Milano Moda Haftası

Milano Moda Haftası

Son dakika Milano Moda Haftası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milano Moda Haftası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milano Moda Haftası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milano Moda Haftası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milano moda haftası gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 milano moda haftası haberi bulunmuştur. Tüm milano moda haftası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması!
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması! Perşembe akşamlarına damga vuran 'Camdaki Kız' tüm hızıyla devam ediyor. 'Muzaffer Koroğlu' karakterine hayat veren ünlü isim, Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan yapım hakkında konuştu.
2.04.2023 Magazin
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı!
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı! 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.12.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan eğlenceli Burcu Biricik paylaşımı!
Enis Arıkan'dan eğlenceli Burcu Biricik paylaşımı! Enis Arıkan rol arkadaşı Burcu Biricik’i ünlü isim Kim Kardashian’a benzetti. Elbisesi sebebiyle merdivenlerden hoplayarak çıkmak zorunda kalan Biricik’in bu anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Kim Kardashian’ın Milano Moda Haftası’nda giydiği elbisesi yüzünden yürüyemediği görüntüleri hatırlatarak Burcu Biricik’i Kardashian’a benzettiği bu video sosyal medyada oldukça yorum aldı.  
26.10.2022 Magazin
Camdaki Kız setinde eğlenceli anlar! Enis Arıkan, Burcu Biricik’i Kim Kardashian’a benzetti…
Camdaki Kız setinde eğlenceli anlar! Enis Arıkan, Burcu Biricik’i Kim Kardashian’a benzetti… Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi Camdaki Kız’ın çekimleri renkli anlara sahne oluyor. Dizide Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan’ın sette çektiği eğlenceli videolar sosyal medyada da oldukça ilgi görüyor.
26.10.2022 Televizyon
Chiara Ferragni etkinliğe sadece ceketle katıldı! İçine bir şey giymeyince...
Chiara Ferragni etkinliğe sadece ceketle katıldı! İçine bir şey giymeyince... Milano Moda Haftası'na katılan Chiara Ferragni yalnızca ceketle katıldığı etkinlikte tüm dikkatleri üzerine çekti. Göğsüne yıldız yapışkanı kapatan ünlü modele bir bakan bir daha baktı.
27.02.2022 Magazin
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında?
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? Yaklaşık iki yıl önce ayrılan Gigi Hadid ve Zayn Malik çifti barıştı. Ocak 2016’da tanışan ve hemen sonrasında ilişki içinde olduklarını duyuran çift, yaklaşık 28 ay boyunca birlikte olmuş, medya tarafından örnek çift olarak gösterilmişti. Peki Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? İşte detaylar…
12.01.2020 Gündem
'Türkiye'deki markalar benimle çalışmak istemiyor'
'Türkiye'deki markalar benimle çalışmak istemiyor' Dünyaca ünlü İtalyan markası Gucci, Milano Moda Haftası’ndaki kapanış defilesinin finalini Öykü Baştaş (22) ile yaptı. 150 manken arasından seçilen Öykü, “Gucci defilesinde yürüyen ilk Türk olmanın heyecanını yaşadım. New York ve Londra’da 12 defilede yer aldım. 2 Ekim’de Paris’te podyuma çıkacağım” dedi.
24.09.2019 Magazin
Modanın kalbi Milano’da
Modanın kalbi Milano’da Milan Moda Haftası 2019 ilkbahar yaz sezonu 18-24 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Biz de moda haftasının en iyilerini sizler için derledik.
30.09.2018 Magazin
Kadro tamam
Kadro tamam İTALYAN moda evi Versace, 2019 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu Milano Moda Haftası’nda tanıttı.
22.09.2018 Magazin
Taramalı gelin
Taramalı gelin MILANO Moda Haftası’nda önceki akşam Moschino 2019 İlkbahar/Yaz koleksiyonu tanıtıldı.
21.09.2018 Magazin
Milano modası çok daha özgür
Milano modası çok daha özgür Geçtiğimiz hafta sona eren Milano Moda Haftası defileleri 2018/2019 sonbahar kış koleksiyonu özgür ve güçlü kadına övgü niteliğindeydi. Tasarımcıların kıyafetlerinde bağımsız, düşüncelerini dile getirmekten ve kadınsılığını öne çıkarmaktan çekinmeyen cesur kadınları vurguladı. Moda haftası kapsamında işte dikkat çeken defileler...
4.03.2018 Magazin
Milano'da ilginç defile! Drone ile tanıtıldı
Milano'da ilginç defile! Drone ile tanıtıldı Ünlü marka Dolce & Gabbana, Milano Moda haftasında çantalarını 'drone' ile moda severlere tanıttı.
26.02.2018 Dünya
Podyumun yıldızı
Podyumun yıldızı Aktör Stephen Baldwin’in model kızı Hailey Baldwin, önceki gün Milano Moda Haftası’nda podyumdaydı.
25.02.2018 Magazin
Gucci'nin Türk yüzü
Gucci'nin Türk yüzü Öykü Baştaş (21), Milano Moda Haftası’nda bu yıl da tek Türk manken olarak podyuma çıktı.
22.02.2018 Magazin
Öykü Baştaş: Diğer modeller gibi seks objesi değilim
Öykü Baştaş: Diğer modeller gibi seks objesi değilim Milano'da podyuma çıkan ilk ve tek Türk olan Öykü Bektaş, "Modelliğin seksilikle hiç ilgisi yok. Burada öyle bir anlayış var. Başka modeller gibi seks objesi değilim." şeklinde konuştu.
29.10.2017 Magazin
Şenay Akay'dan genç modellere destek!
Şenay Akay'dan genç modellere destek! Podyumların emektar ismi Şenay Akay, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
14.10.2017 Magazin
Öykü Baştaş'tan yılın kapağı!
Öykü Baştaş'tan yılın kapağı! Milano Moda Haftası'nda podyuma çıkan tek Türk manken olan Öykü Baştaş, "Umarım körümdür" diye yorum yazan takipçisine "Her insan olduğu halde güzel" yanıtını verdi.
10.10.2017 Magazin
Milano Moda Haftası raporu
Milano Moda Haftası raporu 2018 İlkbahar-Yaz sezonunda hangi renkler ön planda, neler giyeceğiz, hangi stillere bürüneceğiz? Hepsi ve daha fazlası için rotamızı moda dünyasının başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Milano’ya çeviriyoruz.
1.10.2017 Magazin
Aksesuarların gücü
Aksesuarların gücü İtalyan fotoğraf sanatçısı Micol Sabbadini’nin Max Mara ile yaptığı iş birliğinden doğan Aegean Sun by Weekend Max Mara kapsül koleksiyonunun teması “Sevdiğin hayatı yaşa” oldu.
1.10.2017 Magazin
Paris beyazı
Paris beyazı ABD’li top model Gigi Hadid (22), yoğun geçen New York ve Milano Moda Haftası’ndan sonra şimdi de Paris’e gitti.
28.09.2017 Magazin
Gigi Hadid herkesi büyüledi!
Gigi Hadid herkesi büyüledi! Gigi Hadid, Milano Moda Haftası'nda dünyaca ünlü süpermodellerin çıktığı Versace defilesinde yıldızlaştı.
25.09.2017 Magazin
Bella Hadid nefes kesti!
Bella Hadid nefes kesti! ABD'li model Bella Hadid, İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen Milano Moda Haftası kapsamında Fendi Sonbahar/Kış 2018 defilesinde boy gösterdi.
22.09.2017 Magazin
Onu daha çok göreceğiz
Onu daha çok göreceğiz Justin Bieber’la yaşadığı aşkla adını duyuran ve modellik basamaklarını hızla tırmanan Hailey Baldwin (20), Milano Moda Haftası kapsamında düzenlenen Alberta Ferretti defilesindeydi.
21.09.2017 Magazin
Candice Swanepoel beyazlar içinde 'melek' gibi!
Candice Swanepoel beyazlar içinde 'melek' gibi! Candice Swanepoel, önceki gün Milano Moda Haftası'nda düzenlenen Versace defilesini izledi.
19.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Milano Moda Haftası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milano moda haftası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.