Milli Atlet

Milli Atlet

Son dakika milli atlet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milli atlet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milli atlet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Atlet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli atlet gelişmeleri de dahil olmak üzere 676 milli atlet haberi bulunmuştur. Tüm milli atlet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı atlet Kayhan Özer'den tarihi başarı! Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
Adanalı atlet Kayhan Özer'den tarihi başarı! Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek Adanalı milli atlet Kayhan Özer, Dünya Salon Atletizm Turu’nun ilk etabında birinci olmuştu. Başarılı sporcu Özer, 1-3 Mart tarihlerinde İskoçya'nın Glasgow kentinde düzenlenecek Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.
25.02.2024 Adana
Nagihan Karadere’den kardeşine sert sözler! “Kardeşimin istekleri beni aşıyordu”
Nagihan Karadere’den kardeşine sert sözler! “Kardeşimin istekleri beni aşıyordu” Fenomen yarışma programı Survivor'ın 2016, 2018 ve 2022 sezonlarında yarışan ve Survivor All Star 2024 için gün sayan eski milli atlet şu an özel hayatıyla gündemde. Kardeşi Fehmi Karadere'nin olay açıklamaları ve ailesinin kendisini evlatlıktan reddettiği iddiasına bir kez daha açıklık getirdi.
6.12.2023 Magazin
Kardeşi evlatlıktan reddedildiğini duyurmuştu! Nagihan Karadere babasını aradı
Kardeşi evlatlıktan reddedildiğini duyurmuştu! Nagihan Karadere babasını aradı 'Survivor All Star 2024'e hazırlanan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu. Karadere ise, kameralar önünde babasını aradı.
5.12.2023 Magazin
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti 'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu.
4.12.2023 Magazin
Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi! KADES’e başvurdu
Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi! KADES’e başvurdu Milli atlet Nagihan Karadere Survivor yarışmasına hazırlandığı anları paylaşırken, en son tatsız bir olayı takipçileriyle paylaştı. Tehdit edildiğini aktaran Nagihan Karadere kısa adı KADES olan Kadın Destek Uygulamasının ekran görüntüsünü paylaşarak “Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz, geleceğin varsa göreceğin de var’ notunu düştü.
2.12.2023 Magazin
Nagihan Karadere Survivor All Star öncesi resmen şov yaptı! Sosyal medya karıştı: Kaslar patladı patlayacak
Nagihan Karadere Survivor All Star öncesi resmen şov yaptı! Sosyal medya karıştı: Kaslar patladı patlayacak Milli atlet Nagihan Karadere şimdilerde sosyal medya sayfasından sık sık Survivor yarışmasına hazırlandığı anları paylaşıyor. Dördüncü kez Survivor'a katılmak için gün sayan Karadere, spor salonunda kadın partnerini havada tutarak hem güç gösterisi yaptı hem de rakiplerine meydan okudu.
19.11.2023 Magazin
Survivor All Star 2024'ün üçüncü yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı, işte o ünlü isim...
Survivor All Star 2024'ün üçüncü yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı, işte o ünlü isim... 'Survivor'ın yeni sezonunda mücadele edecek isimler belli oluyor. Fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, '2012 Ünlüler-Gönüllüler' şampiyonu Nihat Altınkaya ve üç farklı sezonda parkura çıkan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin ardından 'Survivor All Star 2014' için bir ünlüyü daha duyurdu.
8.09.2023 Televizyon
Survivor Sema Aydemir eski mesleğine geri döndü
Survivor Sema Aydemir eski mesleğine geri döndü Survivor'daki başarılı performansıyla akıllara kazınan milli atlet Sema Aydemir, yarışmayı geride bıraktı. Sosyal medya sayfasından bir paylaşım yapan Sema Aydemireski mesleğine geri döndüğünü duyurdu.
22.08.2023 Magazin
Kanserle mücadele eden Survivor Nagihan Karadere'den haber var!
Kanserle mücadele eden Survivor Nagihan Karadere'den haber var! Son olarak Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber, ocak ayında gelmişti. 38 yaşındaki milli atlet, iki farklı kanser türüyle mücadele ettiğini açıklamıştı. Aylardır tedavisi devam eden ünlü isim, sağlık durumuyla ilgili güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı.
10.06.2023 Magazin
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Survivor Nefise kimdir? Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Survivor Nefise kimdir? Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023'e yedeklerden kadrosudan dahil olan Nefise Karatay hakkında araştırmalar başladı. Küçük yaşta atletizm ile tanışan Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında? İşte Nefise Karatay'ın hayatı ve kariyeri...
26.03.2023 Televizyon
Tuğba Danışmaz’dan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya
Tuğba Danışmaz’dan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya Milli atlet Tuğba Danışmaz, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar üç adım atlama finalinde 14.31’lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarak altın madalya kazandı.
4.03.2023 Diğer Sporlar
Nagihan Karadere depremzedelerle buluştu! 'İçimiz yangın yeri'
Nagihan Karadere depremzedelerle buluştu! 'İçimiz yangın yeri' Milli atlet Nagihan Karadere, Türkiye’yi yıkan Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için ilk günden bu yana destek veriyor. İlk olarak yardım kolilerinin hazırlanması için vatandaşlarla birlikte Ataşehir’de çalışan Nagihan Karadere, şimdi ise depremin yaralarını sarmak için depremzedelerle buluştuğu bir kareyi sosyal medya sayfasından paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.
14.02.2023 Magazin
Nagihan Karadere ve Demet Akalın’ın arasına kara kedi girdi!
Nagihan Karadere ve Demet Akalın’ın arasına kara kedi girdi! Survivor yarışmasıyla adını duyuran milli atlet Nagihan Karadere daha önce güzellik ve bakım sektörüne gireceğini açıklamıştı. Nagihan Karadere önceki gün güzellik salonunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa sanat dünyasından birçok isim katılırken gözler yakın arkadaşı Demet Akalın’ı aradı.
8.01.2023 Magazin
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 kadrosu belli oluyor. Acun Ilıcalı kadroda yer alacak isimleri açıkladı. Barış Telli de 2023 Survivor yer alacak. Peki, Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2023 kadrosunda yer alan Barış Telli’nin biyografisi…
25.12.2022 Magazin
Bilal Yiğit Koçak aşkını 'güneşim, ayım, yıldızım' diyerek haykırdı! Sevgilisi bakın kim çıktı...
Bilal Yiğit Koçak aşkını 'güneşim, ayım, yıldızım' diyerek haykırdı! Sevgilisi bakın kim çıktı... Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncusu Bilal Yiğit Koçak, yeni bir aşka yelken açtı. Dizide dram dolu bir hayat yaşayan Ömer karakterini canlandıran Bilal Yiğit Koçak, gerçek hayatında ise aradığı mutluluğu buldu. Yakışıklı oyuncu gönlünü milli atlet Berfe Sancak'a kaptırdı.Genç oyuncu sevgilisi Sancak'a olan aşkını böyle haykırdı. İşte detaylar...
29.07.2022 Magazin
Nagihan Karadere doping kullandı mı, doping mi yaptı? Nisa’da steroid çıkısı sonrası gözler Türkiye Atletizm Federasyonu’na çevrildi!
Nagihan Karadere doping kullandı mı, doping mi yaptı? Nisa’da steroid çıkısı sonrası gözler Türkiye Atletizm Federasyonu’na çevrildi! Survivor 2022 All Star yarışmasının 70. bölüm fragmanına Nisa ve Nagihan arasında doping tartışması güne damgasını vurdu. Karadere, Nisa'nın "senin bu steroidlerin beynini yakmış" diyerek dobing suçlamasına "Rekorum 11 yıllık, hala oradadır. Allahım sana şükürler olsun, 11 yıllık rekorum hala orada bekliyor." sözleriyle yanıt verdi. Görüntüler ardından Türkiye Atletizm Federasyonu'ndan açıklama geldi. Nagihan Karadere doping kullandı mı, Nagihan Karadere doping ile mi yakalandı?
5.04.2022 Gündem
Nagihan Karadere'den iddialı paylaşım! '15 sene önceki kaslarım...'
Nagihan Karadere'den iddialı paylaşım! '15 sene önceki kaslarım...' Survivor 2022 All Star'da yarışacak isimlerden biri olan eski milli atlet Nagihan Karadere, Dominik macerası öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Spor salonunda Survivor çalışmalarına devam eden Karadere, 15 yıl önce çekilen bir fotoğrafını iddialı bir notla paylaştı. Karadere, "15 sene önceki kaslarım. İtiraf etmem gerekirse şimdi çok daha iyiyim" notunu yazdı.
17.12.2021 Magazin
Nagihan Karadere ilk kez açıkladı! Bomba itiraf, Survivor All Star...
Nagihan Karadere ilk kez açıkladı! Bomba itiraf, Survivor All Star... Milli atlet Nagihan Karadere, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın yeni sezonda 'All Star' formatında yapılacağını açıkladığı, 2016 ve 2018 yıllarında mücadele ettiği fenomen yarışma 'Survivor' hakkında konuştu.
11.10.2021 Magazin
Ramil Guliyev: Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı
Ramil Guliyev: Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı Tokyo 2020'de dereceye giremeyen Ramil Guliyev ""Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı. Ben elimden geleni yaptım" açıklamasında bulundu.
15.09.2021 Fenerbahçe
Ramil Guliyev 20.54'lük dereceyle finale çıktı!
Ramil Guliyev 20.54'lük dereceyle finale çıktı! 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda 11. gününde milli atlet Ramil Guliyev, 20.54'lük dereceyle 200 metrede yarı finale çıktı.
3.08.2021 Şampiy10
Yasmani Copello 47.81'lik derecesiyle 6. oldu
Yasmani Copello 47.81'lik derecesiyle 6. oldu Norveçli Karsten Warholm'un dünya rekoru kırarak altın madalya aldığı 400 metre engelli finalinde Yasmani Copello 47.81'lik derecesiyle 6. oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Survivor Nagihan'ın acı günü!
Survivor Nagihan'ın acı günü! Survivor' yarışmacısı Nagihan Karadere’nin ablası Hülya Karadere kalp krizi geçirdi. 50 yaşındaki Karadere'nin hayatını kaybettiği öğrenildi.
22.04.2021 Magazin
Survivor 2021 yarışmacıları! Yeni Sezon Survivor 2021 Ünlüler ve Gönüllüler Takımı!
Survivor 2021 yarışmacıları! Yeni Sezon Survivor 2021 Ünlüler ve Gönüllüler Takımı! Survivor 2021 başladı. Survivor 2021'de hem Ünlüler hem de Gönüllüler Takımı'nda dikkat çeken isimler bulunuyor. Survivor'ın yeni sezonu bugün ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler kadrosundaki isimler kim? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı yarışmacıları...
9.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milli Atlet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli atlet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.