Milli Tank

Milli Tank

Son dakika milli tank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milli tank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milli tank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Tank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli tank gelişmeleri de dahil olmak üzere 601 milli tank haberi bulunmuştur. Tüm milli tank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Hakkımızı söke söke alırız ve alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Hakkımızı söke söke alırız ve alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da Tank Palet fabrikası işçilerine seslendi. Erdoğan, "Fabrikamızın mülkiyeti hazinenin tahsisi Milli Savunma Bakanlığımızındır. Burası devletin malıdır ve öyle de kalacaktır." dedi Erdoğan Kuzey Kıbrıs'a yapacağı ziyaret ile ilgili olarak, "Biz Libya'da da varız, Azerbaycan'da da varız, Suriye'de de varız, Doğu Akdeniz'de de varız, olmaya da devam edeceğiz. Biz hakkımız neyse bu hakkımızı söke söke alırız ve alacağız. Doğu Akdeniz'de ve Kıbrıs'da oralarda petrol arama işlerimizi sürdüreceğiz." dedi.
2.07.2021 Siyaset
TSK'ya çağ atlatacak sevkiyat tamamlandı
TSK'ya çağ atlatacak sevkiyat tamamlandı BMC ve treyler firması Öztreyler tarafından üretilen 72 tank taşıyıcı, Milli Savunma Bakanlığı'na teslim edildi.
26.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Aselsan KAP’a açıkladı! Büyük artış…
Aselsan KAP’a açıkladı! Büyük artış… ASELSAN, Temmuz ayı tahsilatının 2019 yılı ilk 6 aylık ortalamasının oldukça üzerinde bir rakamla 690 milyon TL olarak gerçekleştiğini açıkladı.
21.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Yüzde yüz yerli motorun prototipi çalıştı
Yüzde yüz yerli motorun prototipi çalıştı Türk bilim insanları yüzde yüz yerli motorun prototipini üretmeyi başardı. Ünivesite heyetinin önünde test edilen 600 beygirlik motor başarılı bir şekilde çalıştı.
29.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Mehmetçiğe yerli zırh
Mehmetçiğe yerli zırh Savunma Sanayii Müsteşarlığı TSK envanterine yüzlerce yeni silah, araç ve ekipman ekledi. 200’den fazla K, 50’den fazla Bora füzesi teslim edildi. Envantere 20 İHA/SİHA, 9 T129 Atak helikopteri, 5 Sikorsky S-70, 2 A400M uçağı katıldı
27.05.2018 Gündem
Milli olarak yapılacak! Türkiye 150 kişinin peşinde...
Milli olarak yapılacak! Türkiye 150 kişinin peşinde... 'Milli ilaç' projesinde Türk araştırmacıların çalışmalarını finanse edecek ve buluşlarını patentleyecek bir fon kurulacak. 5 Türk şirketi fona katılmayı kabul etti. Yol haritası çıkarıldı. ABD’de tıp alanında çalışan 150 civarında araştırmacıya ulaşılacak.
27.03.2018 Ekonomi
O aracı başka biri kullanıyordu
O aracı başka biri kullanıyordu 12 yıl önce Milli Tank projesinin sunumunu yapacağı gün aracında ölü bulunan ASELSAN mühendisi Başbilen’in cesedini ilk görenlerden Akyol’un ifadesindeki tespitler cinayet ihtimalini güçlendiriyor
19.03.2018 Gündem
İnsansız milli tank
İnsansız milli tank Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin yüksek teknolojiye dayanan üretime geçeceğini ve daha fazla milli ürünü dünyaya ihraç edeceğini söyledi. ‘Kötü komşu bizi ev sahibi yaptı. İHA’larımız oldu’ diyen Erdoğan, Türkiye’nin insansız tank da üreteceğini açıkladı.
21.02.2018 Ekonomi
Savunma Sanayisi şaha kalktı
Savunma Sanayisi şaha kalktı TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Türkiye'de geçen yıl gerçekleşen 24 milyar liralık Ar-Ge harcamasının büyük kısmının savunma sanayisi alanında yapıldığını söyledi.
30.01.2018 Ekonomi
ABD silahlarını Akkor durduracak
ABD silahlarını Akkor durduracak Terör örgütü PYD/YPG Afrin'de ABD'nin verdiği silahları kullanırken, Türkiye de kendi tanklarını yerli ve milli Akkor sistemiyle korumaya aldı.
23.01.2018 Gündem
Altay ve Fırtına dünyaya açılacak
Altay ve Fırtına dünyaya açılacak Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, milli tank üretim projesi kapsamında geliştirilen Altay Tankı'na çok talep olduğunu Ortadoğu, Asya ve Batı Avrupa'ya satacaklarını söyledi.
11.01.2018 Ekonomi
Doğu Akdeniz’de dev tatbikat: Savaşa ‘davet’
Doğu Akdeniz’de dev tatbikat: Savaşa ‘davet’ Türkiye’nin ev sahipliğinde, Donanma Komutanlığı sevk ve idaresinde “Doğu Akdeniz-2017 Davet Tatbikatı” başladı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'den tutuklanan savcı, suçu FETÖ'ye attı
FETÖ'den tutuklanan savcı, suçu FETÖ'ye attı ASELSAN'da mühendislerin ölümüyle ilgili o dönem soruşturmayı yürüten ve Aksaray Cumhuriyet Savcısı iken FETÖ/PDY üyeliği iddiasıyla tutuklanan eski savcı Murat Demir, ASELSAN soruşturmasını sürdürmesinin FETÖ tarafından engellendiğini öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
15 Altay tankı 2020'de sahada
15 Altay tankı 2020'de sahada Altay Ana Muharebe Tankı’nın seri üretim ihalesine 6 firmanın girebileceği öğrenildi. Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın hedefine göre 2020 itibariyle 15 adet tank üretilecek
28.06.2017 Ekonomi
Milli tank ALTAY için çözüm bulundu!
Milli tank ALTAY için çözüm bulundu! ALTAY Ana Muharebe Tankı (AMT) seri üretim sürecinde, tankı geliştiren OTOKAR ile Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nın (SSM) anlaşamaması üzerine, üreticinin ihale ile seçilmesine karar verildi. Seri üretim için 200 dolayında şirket ile de parça, sistem, alt sistem üretimi konusunda çalışılması gerekiyor
16.06.2017 Ekonomi
Milli füze geliyor! Dünya hayran kalacak...
Milli füze geliyor! Dünya hayran kalacak... Yerli ve Milli imkanlarla geliştirilen 200+ km menzilli ATMACA Gemisavar Füzesi dünyanın en iyisi olacak...
29.09.2021 Gündem
Altay’a aranan motor bulundu!
Altay’a aranan motor bulundu! Milli imkanlarla üretilen Altay tankının seri üretimi için gereken motor konusunda Avrupa’dan engel gelince Ukraynalı devlet firması UkrOboronProm’la ön anlaşma imzalandı
29.09.2021 Gündem
Milli tank için aranan motor bulundu
Milli tank için aranan motor bulundu Milli imkanlarla üretilen Altay Ana Muharebe Tankı için aranan motor Ukrayna'da bulundu.
29.09.2021 Gündem
Sürpriz gelişme! ALTAY'ın çıkış tarih belli oldu
Sürpriz gelişme! ALTAY'ın çıkış tarih belli oldu Milli tank ALTAY'ın çıkış tarihi belli oldu. ALTAY tankının 2020'de hizmete girmesi bekleniyor
29.09.2021 Gündem
Altay motorunu arıyor!
Altay motorunu arıyor! Milli tank Altay için geliştirilecek yerli motor projesi ortağı Avusturyalı firma AVL ile sözleşme iptalinin ardından yeni ortak aranıyor. SSM, kabul testleri süren Altay’a motor arama çalışmaların devam ettiğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Avusturyalı firmaya ayar: İptal etti
Avusturyalı firmaya ayar: İptal etti TÜMOSAN, Avusturyalı AVL firması ile taahhütleri yerine getirmediği için sözleşmesini iptal etti. Tümosan’ın açıklamasında Avusturya hükümetinin Türkiye’nin iç işlerine müdahale edecek şekilde şartlar içeren ihraç lisansında ısrar etmesine dikkat çekildi.
18.01.2017 Ekonomi
Milli tank projesinde sözleşme iptali
Milli tank projesinde sözleşme iptali Milli tank Altay'ın motor geliştirmesini ve üretimini gerçekleştirecek olan Tümosan, teknik destek sözleşmesi imzaladığı AVL firması ile taahhütleri yerine getirmediği için sözleşmesini iptal etti.
17.01.2017 Ekonomi
Milli tank 'Altay' seri üretime geçiyor
Milli tank 'Altay' seri üretime geçiyor Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın talebi üzerine Altay tankının seri üretimi için en son teklif verildi. Bu teklif, 250 adet ALTAY'ın seri üretimi ve bunların Entegre Lojistik Destek faaliyetlerini kapsıyor.
30.08.2016 Ekonomi
Airbus uçaklarına dev Manisa imzası
Airbus uçaklarına dev Manisa imzası Manisa'da havacılık sektörü için parça üreten orta büyüklükteki bir şirket, sektörün en büyük kuruluşlarından Airbus'ın onaylı tedarikçileri arasına girdi.
23.08.2016 Ekonomi
‘Aselsan ölümleri yeniden incelensin’
‘Aselsan ölümleri yeniden incelensin’ Kapatılan mühendis Hüseyin Başbilen dosyası ailenin başvurusu üzerine yeniden açıldı. Savcılığa verilen dilekçede, “Dosyanın kapatılmasında FETÖ’cülerin olduğu tespit edildi” denildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milli Tank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli tank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.