Bakan Tekin'den  atama ve yer değişikliği açıklaması
Bakan Tekin'den atama ve yer değişikliği açıklaması Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, atama ve yer değişikliği takvimini yayınladıklarını belirterek deprem bölgesinde yer değişikliği yapmak isteyenlere takvimde öncelik verdiklerini açıkladı.
4.07.2023 Eğitim
Bakan Özer’den Katar’daki Lusail Üniversitesi’ne ziyaret
Bakan Özer’den Katar’daki Lusail Üniversitesi’ne ziyaret Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Katar'daki temasları kapsamında Lusail Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali bin Fetais Al Marri ile görüştü.
12.04.2022 Eğitim
Bakan Özer, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Meyer-Landrut'u kabul etti!
Bakan Özer, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Meyer-Landrut'u kabul etti! Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ile beraberindeki heyeti kabul etti. Görüşmede, AB Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) çerçevesinde desteklenen projeler ele alındı.
18.10.2021 Gündem
Okul pansiyonlarına aşçı ve yardımcı destek personeli alınacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!
Okul pansiyonlarına aşçı ve yardımcı destek personeli alınacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Millî Eğitim Bakanlığı, 6 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim öncesinde insan kaynağı ve altyapı ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde olarak duyurduğu 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Bakanlığa bağlı pansiyonlarda personeli ihtiyacının ön plana çıktığını ifade eden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli ihdas edildi.” dedi.
22.08.2021 Personel Alımı