minibüsçülerle sohbet etti. Minibüs şoförlerinden birinin annesi ile telefonda konuştu.
10.04.2021 Siyaset
Seyir halindeki minibüsten atladı, hayatını kaybetti
Seyir halindeki minibüsten atladı, hayatını kaybetti İzmir'in Ödemiş ilçesinde, eşiyle tartıştıktan sonra seyir halindeki minibüsten atladığı iddia edilen kadın hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
22.08.2020 Yaşam
Hakkari'de bir araç uçuruma yuvarlandı! Çok sayıda ölü var...
Hakkari'de bir araç uçuruma yuvarlandı! Çok sayıda ölü var... Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Cilo-Sat Dağları bölgesine pikniğe giden, Milli Eğitim personeli ve sivillerin bulunduğu minibüs, şarampole yuvarlandı. Kazada 4'ü personel 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu.
3.08.2020 Gündem
Minibüs şoförünün 2 kız kardeşe saldırısı kamerada
Minibüs şoförünün 2 kız kardeşe saldırısı kamerada Bahçeşehir'den Esenyurt'a gitmek için minibüse binen iki kız kardeş, "tehlikeli araç kullanıyorsunuz, korkuyoruz" diyerek uyardıkları şoförün saldırısına uğradı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
2.12.2019 Yaşam
Türkiye'yi ağlatan o çocuk bakın kimin oğlu çıktı
Türkiye'yi ağlatan o çocuk bakın kimin oğlu çıktı Bodrum'da, yolcu minibüsünün çarpması sonucu yaralanan ve olay yerinde başucunda ağlayan annesini "Bir şeyim yok, ağlama" diyerek teselli etmeye çalışan Ömer Faruk Odabaşı'nın Süper Amatör Lig'de mücadele eden Turgutreisspor'da uzun yıllar forma giyen Murat Odabaşı'nın oğlu olduğu öğrenildi. Yaşından oldukça olgun bir davranışla annesini teselli eden Ömer Faruk Odabaşı ne yazık ki kurtarılamadı.
5.07.2018 Yaşam
‘Mavi gözlümün yüzüne bakamadım’
‘Mavi gözlümün yüzüne bakamadım’ Leyla’dan 18 gün sonra acı haber geldi. Dede Zeki Aydemir Leyla’nın sırtında yaralar olduğunu belirterek “Yüzüne bakamadım. Mavi gözlümü bu hale getirenlerin bulunup adalet önünde hesap versin” diye gözyaşı döktü.
2.07.2018 Gündem
Son dakika: Leyla'dan acı haber geldi
Son dakika: Leyla'dan acı haber geldi Ağrı'da, 18 gün önce, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'den acı haber geldi. Ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde bulundu. Leyla'nın üzerinde sadece fotoğraflarda boynunda takılı olan mavi boncuklu kolyesinin bulunduğu ifade edildi.
3.07.2018 Gündem
Son dakika... Antalya'da facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika... Antalya'da facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var Antalya'nın Kemer ilçesi'nde minübüs ile otomobil çarpıştı. Kazada 4 kişinin hayatını kaybettiği 2 'si ağır 5 kişinin yaralandığı bildirildi. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevkedildi.
3.05.2018 Yaşam
Engelli gence minibüste feci dayak
Engelli gence minibüste feci dayak Adana'da konuşma engelli bir genç, eve gitmek bindiği minibüste tartıştığı 3 kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Minibüsün güvenlik kamerasına da yansıyon olay, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan tarafından da sosyal medya üzerinden paylaşıldı.
14.01.2018 Yaşam
Hayvan pazarından kaçan boğa kadına saldırdı
Hayvan pazarından kaçan boğa kadına saldırdı MALTEPE Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi'nde 13.30 sıralarında meydana geldi. Maltepe Tugay yolu'nda bulunan hayvan pazarından kaçan boğa, minübüs yoluna girdi
31.08.2017 Yaşam
Minibüs, traktöre çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Minibüs, traktöre çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Samsun'un Bafra ilçesinde, minibüsün çarptığı traktörün sürücüsü Sami Balta hayatını kaybetti, araçlarda bulunan 2 kişi yaralandı.
24.05.2017 Yaşam
İstekleri şaşırttı
İstekleri şaşırttı Hindistan’ın en büyük şehri Mumbai’de konser vermeye hazırlanan Kanadalı popçu Justin Bieber adeta dünyaları istedi
4.05.2017 Magazin
9 kız öğrenciye cinsel istismar
9 kız öğrenciye cinsel istismar İstinaf Mahkemesi, Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, 15 yaşından küşük 9 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunan minibüs şoförüne, "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan verdiği 27 yıl 6 aylık hapis cezasını kaldırdı.
14.02.2017 Yaşam
E-5'te seyir halindeki minibüs cayır cayır yandı
E-5'te seyir halindeki minibüs cayır cayır yandı Sürücüler tehlikeye aldırış etmeden yanan minibüsün yanından geçti
30.12.2016 Yaşam
IŞİD sonu oldu! Adım adım tuzağa düşüş...
IŞİD sonu oldu! Adım adım tuzağa düşüş... Raşid Tuğral, 2 Ocak 2015 günü Finlandiya'nın Oulu Tren İstasyonu’ndan Türkiye'ye doğru yola çıktı. Tuğral, aynı ay şiddete dayalı aşırılığın yolunu seçerek IŞİD'e katıldı
17.06.2021 Dünya
Saldırıdan önce taksiye çarpıp...
Saldırıdan önce taksiye çarpıp... Diyarbakır ‘daki bomba yüklü aracın transit bir minübüs olduğu Çevik Kuvvet Şube müdürlüğüne girmeye çalıştığı belirtildi Görgü tanıkları Minübüsün Çevik Kuvvet binasına gelmeden önce bir taksiyle çarpıştığı taksicinin minübüsün önünü kestiği ve araçtaki bomba düzeneğini görünce “bomba” diye bağırdığı ve bu sırada patlamanın meydana geldiğini belirttiler...
29.09.2021 Gündem
Trafik kazalarında çok sayıda ölü ve yaralı var!
Trafik kazalarında çok sayıda ölü ve yaralı var! Bingöl, Elazığ, Sinop ve Kütahya'da meydana gelen 5 kazada 12 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Taksiciyi gözünü kırpmadan bıçaklamış!
Taksiciyi gözünü kırpmadan bıçaklamış! BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde taksi şoförü, 48 yaşındaki Osman Şahin, iddiaya göre alkollü müşterisi Faruk A...
8.09.2016 Yaşam
Yolcu almak için giderken, indirdiği yolcuyu ezdi
Yolcu almak için giderken, indirdiği yolcuyu ezdi AĞRI’nın Doğubayazıt ilçesinde bir yolcuyu almak için geri geri giden minübüs şoförü, durakta indirdiği yolcusuna çarparak ölümüne neden oldu...
26.08.2016 Yaşam
Köprü ve otoyol geçişlerine zam! İşte yeni tarife...
Köprü ve otoyol geçişlerine zam! İşte yeni tarife... Köprü ve otoyol geçişlerine zam geldi. Yeni tarife bu gece yarısından itibaren uygulanmaya başladı.
3.01.2016 Ekonomi
Korkunç kaza! 3 kişi yanarak öldü
Korkunç kaza! 3 kişi yanarak öldü ÇANAKKALE’de minibüs ile çarpışarak alev alan otomobilde 3 kişi yanarak öldü...
3.07.2015 Yaşam
En çok çalınan araç BMW X6
En çok çalınan araç BMW X6 Her üç Almandan birinde aracım çalınacak korkusu var...
23.04.2015 Dünya
Özgecan travması minibüsçüleri sokağa döktü
Özgecan travması minibüsçüleri sokağa döktü MERSİN’de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın bindiği minibüsün şoförü tarafından vahşice katledilmesi sonrası toplumda minibüse yalnız binme korkusuna dayalı travma oluştuğuna dikkat çeken Yenifoça’lı minibüsçüler, sokağa döküldü...
27.02.2015 Yaşam
Zırhlı minübüs aldı!
Zırhlı minübüs aldı! Bülent Ersoy’un yapımcısı Fevzi Siverek, divanın bir dediğini iki etmiyor...
1.11.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Minübüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki minübüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.