Milli Yüzücü

Milli Yüzücü

Son dakika Milli Yüzücü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Yüzücü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Yüzücü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Yüzücü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli yüzücü gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 milli yüzücü haberi bulunmuştur. Tüm milli yüzücü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Polis memuru ortalığı kan gölüne çevirdi! Eski sevgilisini öldürdü erkek arkadaşını yaraladı
Polis memuru ortalığı kan gölüne çevirdi! Eski sevgilisini öldürdü erkek arkadaşını yaraladı İzmir'in Konak ilçesinde polis memuru A.E.Ö. (41), sokakta karşılaşınca tartıştığı eski kadın arkadaşı Elvin Özütaştan (42) ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'na (46), tabancayla kurşun yağdırdı. Vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özütaştan hayatına kaybederken, eski milli yüzücü olduğu belirtilen Berberoğlu ise tedaviye alındı. Olaydan sonra kaçan A.E.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.
3.10.2023 Yaşam
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor U17 Avrupa kadın sutopu şampiyonası, 29 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Manisa’da gerçekleşecek.
25.07.2023 Diğer Sporlar
AK Parti’de kadın aday oranı yüzde 18
AK Parti’de kadın aday oranı yüzde 18 AK Parti, milletvekili aday listelerinde 56’sı seçilebilecek yerden 113 kadın adaya yer verdi. AK Parti’nin kadın aday oranı yüzde 18 olurken bu adayların da yüzde 9’unun seçilecek yerden aday gösterildiği ifade ediliyor. AK Parti listelerinde toplam 113 kadın, 25 genç, 20 de 65 yaş üstü aday yer aldı. AK Parti bu yıl da listelerinden 5 engelli milletvekili adayı gösterdi.
11.04.2023 Gündem
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
Derya Büyükuncu'ya 8 yıl 2 aya kadar hapis istendi
Derya Büyükuncu'ya 8 yıl 2 aya kadar hapis istendi Koronavirüs olduğunu açıkladığı tarihlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı hakaret içerikli paylaşımlar tespit edilerek hakkında yakalama kararı çıkarılan eski milli yüzücü Derya Büyükuncu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Büyükuncu hakkında "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik zincirleme biçiminde alenen hakaret" suçundan 8 yıl 2 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.
19.08.2022 Gündem
Derya Büyükuncu’nun paylaşımı ile ilgili gelişme! Millilik lisansı iptal mi edilecek?
Derya Büyükuncu’nun paylaşımı ile ilgili gelişme! Millilik lisansı iptal mi edilecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte, koronavirüse yakalandıklarını açıklamasının ardından Derya Büyükuncu sosyal medya hesaplarından hakaret içerikli paylaşımlarda bulunmuştu. Derya Büyükuncu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Milli yüzücü Derya Büyükuncu’nun millilik lisansı iptal edilecek. İşte Derya Büyükuncu’nun paylaşımı ile ilgili son gelişmeler…
8.02.2022 Gündem
Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı
Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı çıkartıldığını açıkladı.
7.02.2022 Gündem
Yurtlarda kalan öğrencilere internet kotası müjdesi! İki kat artırılacak
Yurtlarda kalan öğrencilere internet kotası müjdesi! İki kat artırılacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kasapoğlu, 2021 yılında gerçekleşen ve 2022 yılında gerçekleşmesi hedeflenen projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. Kasapoğlu, bahar döneminde yurtlardaki ücretsiz internet kotasının iki kat artırılarak 32 GB’ye çıkarılacağını açıkladı.
7.02.2022 Gündem
Emre Sakçı kimdir? Dünya rekoru kıran milli yüzücü Emre Sakçı nereli, kaç yaşında, boyu kaç m?
Emre Sakçı kimdir? Dünya rekoru kıran milli yüzücü Emre Sakçı nereli, kaç yaşında, boyu kaç m? Milli yüzücü Emre Sakçı, erkekler 50 metre kurbağalamada 24.95'lik derecesiyle dünya kısa kulvar rekorunu kırdı. Peki, Emre Sakçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
28.12.2021 Gündem
Milli yüzücü Emre Sakçı, dünya rekoru kırdı!
Milli yüzücü Emre Sakçı, dünya rekoru kırdı! Milli yüzücü Emre Sakçı, Dünya Kısa Kulvar Şampiyonası 50 metre kurbağalamada 24.95'lik derecesiyle rekor kırdı.
27.12.2021 Diğer Sporlar
Milli yüzücü Viktoria Zeynep Güneş'ten tarihi başarı!
Milli yüzücü Viktoria Zeynep Güneş'ten tarihi başarı! Milli sporcu, Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda 400 metre bireysel karışıkta altın madalya kazanarak Türkiye'ye büyüklerdeki ilk Avrupa şampiyonluğunu getirdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli yüzücü Berke Saka, 200  metre sırtüstünde elemeleri geçemedi
Milli yüzücü Berke Saka, 200 metre sırtüstünde elemeleri geçemedi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 5. gününde 200 metre sırtüstü elemelerinde havuza giren milli yüzücü Berke Saka, yarı finale çıkamadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda milli sporcu Defne Taçyıldız, yarı finale çıktı
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda milli sporcu Defne Taçyıldız, yarı finale çıktı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 4. gününde milli yüzücü Defne Taçyıldız, 200 metre kelebekte yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Milli sporcu Berkay Ömer Öğretir yarı finale kalamadı
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Milli sporcu Berkay Ömer Öğretir yarı finale kalamadı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 4. gününde milli yüzücü Berkay Ömer Öğretir, 200 metre kurbağalama elemelerini geçemedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan Engelliler Haftası mesajı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan Engelliler Haftası mesajı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
11.05.2021 Gündem
Yaya geçitlerinde 'kırmızı çizgi' dönemi
Yaya geçitlerinde 'kırmızı çizgi' dönemi İçişleri Bakanlığı'nın trafikte yayaların geçiş üstünlüğüne yönelik 'Yayalar Kırmızı Çizgimiz' uygulaması hayata geçirildi. Ankara'daki etkinliğe katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sürücülere sesleniyorum, yaya öncelikli trafik kurallarına riayet edilirse bu çocuklarımız büyüyecek, ülkemiz için çok daha iyi bir noktaya gelecek" dedi.
30.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenenen "2021–2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"na konuştu. Erdoğan, "Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu." dedi.
2.02.2021 Siyaset
Milli yüzücü Emre Sakçı'dan bir tarihi başarı daha
Milli yüzücü Emre Sakçı'dan bir tarihi başarı daha Milli yüzücümüz Emre Sakçı, Uluslararası Yüzme Ligi 50 Metre Kurbağalamada 25.29'luk derecesiyle birinciliği alırken geçtiğimiz günlerde kırdığı Avrupa rekorunu geliştirip dünya rekorunu kıl payı ile kaçırdı ve dünyanın en iyi ikinci derecesini elde etti. Birinciliğe ulaşan Emre Sakçı, deprem felaketi ile sarsılan İzmir'i de unutmadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sümeyye Boyacı kimdir, kaç yaşındadır? Milli yüzücü Sümeyye Boyacı saçını kesti!
Sümeyye Boyacı kimdir, kaç yaşındadır? Milli yüzücü Sümeyye Boyacı saçını kesti! Milli yüzücü Sümeyye Boyacı sosyal medya hesabından paylaştığı saç kesim videosu ile gündem oldu. Videoda kendi saçlarını kesen Sümeyye Boyacı internette merak edilen isimler arasında geliyor. “Kollarım yok ama kimsenin görmediği kanatlarım var” diyen milli yüzücü Sümeyye Boyacı daha önce de Türkiye’den rol model olarak seçilerek Barbie bebeği yapılmıştı. Peki, Sümeyye Boyacı kimdir, kaç yaşındadır? İşte Sümeyye Boyacı'nın herkese ilham olacak hikayesi...
11.05.2020 Gündem
Türkiye'nin en yaşlı kadın yüzücüsü Helga Akıncı evinde ölü bulundu!
Türkiye'nin en yaşlı kadın yüzücüsü Helga Akıncı evinde ölü bulundu! Türkiye'nin en yaşlı kadın yüzücüsü, Türkiye Masterlar Yüzme Şampiyonu Helga Akıncı (76), evinde ölü bulundu. 4 yıl önce katıldığı bir yarışın ardından hayatını kaybeden milli yüzücü Timur Akıncı'nın annesi olan yaşlı kadının ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek.
30.10.2019 Dünya
Eski milli sporcu 13 yaşındaki rakibine çarparak birincilikten etti!
Eski milli sporcu 13 yaşındaki rakibine çarparak birincilikten etti! Marmaris'in ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Aquamasters Yüzme Yarışları'ndaki skandal görüntü sosyal medyada büyük tartışma yarattı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fatma Çağla Demir'in madalya sayısı 80'i aştı
Fatma Çağla Demir'in madalya sayısı 80'i aştı Down sendromlu milli yüzücü Fatma Çağla Demir, ulusal ve uluslararası şampiyonalardaki başarısıyla takdir topluyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Emine Erdoğan: Cinsiyet değil inanç meselesi olduğunu anlatın
Emine Erdoğan: Cinsiyet değil inanç meselesi olduğunu anlatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Anne baba olarak çocuklarımıza yapabileceğimiz en büyük katkı, onların hayallerine yatırım yapmak ve onları yüreklendirmektir. Bu nedenle onlara, dünyanın dertlerine çözüm üretecek işleri başarmanın, cinsiyet değil, inanç meselesini olduğunu anlatın" dedi.
14.03.2019 Siyaset
Milli yüzücü Can Batır taburcu edildi
Milli yüzücü Can Batır taburcu edildi Edirne'de düzenlenen Paletli Yüzme Bireysel Açık Yaş Kış Şampiyonası'nda fenalaşarak hastaneye kaldırılan milli yüzücü Can Batır taburcu edildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Milli Yüzücü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli yüzücü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.