Mikonos

Mikonos

Son dakika mikonos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mikonos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mikonos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mikonos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mikonos gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 mikonos haberi bulunmuştur. Tüm mikonos haberleri aşağıda listelenmiştir.
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi!
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklaması düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Ege'deki bütün yıl boyunca 7 günlük süreyle vizeden muaf tutarak Türk vatandaşlarının Ege'deki Yunan adalarını ziyaret etme serbestisini ele aldık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklama seyahat severlerde heyecan yaratırken en güzel Yunan Adasının hangisi olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, en güzel Yunan Adası hangisi? İşte en güzel Yunan adaları sıralaması…
7.12.2023 Gündem
Yunanistan'ın başı mafya ile belada! 'Devlet içinde devlet olmuşlar'
Yunanistan'ın başı mafya ile belada! 'Devlet içinde devlet olmuşlar' Yunanistan’ın ünlü tatil adası Mikonos’taki inşaat mafyasından tehdit alan arkeologlar arasında bulunan Manolis Psarros uğradığı saldırıda ağır yaralandı. Başbakan Miçotakis, mafyaya boyun eğmeyeceklerini açıkladı.
27.03.2023 Gündem
Eda Taşpınar'ın pazar şıklığı! Son paylaşımı ile dikkat çekti
Eda Taşpınar'ın pazar şıklığı! Son paylaşımı ile dikkat çekti Sürekli tatilde olmasıyla dikkat çeken ve yaz aylarını Mikonos'ta geçiren Eda Taşpınar, önceki gün pazara gitti. Sosyetik isim pazara gittiği anları da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.
4.09.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in son hali dikkat çekti! Yaptırdığı estetiklerle gündem olmuştu
Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in son hali dikkat çekti! Yaptırdığı estetiklerle gündem olmuştu Müzisyen Çağlar Ökten ile yaklaşık 4 ay önce nikah masasına oturan Seda Sayan, yurt dışı turuna devam ediyor. Paris'te balayı yapan çift, ardından Hollanda'ya gitti. Son durağı Yunanistan'ın Mikonos Adası oldu. Çağlar Ökten, eşi Seda Sayan'la fotoğrafını yayınlayıp, "O gülüşün hiç eksik olmasın gül yüzlüm" notunu düştü. Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in son hali ise dikkat çekti.
23.07.2022 Magazin
Çağla Şıkel sezonu Yunanistan'da açtı! Mikonos pozlarıyla olay yarattı...
Çağla Şıkel sezonu Yunanistan'da açtı! Mikonos pozlarıyla olay yarattı... Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, tatil sezonunu Yunanistan'ın ünlü adası Mikonos'ta açtı. Şıkel, fiziğiyle ve pozlarıyla herkesi kendine hayran bıraktı.
11.07.2022 Magazin
Şevval Şahin favori tatil yerlerini açıkladı: 'İnanılmaz hatıralar biriktirdim'
Şevval Şahin favori tatil yerlerini açıkladı: 'İnanılmaz hatıralar biriktirdim' Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, sosyal medya hesaplarından sık sık bikinili tatil paylaşımları yapıyor. Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan genç manken, tatil anılarını, favori tatil yerlerini ve bavulunda olmazsa olmazlarını anlattı.
6.07.2022 Magazin
Kovid-19 vakaları artıyor, kısıtlamalar  geri geliyor
Kovid-19 vakaları artıyor, kısıtlamalar geri geliyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarında tekrar artış eğiliminin görüldüğü birçok Avrupa ülkesinde, salgınla mücadele kapsamında alınan önlemler ve kısıtlamalar sertleştiriliyor.
24.07.2021 Sağlık
Yunanistan'da tedbirler  sıkılaştırılıyor
Yunanistan'da tedbirler sıkılaştırılıyor Yunanistan'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakalarındaki artışın devam etmesi üzerine yeni tedbirlerin uygulanmaya başlayacağı bildirildi.
14.08.2020 Corona Virüsü
Eda Taşpınar, 38 gündür aynı otelde
Eda Taşpınar, 38 gündür aynı otelde Eda Taşpınar, son yıllarda her yaz Yunan adası Mikonos'a gidip ev kiralar, ekim ayına kadar İstanbul'a dönmezdi. Sosyetik güzel, bu sezon corona virüs salgını nedeniyle Mikonos tatiline çıkamadı.
25.07.2020 Magazin
Eda Taşpınar: Hayatımın aşkı...
Eda Taşpınar: Hayatımın aşkı... 2015 yılından bu yana her yıl mart ve ekim ayları arasında Yunanistan Mikonos’ta bulunan evinde kalan Eda Taşpınar, corona virüs nedeniyle bu yaşantısına geçici süreliğine veda etti.
20.06.2020 Magazin
Haziranda Mikonos’a gidebilirim
Haziranda Mikonos’a gidebilirim Eda Taşpınar önceki gün Kuruçeşme’de görüntülendi.
22.04.2020 Magazin
Mikanos'u eve taşıdı!
Mikanos'u eve taşıdı! Corono virüs salgını nedeniyle Mikonos’taki evine gidemeyen Eda Taşpınar, Mikonos’taki meşhur hamağının aynısını Bebek’teki evine de sipariş etti.
21.04.2020 Magazin
Eda Taşpınar'dan final pozu
Eda Taşpınar'dan final pozu Mikonos tatiline devam eden Eda Taşpınar, Instagram’dan paylaştığı bikinili fotoğrafıyla binlerce beğeni aldı.
20.09.2019 Magazin
Eda Taşpınar’a yaz bitmedi
Eda Taşpınar’a yaz bitmedi Yunanistan'ın gözde tatil beldesi Mikonos ‘ta tatiline devam eden sosyetik güzel Eda Taşpınar adeta hava attı
12.09.2019 Magazin
Mikonos'taki çete Türk güzeli ağına düşürdü!
Mikonos'taki çete Türk güzeli ağına düşürdü! Temmuz'da Mikonos'a giden bir sosyetiğin tatili kabusa dönüştü. Çok ünlü bir aileye mensup Türk güzel, yakışıklı erkekleri kullanarak kızları ağına düşüren bir çetenin kurbanı oldu. Çete, mahrem görüntülerini çektiği sosyetiğe 100 bin Euro'luk şantaj yapıyor.
3.09.2019 Gündem
Gigi Hadid ve Bella Hadid soyuldu!
Gigi Hadid ve Bella Hadid soyuldu! Dünyaca ünlü manken kardeşler Gigi Hadid ve Bella Hadid, Mikonos'ta soyuldu.
11.08.2019 Magazin
Nusret şovlarına bir yenisini daha ekledi
Nusret şovlarına bir yenisini daha ekledi Yunan adası Mikonos’ta et lokantası açan Nusret şovlarına bir yenisini daha ekledi
3.08.2019 Magazin
Izabel Goulart fotoğrafçısını tatilde yanında taşıyor
Izabel Goulart fotoğrafçısını tatilde yanında taşıyor Brezilyalı model Izabel Goulart şu sıralar Ege ve Akdeniz kıyılarını gezerek tatil yapıyor. Güzel modelin inanılmaz güzellikteki tatil fotoğraflarının sırrıysa ortaya çıktı.
3.08.2019 Magazin
Model güreşi böyle olur
Model güreşi böyle olur Üvey ablaları AlanaHadid’in doğum günü için adaya giden süper modeller, bikinili pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
31.07.2019 Magazin
Eda Taşpınar'dan bikinili kayalık pozu
Eda Taşpınar'dan bikinili kayalık pozu Eda Taşpınar kişisel sosyal medya hesabından kayalıkların üzerine uzanarak verdiği bikinili fotoğrafını paylaştı.
30.07.2019 Magazin
Eda Taşpınar kira ödemekten bıktı!
Eda Taşpınar kira ödemekten bıktı! Yunan Adası Mikonos'ta 4 aylığına 200 bin TL'lik villa kiralayıp tatil yapan Eda Taşpınar gelecek yıl adadan ev alacağını söyledi.
25.07.2019 Magazin
Mikonos'ta 10. yıl kutlaması
Mikonos'ta 10. yıl kutlaması Cemiyet hayatının tanınmış simalarından İzzet Antebi, eşi Didem Hanım ile Yunan adası Mikonos'a gitti.
21.07.2019 Magazin
Adriana Lima'yı öğrenince şoke olmuş!
Adriana Lima'yı öğrenince şoke olmuş! İş adamı Emir Uyar'ın, dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima ile ilişkisi olduğunu öğrenen Sevim Uyar, hem şaşırmış, hem de çok üzülmüş.
18.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mikonos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mikonos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.