Mikanos

Mikanos

Son dakika mikanos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mikanos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mikanos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mikanos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mikanos gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 mikanos haberi bulunmuştur. Tüm mikanos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel Mikanos'tan paylaştı! Mavi file elbisesiyle olay yarattı
Hande Erçel Mikanos'tan paylaştı! Mavi file elbisesiyle olay yarattı Ünlü oyuncu Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın Milano şehrinde Coldplay konserine giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, buradan İtalya'ya geçti. İtalya plajlarında keyif yapan Erçel, bikinili pozlarıyla da adeta şov yapmıştı. Bu kez aşkları dolu dizgin devam eden Hande Erçel ve Hakan Sabancı soluğu Yunanistan'da almıştı. Ünlü isim, son olarak mavi file elbisesiyle verdiği pozlarla adından söz ettirdi.
26.07.2023 Magazin
Genç milyarderin acı sonu! Helikopter pistinde selfi denemesi faciaya dönüştü...
Genç milyarderin acı sonu! Helikopter pistinde selfi denemesi faciaya dönüştü... Genç milyarderin Yunanistan tatili kabusa döndü. İngiltere'nin zengin ailelerinden birisinin varisi olan ve henüz 22 yaşında olan Jack Fenton isimli genç helikopter alanında selfie çekmeye çalışırken kafasına kuyruk pervanesinin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Trajik kaza ülkede şok etkisi yarattı...
26.07.2022 Dünya
Mikanos'u eve taşıdı!
Mikanos'u eve taşıdı! Corono virüs salgını nedeniyle Mikonos’taki evine gidemeyen Eda Taşpınar, Mikonos’taki meşhur hamağının aynısını Bebek’teki evine de sipariş etti.
21.04.2020 Magazin
Dünya devi İstanbul'da! Gören şaşkın şaşkın onu izledi...
Dünya devi İstanbul'da! Gören şaşkın şaşkın onu izledi... Fransa bayraklı 5 direkli yelkenli yolcu gemisi 'Club Med 2' sabah saatlerinde Sarayburnu'na demirledi. 303 yolcusu gemiden inerek İstanbul'u keşfe çıktı.
26.07.2019 Ekonomi
Bu yazı karavanda geçirecek!
Bu yazı karavanda geçirecek! Oyuncu Barış Murat Yağcı, Akmerkez’de objektiflere yansıdı.
26.05.2019 Magazin
Eda Taşpınar meydan okudu!
Eda Taşpınar meydan okudu! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından eski fotoğrafların paylaşıldığı 'tbt' gününde, Mikanos adasında çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı.
28.02.2019 Magazin
Heybeli’ye gelsene
Heybeli’ye gelsene Eda Taşpınar, Yunanistan Mikanos adasında geçirdiği yazlarını Instagram’dan tüm Türkiye ile paylaşıyor.
3.09.2018 Magazin
Meksikalı milyarder, lüks yatıyla Bodrum'da
Meksikalı milyarder, lüks yatıyla Bodrum'da Meksikalı milyarder işadamı 62 yaşındaki Ricardo Salinas Pliego, 'Azteca' isimli lutra lüks yatıyla Bodrum'a geldi. Yalıkavak Marina'da 1 milyon 230 bin TL'lik akaryakıt ikmali yapılan yat, görenleri şaşkına çevirdi. Koyları gezen Pliego ve eşi, yatın arkasında güneşlendi.
23.08.2018 Gündem
Max Meyer ve Hasan Ali antrenmanda!
Max Meyer ve Hasan Ali antrenmanda! Schalke ile sözleşmesi sona eren Meyer’in Mikanos’ta Hasan Ali Kaldırım ile bireysel idmarlar yapması iddiaları daha da güçlendirdi.
28.06.2018 Fenerbahçe
Karşılıklı aşk, İstanbul Truva rotasını ekletti
Karşılıklı aşk, İstanbul Truva rotasını ekletti Türkler yavaş yavaş cruise turizmine alıştı ve özellikle vizesiz Yunan adaları ve Atina turları büyük rağbet görmeye başladı. Türkiye’deki potansiyeli gören Celestyal Cruises de yılda 120’den fazla kez uğradığı Kuşadası’nın yanı sıra İstanbul ve Çanakkale’yi 2019 rotasına ekledi.
1.05.2018 Ekonomi
Mikanos’suz helal cruise
Mikanos’suz helal cruise Hünkar Turizm, Yunan adalarına alkolsüz, kumarhanesiz, Mikanos’suz helal cruise turlarını başlatıyor. Havuzlarda kadın-erkeğin ayrı olduğu gemide mescit de bulunacak. Turların fiyatı 249 eurodan başlıyor
27.02.2018 Ekonomi
Türk şirketine ait gemi Mikanos adası yakınlarında karaya oturdu
Türk şirketine ait gemi Mikanos adası yakınlarında karaya oturdu Yunanistan'ın Mikonos adası yakında, bir Türk şirketine ait Panama bayraklı "Little Şeşma" isimli kuru yük gemisi kayalıklara oturdu. Kayalıklardaki mağaraya sığınan gemi mürettebatı 12 personel kişi 24 saat sonra kurtarılabildi.
29.09.2021 Gündem
Eda Taşpınar'dan çok manidar paylaşım!
Eda Taşpınar'dan çok manidar paylaşım! Sosyetik moda ikonu Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından insan şeklinde tasarlanan koltuğa oturup "Beni taşıyabilecek erkek arıyorum" notunu düştü.
1.11.2017 Magazin
Eda Taşpınar bu paylaşımda bulundu!
Eda Taşpınar bu paylaşımda bulundu! Eda Taşpınar, bikini altı olmadan çektirdiği fotoğrafı instagram hesabından paylaştı. Eda Taşpınar bu oldukça cesur paylaşıma binlerce beğeni geldi.
24.08.2017 Magazin
Eda Taşpınar’dan çılgın paylaşım!
Eda Taşpınar’dan çılgın paylaşım! Tatilin tadını Mikanos'ta çıkartan Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından tatil fotoğrafları paylaşmayı sürdürüyor.
24.07.2017 Magazin
Güzel manken Özge Ulusoy’dan olay frikik
Güzel manken Özge Ulusoy’dan olay frikik Güzel manken Özge Ulusoy, Mikanos'ta sıcak havanın tadını gündüzleri denize girerek, geceleri ise partilere katılarak çıkarıyor. Özge Ulusoy, geçen gece katıldığı bir partide frikik vermekten kurtulamadı. İşte Özge Ulusoy'un hafızalardan silinmeyecek o görüntüleri...
17.07.2017 Magazin
Özge Ulusoy'un havuz pozu
Özge Ulusoy'un havuz pozu İş adamı Hacı Sabancı ile yolları ayrılan manken Özge Ulusoy, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.
15.07.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'dan bekarlığa veda partisi
Şeyma Subaşı'dan bekarlığa veda partisi TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın sevgilisi ve çocuğunun annesi Şeyma Subaşı, Mikanos'ta 20 kız arkadaşının katılacağı bekarlığa veda partisi yapacak. İşte Şeyma Subaşı'nın bekarlığa veda partisi planı...
12.07.2017 Magazin
Köpeğimle tatil
Köpeğimle tatil Burcu Kıratlı, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı.
6.07.2017 Magazin
Eda Taşpınar'dan inanılmaz paylaşım!
Eda Taşpınar'dan inanılmaz paylaşım! Yunanistan'ın Mikanos adasında tatil yapan moda ikonu Eda Taşpınar, ipli bikinisini giyip poz verdi. Bu pozunu Instagram'da paylaşan Taşpınar'a beğeni yağdı.
25.06.2017 Magazin
Çok yoruldum
Çok yoruldum Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Leyla Alaton bayram tatilini Mikanos’ta geçirecek
24.06.2017 Magazin
Eda Taşpınar aşkın tanımını yaptı
Eda Taşpınar aşkın tanımını yaptı Yazın gelmesiyle birlikte kendini Yunan adalarına atan sosyetik güzel Eda Taşpınar, aşkın tanımını yaptı.
8.06.2017 Magazin
Tottenham patronu süper lüks yatıyla turda
Tottenham patronu süper lüks yatıyla turda İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un patronu olan aynı zamanda ülkenin 5'inci zengini olarak bilinen Joe Lewis, kızı ve torunlarıyla çıkacağı Ege turu için Bodrum'a geldi.
31.05.2017 İngiltere
Vücudunda parmaklarını...
Vücudunda parmaklarını... Eda Taşpınar, 4 ay boyunca kalacağı Yunanistan’ın Mikanos Adası’na gitti.
30.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mikanos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mikanos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.