Milorad Mazic

Milorad Mazic

Son dakika milorad mazic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milorad mazic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milorad mazic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milorad Mazic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milorad mazic gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 milorad mazic haberi bulunmuştur. Tüm milorad mazic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yarı finalde Fransa'nın rakibi Belçika oldu
Yarı finalde Fransa'nın rakibi Belçika oldu Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Brezilya'ya 2-1 yenen Belçika yarı finale çıkarak Fransa'nın rakibi oldu.
6.07.2018 Arşiv
CANLI! Senegal-Kolombiya
CANLI! Senegal-Kolombiya Dünya Kupası H Grubu'nun kritik maçında Senegal ile Kolombiya son 16'ya kalmak için mücadele ediyor. Karşılaşmayı kazanan takım bir üst tura yükselecek, maçın berabere bitmesi durumunda da rakibinin 1 puan önüne geçecek olan Senegal üst tur biletini alacak.
28.06.2018 Arşiv
CANLI | Güney Kore - Meksika
CANLI | Güney Kore - Meksika 2018 FIFA Dünya Kupası F Grubu maçında Güney Kore ile Meksika kozlarını paylaşıyor.
23.06.2018 Arşiv
Şampiyonlar Ligi Mazic'in, Avrupa Ligi Kuipers'in
Şampiyonlar Ligi Mazic'in, Avrupa Ligi Kuipers'in İspanya'nın Real Madrid ile İngiltere'nin Liverpool takımları arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Sırp hakem Mazic düdük çalacak.
7.05.2018 UEFA Avrupa Ligi
Karadağ - Türkiye
Karadağ - Türkiye A Milli Futbol Takımı, ikinci hazırlık maçında deplasmanda Karadağ ile karşılaşıyor.
27.03.2018 Futbol
A Milli Takım Karadağ ile karşılaşacak
A Milli Takım Karadağ ile karşılaşacak Ay-yıldızlı ekip, hazırlık maçında yarın deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak. Podgorica Şehir Stadı'nda TSİ 20.10'da başlayacak müsabakada Sırp hakem Mazic düdük çalacak
26.03.2018 Futbol
Futbolda milli mesai başlıyor
Futbolda milli mesai başlıyor A Milli Futbol Takımı, 23 Mart Cuma günü Antalya'da İrlanda Cumhuriyeti, 27 Mart Salı günü de deplasmanda Karadağ ile oynayacağı özel maçlar için yarın İstanbul'da toplanacak.
18.03.2018 Futbol
Saha savaş alanına döndü! Çok sayıda yaralı var
Saha savaş alanına döndü! Çok sayıda yaralı var Sırbistan Süper Ligi'nin 22. haftasında Partizan, konuk ettiği Kızılyıldız ile 1-1 berabere kalırken, dev maça olaylar damga vurdu.
13.12.2017 Futbol
3 hakemimize büyük görev!
3 hakemimize büyük görev! FIFA kokartlı hakemlerimiz Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun, Rusya'daki organizasyonda görev alacak.
17.11.2017 Arşiv
Monaco - Beşiktaş
Monaco - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında Beşiktaş, zorlu Monaco deplasmanına konuk oluyor.
17.10.2017 Beşiktaş
Dev maçın hakemi belli oldu!
Dev maçın hakemi belli oldu! Beşiktaş'ın Salı günü Monaco ile deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi G Grubu maçını Sırp Milorad Mazic yönetecek.
15.10.2017 Beşiktaş
Kamerun ile Avustralya yenişemedi
Kamerun ile Avustralya yenişemedi FIFA Konfederasyon Kupası B Grubu karşılaşmasında Kamerun ile Avustralya 1-1 berabere kaldı.
22.06.2017 Futbol
UEFA, final hakemlerini açıkladı
UEFA, final hakemlerini açıkladı UEFA Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi'nde 2016-17 sezonu final maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
12.05.2017 UEFA Avrupa Ligi
Beşiktaş - Lyon
Beşiktaş - Lyon Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki tarihinin en önemli maçlarından birinde Lyon'u ağırlıyor.
20.04.2017 Beşiktaş
Beşiktaşlı taraftarlar coşkuyla Lyon maçını bekliyor
Beşiktaşlı taraftarlar coşkuyla Lyon maçını bekliyor Fransız ekibi Olympique Lyon ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş karşılaşması öncesi Köyiçi'nde toplanan Beşiktaşlı taraftarlar, coşkuyla maç saatini bekliyor.
20.04.2017 Futbol
Beşiktaş Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (BJK maçı şifresiz mi)
Beşiktaş Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (BJK maçı şifresiz mi) Beşiktaş Lyon maçına artık saatler kaldı. Avrupa arenasındaki tek temsilcimiz Beşiktaş için Lyon maçında tüm Türkiye tek yürek olacak. Kalp atışlarının saatler geçtikçe hızlandığı Beşiktaş Lyon maçında temsilcimiz Kara Kartal gol yemeden tek farklı galibiyet, 2 ve üstü farklı galibiyet alması halinde bir üst tura adını yazdıracak ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselecek. Peki Beşiktaş Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi şifresiz kanalda yayınlanacak?
20.04.2017 Futbol
Beşiktaş-Lyon maçını Milorad Mazic yönetecek
Beşiktaş-Lyon maçını Milorad Mazic yönetecek UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş'ın, Fransa'nın Lyon takımı ile 20 Nisan Perşembe günü oynayacağı çeyrek final rövanş maçının hakemi belli oldu.
18.04.2017 Beşiktaş
Bayern Münih Arsenal maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?
Bayern Münih Arsenal maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi'nin iki gediklisi Bayern Münih ile Arsenal bu gece karşı karşıya gelecekler. Son yıllarda sık sık eşleşen Alman temsilcisi Bayern Münih ile ''The Gunners'' lakaplı İngiliz temsilcisi Arsenal'in mücadelesi nefesleri kesecek. Peki Bayern Münih Arsenal maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?
23.09.2021 Futbol
Fenerbahçe taraftarına kavuştu
Fenerbahçe taraftarına kavuştu Avrupa Ligi'nde 100. maçına Manchester United karşısında çıkan Fenerbahçe'de taraftarlar maça yoğun ilgi gösterdi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Manchester United maçının hakemi neden değişti?
Fenerbahçe - Manchester United maçının hakemi neden değişti? Fenerbahçe - Manchester United maçının hakemi değişmişti.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe - ManU. maçının hakemleri değiştirildi
Fenerbahçe - ManU. maçının hakemleri değiştirildi Fenerbahçe-Manchester United maçının hakemi değiştirildi. Alman Manuel Grafe'nin yerine Sırbistan Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek...
1.11.2016 Fenerbahçe
Mustafa Çulcu: 'Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi'
Mustafa Çulcu: 'Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi' Mustafa Çulcu Benfica - Beşiktaş maçının 56. dakikasında Siyah-beyazlı ekibin penaltı beklediği pozsiyonu değerlendirdi.
24.09.2021 Beşiktaş
Benfica maçına Sırp hakem
Benfica maçına Sırp hakem UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki Benfica-Beşiktaş maçını Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek.
24.09.2021 Beşiktaş
Martin Skrtel: Bu tavırdan nefret ediyorum
Martin Skrtel: Bu tavırdan nefret ediyorum Martin Skrtel, ülkesi Slovakya’nın İngiltere’ye 1-0 yenildiği maçta kırmızı kart görmüştü. Tecrübeli savunmacı, maçın ardından İngiliz medyasının kendisini psikopat gibi göstermesine kızdı, “Bu tavırdan nefret ediyorum” dedi.
8.09.2016 Fenerbahçe
Formaların sırrı ortaya çıktı
Formaların sırrı ortaya çıktı A Milli Takımımımız'ın İspanya karşısında giydiği ve sosyal medyada büyük tepki gören formalarının sırrı ortaya çıktı
18.06.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Milorad Mazic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milorad mazic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.