AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Bakanlar TOGG'la geldi!
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Bakanlar TOGG'la geldi! Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapılıyor. Kabine üyeleri toplantının yapıldığı salona, makam aracı olarak kullanmaya başladıkları Togg ile geldi.
11.04.2023 Ekonomi
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'dan yeni görüntüler!
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'dan yeni görüntüler! Yurdun büyük bir bölümü kar yağışı altındayken çalışmaları devam eden ve seri üretime hazırlanan TOGG karlı yollarda test gerçekleştirdi. TOGG sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir video yayımladı.
20.03.2022 Gündem
Yerli otomobille ilgili flaş gelişme! Şarj ünitesi görücüye çıktı
Yerli otomobille ilgili flaş gelişme! Şarj ünitesi görücüye çıktı Türkiye’nin Milli otomobili TOGG’un şarj üniteleri görücüye çıktı. Eylül ayından itibaren Erzurum’da üretilecek olan şarj ünitelerinin prototipleri tanıtıldı. Ünitelerin üretimi başladıktan sonra ise yurdun her yerinde istasyonlar kurulmaya başlayacak.
14.07.2020 Ekonomi
Rusların milli otomobili görücüye çıktı
Rusların milli otomobili görücüye çıktı Rusya, devlet yöneticilerinin kullanması için kendi makam aracını üretiyor. "Cortege" adı verilen araç, 2017 sonu veya 2018 yılı başlarında kullanılmaya başlayacak.
5.04.2016 Ekonomi