Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown

Son dakika Millie Bobby Brown haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Millie Bobby Brown ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Millie Bobby Brown haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Millie Bobby Brown

haberleri sayfasında son dakika yaşanan millie bobby brown gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 millie bobby brown haberi bulunmuştur. Tüm millie bobby brown haberleri aşağıda listelenmiştir.
Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den nişan kutlaması!
Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den nişan kutlaması! Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, tam adı Jacob Hurley Bongiovi olan Jake Bongiovi ile iki ay önce nişanlanmıştı. Çift, bu mutluluklarını bir parti vererek sevdikleriyle birlikte kutladı. Millie Bobby Brown'un nişan kutlaması için üzerinde dantel detayları olan bir kıyafet giymeyi tercih ettiği görüldü.
4.06.2023 Magazin
Stranger Things'in yıldızından olay itiraf: Finn Wolfhard kötü öpüşüyordu
Stranger Things'in yıldızından olay itiraf: Finn Wolfhard kötü öpüşüyordu 'Stranger Things' dizisi ile şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Millie Bobby Brown, Vanity Fair'in YouTube kanalındaki programa katıldı. Yalan makinesine bağlanan oyuncu, rol arkadaşları hakkında konuştu. Millie Bobby Brown, dizideki erkek arkadaşı Mike Wheeler'ı canlandıran Finn Wolfhard'la kimyasının uyup uymadığıyla ilgili dikkat çeken bir yanıt verdi.
13.11.2022 Magazin
Millie Bobby Brown: Kim olduğunuzu bilmeden sizden nefret ediliyor olması gerçekten zor
Millie Bobby Brown: Kim olduğunuzu bilmeden sizden nefret ediliyor olması gerçekten zor 'Stranger Things' dizisi ile tanınan ABD'li oyuncu Millie Bobby Brown, nefret edilen biri olma duygusuyla nasıl mücadele ettiğini anlattı. 18 yaşındaki aktris "Henüz kim olduğunuzu bilmeden sizden nefret ediliyor olması gerçekten çok zor. Dolayısıyla 'Benim neyimden nefret ediyorlar?' diyorsunuz" ifadelerini kullandı
11.08.2022 Magazin
Cem Yılmaz'dan Bill Gates paylaşımı!
Cem Yılmaz'dan Bill Gates paylaşımı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisine dolandırıcılık amaçlı gönderilen bir e-maili ifşa etti. Twitter hesabından paylaşım yapan Yılmaz, "Dolandırıcılığın bile kalitesi düştü. Bill Gates diye mail atılır mı?" ifadelerini kullandı.
21.02.2022 Magazin
TV ve sinema dünyasının paylaşılamayan çocuk oyuncusu Millie Bobby Brown artık 18 yaşında! Paraya 'para' demiyor...
TV ve sinema dünyasının paylaşılamayan çocuk oyuncusu Millie Bobby Brown artık 18 yaşında! Paraya 'para' demiyor... Millie Bobby Brown TV ve sinema dünyasının paylaşılamayan genç kuşak oyuncularından biri, daha yaşı 20 bile değil ama akranlarının hayal bile edemeyeceği bir servetin sahibi. Kelimenin tam anlamıyla "parayla oynuyor" üstelik işitme kaybı olmamasına rağmen,
21.02.2022 Magazin
Kimse bilmiyordu! Millie Bobby Brown'dan 'Game of Thrones' itirafı
Kimse bilmiyordu! Millie Bobby Brown'dan 'Game of Thrones' itirafı 'Stranger Things' dizisi ile şöhrete kavuşan Millie Bobby Brown, yıllar sonra Game of Thrones dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu. 16 yaşındaki Brown, projenin seçmelerine katıldığını ancak reddedildiği için oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.
7.10.2020 Magazin
Troller beni yıldıramaz!
Troller beni yıldıramaz! Her yıl merakla beklenen ve sektörünün en iyilerinin belirlendiği MTV Film ve Dizi Ödülleri, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
19.06.2018 Magazin
7 yaşında vergi rekortmeni
7 yaşında vergi rekortmeni İnternette "Rich Kids of Today" (Günümüzün Zengin Çocukları) isimli site, dünyanın en çok kazanan çocuklarının listesini yaptı. Birinciliği, YouTube'daki kanalında üç yıldır oyuncakları deneyerek yorum yapan 7 yaşındaki Ryan aldı.
26.04.2018 Dünya
Dünya’nın en  etkili 100 ismi
Dünya’nın en etkili 100 ismi Time dergisi, her sene düzenli olarak yayımladığı ‘Dünya’nın en etkili 100 ismi’ listesini açıkladı.
21.04.2018 Dünya
Yağmur çilesi!
Yağmur çilesi! MTV Film ve TV Ödülleri önceki akşam Los Angeles’da düzenlenen görkemli törenle verildi. Kırmızı halı geçişinde bastıran yağmur ünlü isimlere zor anlar yaşattı
8.05.2017 Magazin
12 yaşında reklam yüzü oldu!
12 yaşında reklam yüzü oldu! Film dünyasının olduğu kadar moda dünyasının da en aranan isimleri arasına giren 12 yaşındaki yıldız Millie Bobby Brown, ilk büyük moda kampanyasında yer aldı.
26.01.2017 Magazin
Prenses Leia olmak istiyor
Prenses Leia olmak istiyor 2016’nın en sevilen yapımlarından biri olmayı başaran ‘Stranger Things’ ile ünlenen Millie Bobby Brown, Prenses Leia’yı canlandırmak istediğini açıkladı...
17.01.2017 Magazin
Yılın ismi Margot Robbie
Yılın ismi Margot Robbie İnternet Sinema Veritabanı (IMDb) tarafından yayımlanan ‘2016 yılının en çok aranan oyuncuları’ listesinin başında, son olarak Harley Quinn rolünü canlandıran Avustralyalı aktris Margot Robbie yer aldı
9.12.2016 Magazin
12 yaşında dünya yıldızı
12 yaşında dünya yıldızı Hollywood 12 yaşındaki İngiliz aktris Millie Bobby Brown’ın sürpriz yükselişini konuşuyor. Yapımcıların kıskacında olan Stranger Things dizisinin yıldızına film başına 13 milyon TL’lik teklif yağıyor
8.12.2016 Magazin
Herkes onu konuşuyor! Henüz 12 yaşında ama...
Herkes onu konuşuyor! Henüz 12 yaşında ama... Millie Bobby Brown, Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Nitekim 12 yaşındaki İngiliz oyuncunun, film başına 3 milyon sterlin (12,5 milyon milyon TL) kazanabilecek popülerliğe sahip olduğu belirtildi.
8.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Millie Bobby Brown ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki millie bobby brown haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.