Michael Cohen

Michael Cohen

Son dakika Michael Cohen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Michael Cohen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Michael Cohen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Michael Cohen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan michael cohen gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 michael cohen haberi bulunmuştur. Tüm michael cohen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
ABD'de bir ilk! Trump 'prosedür' gereği tutuklandı: Hakkındaki 34 suçlamayı reddetti
ABD'de bir ilk! Trump 'prosedür' gereği tutuklandı: Hakkındaki 34 suçlamayı reddetti ABD’ni eski Başkanı Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan dava kapsamında hakim karşısına çıkmak üzere Manhattan Ceza Mahkemesi’ne geldi. Trump 'Prosedür' gereği tutuklandı. Trump, hakkındaki 34 suçlamayı reddederek mahkemeden ayrıldı.
4.04.2023 Dünya
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman...
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman... ABD'nin en büyük taksi patronu olma yolunda ilerleyen, hem endüstrinin New York'taki şişirilmiş yükselişini hem de ezici mali çöküşünü simgeleyen Gene Freidman, Manhattan'da yaşamını yitirdi. Freidman, henüz 50 yaşındaydı.
10.11.2021 Dünya
Trump'ın eski avukatı Michael Cohen tekrar gözaltına alındı
Trump'ın eski avukatı Michael Cohen tekrar gözaltına alındı Yeni tip corona virüs (covid-19) salgını nedeniyle cezaevinden ev hapsine çıkarılan ABD Başkanı Donald Trump'ın eski avukatı Michael Cohen’in tekrar gözaltına alındığı bildirildi.
9.07.2020 Dünya
Trump, New York Güney Bölge Başsavcısı Berman'ı görevden aldı
Trump, New York Güney Bölge Başsavcısı Berman'ı görevden aldı ABD Başkanı Donald Trump'ın, daha önce kendisine yakın isimleri soruşturan New York Güney Bölge Başsavcısı Geoffrey Berman'ı görevinden aldığı belirtildi.
20.06.2020 Dünya
Son dakika! ABD Başkanı Donald Trump, 'Vatana İhanet'ten tutuklama istedi
Son dakika! ABD Başkanı Donald Trump, 'Vatana İhanet'ten tutuklama istedi Ukrayna skandalıyla hakkında azil işlemi başlatılan ABD Başkanı, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'nin Demokrat Partili Başkanı Adam Schiff'in tutuklanması çağrısında bulundu.
30.09.2019 Dünya
Donald Trump'ın başı büyük belada!
Donald Trump'ın başı büyük belada! ABD Başkanı Donald Trump'ın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefon görüşmesinde başkanlık yarışındaki olası rakibi Demokrat Partili Joe Biden hakkında araştırma istemesi ABD'de bir kez daha azil sürecini gündeme getirdi. Ancak Trump'ın başkanlığı boyunca Demokratların sık sık gündeme getirdiği azil süreci, yani ABD Başkanının görevden alınması uzun bir yol.
26.09.2019 Dünya
ABD Başkanı Trump'ın oğlu ifadeye çağırıldı
ABD Başkanı Trump'ın oğlu ifadeye çağırıldı ABD Senatosu İstihbarat Komitesi, Başkan Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. için Rusya soruşturmasıyla bağlantılı olarak resmi ifade çağrısında bulundu.
9.05.2019 Dünya
BBC Ukrayna liderinden özür diledi
BBC Ukrayna liderinden özür diledi BBC, Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko ile ABD Başkanı Trump arasındaki toplantının uzatılması için 400 bin dolar ödendiği yönündeki haberin yalan olduğunu kabul ederek Ukrayna liderinden özür diledi.
28.03.2019 Dünya
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası ABD Başkanı Donald Trump'ın eski kampanya direktörü Paul Manafort, banka hesaplarında ve vergide usülsüzlük yapmaktan 47 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2019 Dünya
Son dakika... Beyaz Saray açıkladı: Anlaşamadık
Son dakika... Beyaz Saray açıkladı: Anlaşamadık ABD yönetimi, Başkan Trump ve Kuzey Kore lideri Kim arasında Vietnam'da yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığını açıkladı.
28.02.2019 Dünya
Son dakika... Trump yandı! İtiraf etti!
Son dakika... Trump yandı! İtiraf etti! Trump'ın eski avukatı Michael Cohen'in seçim verilerinde hile yapılması için bir firmaya para ödediği bunu da Trump'ın yönlendirmesiyle yaptığı bildirildi.
17.01.2019 Dünya
Michael Cohen, Kongre’de ifade verecek
Michael Cohen, Kongre’de ifade verecek Daha önce Kongre'ye yalan söylediğini itiraf eden avukat Cohen, Rusya soruşturmasının seyrini değiştirebilir. Trump'ın tepkisini çeken avukat, iki kadına sus payı ödemesi yapıldığını da açıklamıştı.
11.01.2019 Dünya
Trump'a şok suçlama: Yalanlarından bıktım
Trump'a şok suçlama: Yalanlarından bıktım ABD Başkanı Donald Trump'ın eski avukatı Michael Cohen, aldığı hapis cezasının ardından Trump hakkında, “Sadakati hak etmeyen birine sadık kaldım” dedi.
14.12.2018 Dünya
Son dakika... 'Trump yaptırdı ve bunu biliyordu'
Son dakika... 'Trump yaptırdı ve bunu biliyordu' ABD Başkanı Donald Trump'ın eski avuakatı Michael Cohen katıldığı bir televizyon programında konuştu.
14.12.2018 Dünya
Trump en yakınını suçladı!
Trump en yakınını suçladı! ABD Başkanı Trump, Rusya soruşturmasındaki kilit isim olan Michael Cohen'i suçlayarak "Avukatın hukuku bilmesi gerekiyor" dedi.
13.12.2018 Dünya
Trump'ın eski avukatı Cohen'e 3 yıl hapis cezası
Trump'ın eski avukatı Cohen'e 3 yıl hapis cezası ABD Başkanı Donald Trump'ın eski avukatı Michael Cohen'e, "başkanlık seçimlerini etkilemeye çalışmak" da dahil çeşitli federal suçlardan 3 yıl hapis cezası verildi.
12.12.2018 Dünya
Trump'ın Moskova'da inşa etmeyi planladığı otel hakkında yeni iddia!
Trump'ın Moskova'da inşa etmeyi planladığı otel hakkında yeni iddia! Moskova'da yapılması planlanan Trump Oteli'nin üst katının, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e teklif edildiği öne sürüldü
30.11.2018 Dünya
Ve resmen kabul etti: Trump'a şok
Ve resmen kabul etti: Trump'a şok ABD Başkanı Donald Trump'ın eski avukatı Michael Cohen, hakkındaki "Rusya soruşturmasında Kongreye yanlış beyanda bulunma" suçlamasını kabul etti.
29.11.2018 Dünya
Trump'a şok üstüne şok! Bir darbe daha geldi
Trump'a şok üstüne şok! Bir darbe daha geldi ABD Başkanı Donald Trump'ın eski seçim kampanyası menajeri Paul Manafort, hakkındaki suçlamaları kabul etmesinin ardından, Özel Savcı Robert Mueller ile iş birliği yapmayı da kabul etti.
14.09.2018 Dünya
Halkın yarısı azlini istiyor
Halkın yarısı azlini istiyor ABD’de yapılan son kamuoyu yoklaması, halkın yüzde 49’unun, Başkan Trump için azledilme sürecinin başlatılmasına destek verdiğini ortaya koydu
1.09.2018 Dünya
ABD'lilerin yüzde 60'ı Trump'tan memnun değil
ABD'lilerin yüzde 60'ı Trump'tan memnun değil ABD’de Başkan Donald Trump’tan memnun olmayan seçmenlerin oranının yüzde 60’ı bulduğu belirtildi
31.08.2018 Dünya
Trump, Twitter'dan bu kez Çin'e saldırdı!
Trump, Twitter'dan bu kez Çin'e saldırdı! Rusya soruşturmasında köşeye sıkışan ABD lideri, seçimdeki rakibi Clinton'ın elektronik posta hesabını hackleyen ülkenin Çin olduğunu yazdı. Suçlamasında herhangi bir kanıt göstermeyen Trump'a göre, hesapta çok sayıda gizli bilgi vardı.
29.08.2018 Dünya
Trump’ın dosyası kabarık
Trump’ın dosyası kabarık Eski avukatı Michael Cohen’in yolsuzluk suçlamalarıyla yargılandığı davadan gelen haberlerle sarsılan ABD Başkanı Donald Trump hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.
26.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Michael Cohen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki michael cohen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.