Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural

Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural

Son dakika MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mhp grup başkanvekili oktay vural gelişmeleri de dahil olmak üzere 835 mhp grup başkanvekili oktay vural haberi bulunmuştur. Tüm mhp grup başkanvekili oktay vural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli'yi çıldırtan olay! İşte istifanın perde arkası
Bahçeli'yi çıldırtan olay! İşte istifanın perde arkası MHP İzmir vekili Oktay Vural, karayoluyla İzmir'e gelen liderini karşılamamış...
29.09.2021 Gündem
"Oktay Vural ya aday olacak ya da muhalifi destekleyecek"
"Oktay Vural ya aday olacak ya da muhalifi destekleyecek" MHP Genel Başkan adayı Süleyman Sazak, MHP Grup Başkanvekilliği'nden istifa eden Oktay Vural için yeni bir iddiada bulundu
29.09.2021 Gündem
MHP'yi sarsan istifa! Oktay Vural görevini bıraktı
MHP'yi sarsan istifa! Oktay Vural görevini bıraktı Oktay Vural, MHP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etti.
29.09.2021 Gündem
Akşener’e karşı ‘güç birliği’
Akşener’e karşı ‘güç birliği’ Kurultay arifesinde MHP’de muhalif kanatta işler sarpa sardı. Aydın, Oğan, Özdağ, Gönen ve Sazak, ‘Bizi figüran olarak görüyor’ dedikleri Meral Akşener’e karşı güç birliği oluşturarak 10 Temmuz’a katılma kararı aldı
29.09.2021 Gündem
MHP: Başkanlık için CHP ve AKP anlaşmış
MHP: Başkanlık için CHP ve AKP anlaşmış CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “ABD tipi başkanlığı getir getirebiliyorsan” çıkışına Başbakan Yıldırım’ın “Ona da varız” yanıtı vermesinin ardından MHP tepki gösterdi: İkisi de Cumhuriyetin kalesine gol atma peşinde
29.09.2021 Gündem
Yüksek yargıya 12 yıl sınırı
Yüksek yargıya 12 yıl sınırı Yargıtay ve Danıştay’ın daire sayılarını büyük oranda azaltan ve görev sürelerini 12 yılla sınırlayan tasarı TBMM’ye sunuldu. Gerekçe, kurulacak olan istinaf mahkemeleri, ilk derece mahkemelerinin iş yükünü azaltacak
29.09.2021 Gündem
‘Dokunulmasın’ başvurusuna ret
‘Dokunulmasın’ başvurusuna ret Mevcut fezlekelerle ilgili dokunulmazlıkların kaldırılmasını sağlayan anayasa değişikliğinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması için CHP ve HDP’li milletvekillerinin yaptığı başvuruyu Anayasa Mahkemesi reddetti.
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım şehit cenazesinde
Binali Yıldırım şehit cenazesinde Van'ın Gürpınar ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara'nın cenazesinde Binali Yıldırım da şehit Kara'nın oğlu Görkem Efe'nin elini bir an olsun bırakmadı ve şehit oğlunu sürekli teselli etti.
29.09.2021 Gündem
Devlet Bahçeli ve Oktay Vural böyle görüntülendi!
Devlet Bahçeli ve Oktay Vural böyle görüntülendi! MHP'de muhaliflere destek verdiği iddia edilen Oktay Vural, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te ilginç bir kare verdi.
29.09.2021 Gündem
Oktay Vural: O sözleri söylediğimi iddia edenler bölücüdür
Oktay Vural: O sözleri söylediğimi iddia edenler bölücüdür MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın "En başından kurultay yapılmalıydı...
29.09.2021 Gündem
Oktay Vural: MHP diye bir parti kalmadı
Oktay Vural: MHP diye bir parti kalmadı MHP’de, Genel Başkan Bahçeli’nin ‘Vural’ı sahiplenen açıklamasının’ ardında ‘stratejik bir hamle’ yattığı konuşuluyor.
29.09.2021 Gündem
‘Algı operasyonu hazırlıkları’
‘Algı operasyonu hazırlıkları’ MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın ’laiklik’ açıklamasına ilişkin, “Elhamdülillah Müslümanız. Kim nasıl inancını ifade ediyorsa onlar insanların kendi arasındaki meselenin değil Allah’la insan arasındaki mesele. Kimse kimsenin dinini sorgulama hakkına haiz değil” dedi ve şöyle konuştu:
29.09.2021 Gündem
‘AB Raporu çöpe atılsın’
‘AB Raporu çöpe atılsın’ MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, dün Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Avrupa Birliği İlerleme Raporu’na sert tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Oktay Vural: Ne iadesi, çöpe atalım
Oktay Vural: Ne iadesi, çöpe atalım MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AB İlerleme Raporu'nda yer alan "Kıbrıs'la ilgili ifadeleri, Ermeni iddialarını, PKK terör örgütünün muhatap alınmasına" ilişkin değerlendirmeler üzerine, "Ne iadesi, çöpe atılması gereken bir raporla karşı karşıyayız" dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti’nin dokunma teklifine ‘evet’!
AK Parti’nin dokunma teklifine ‘evet’! CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Vural da Ak Parti’nin TBMM’ye getirdiği milletvekilliği dokunulmazlığını düzenleyen teklife ‘evet’ oyu vereceklerini açıkladı
29.09.2021 Gündem
MHP: AK Parti'nin teklifini destekleyeceğiz
MHP: AK Parti'nin teklifini destekleyeceğiz MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural:AK Parti'nin dokunulmazlıklar ilgili Anayasa teklifine olumlu bakıyoruz, destekleyeceğiz,
29.09.2021 Gündem
‘Dokunma’ vakti yakın
‘Dokunma’ vakti yakın MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, dokunulmazlık konusunda “yasal düzenleme” gerektirmeyen 4 önerilerini AK Parti’ye iletti.
29.09.2021 Gündem
MHP önerisini sunuyor
MHP önerisini sunuyor MHP dokunulmazlık önerisiyle ilgili cevabını AK Parti'ye iletecek.
29.09.2021 Gündem
‘Üniter devletle uğraşmayı bırakın’
‘Üniter devletle uğraşmayı bırakın’ MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, dün Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, önceki günkü Meclis grubu konuşmasında bir yandan milletin adının büyüklüğünden bahsederken bir yandan da, “yeni anayasada Türk milletinin adını çıkaracaklarını söylediğini” iddia etti.
29.09.2021 Gündem
TBMM'deki terör toplantısının tutanakları açıklandı
TBMM'deki terör toplantısının tutanakları açıklandı TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın grup başkanvekilleri ile "terör konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulunmak" amacıyla yaptığı toplantının tutanakları açıklandı.
29.09.2021 Gündem
CHP: Üç teklif sunduk
CHP: Üç teklif sunduk Dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili CHP, hükümete üç ayrı teklifle giderken, MHP Başbakan’a terör fezlekelerinin Meclis’e gelmesi için çağrı yaptı
29.09.2021 Gündem
AK Parti dokunulmazlık için 3 parti ile görüşüyor
AK Parti dokunulmazlık için 3 parti ile görüşüyor AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, dokunulmazlık dosyaları ile ilgili muhalefet partileriyle bir araya geldi. İlk olarak CHP ile görüşen Bostancı, daha sonra MHP ile görüştü. Bostancı'nın sürpriz bir şekilde HDP'den Sırrı Süreyya Önder'le de bir görüşme yaptı.
29.09.2021 Gündem
‘Dış politika paraya indirgendi’
‘Dış politika paraya indirgendi’ MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye ve Avrupa Birliği arasında yaşanan müzakereler başta olmak üzere güncel konularda açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
MHP, başkanlık teklifini bekliyor
MHP, başkanlık teklifini bekliyor MHP’li Yalçın, yeni anayasa konusunda Genel Başkanı Bahçeli’nin “referanduma katkı” sözlerine açıklık getirirken, “AKP’nin ne yapmaya çalıştığını görmek istiyoruz, kararımızı ona göre vereceğiz o da şu anda flu, net değil” dedi
29.09.2021 Gündem
‘AKP ile HDP hazırlanıyor’
‘AKP ile HDP hazırlanıyor’ MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AK Parti ile HDP’nin yeni anayasa için hazırlık yaptığını öne sürdü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mhp grup başkanvekili oktay vural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.